Ispremiären avklarad...Då är säsongen 12/13 igång då

Ni har alla varit barn på julafton....Minns ni tiden dagen före julafton när man bara går och väntar på att det ska bli den stora dagen då man får öppna julklappar och förhoppningsvis får man det man har önskat sig. När Julaftonsmorgon kommer känner man ett "spratt" i kroppen och man vill bara ha sina julklappar NUU, helst igår!Hela kroppen ler av glädje, men det finns även ett litet pirr i magen på samma gång.
 
Varför skriver jag om Julafton nu mitt under sommaren, jo den här känslan med att det är ett "spratt" i kroppen och man vill bara att allt ska dra igång igen...just den känslan kom till mig när hela gänget står inne i Läkerol arena och väntar på att Brynäs ska ha sin ispremiär som var i förmiddags. Sen när man satt sig inne i Läkerolen så fick jag direkt tillbaka känslan från 19 april, SM-guldet som kom hem ! den känslan sitter fortfarande i och kommer att göra det resten av livet kan jag lova.
 
När grabbarna sen kommer ut på isen så möts de av varma applåder av de som orkade sig upp till Läkerol arena den här förmiddagen, ÄH vadå "orkade"...självklart skulle alla ha varit där! nu var det bara några hundra som hade hittat hit. Men det kunde ha varit färre, så det var kul att se så många ändå. Man såg även glimten av Silfverberg och Ekholm, dock inte på isen men på läktaren.
 
Hur var ispremiären då? Jo det var mycket bra fart för att vara första passet. Måste säga att Andreas Thuresson såg intressant ut, alltså till spelstilen, han kommer nog bli ett riktigt stjärnskott kommande säsong, tro mig! Sen Johan Harju var lång som en giraff typ, nu överdrev jag lite, men lång var han..kommer nog också bli riktigt farlig kommande säsong.
Jättekul att Kent (Speakern) presenterade hela laget för oss i publiken också! att vi fick se alla grabbar igen.
 
Sen måste jag bara dela med mig av vad busiga Widing hittade på för skoj, såhär gör man för att hälsa ett nyförvärv varmt välkommen till Brynäs IF:
 
1. Först skruvar man av korkarna lite på lagkompisarnas vattenflaskor, alltså på Bertilssons, Hansens och nyförvärvet Sebastian Enterfeldts flaskor.
2. Sen väntar man och ser vad som händer....det tog lite tid innan detta sker.
3. Bertilsson och Hansen tar sin vattenflaska och skruvar på korken igen, (de har väl vart med om det förrut)
4. Sebastian Enterfeldt däremot, han tar sin flaska och dricker ur, bara det att allt vatten hamnar på tröjan.
5. Widing ser sådär överlycklig ut och ger oss i publiken en blick som gör att alla brister ut i ett stort gapskratt...haha, vi som såg det då.
6. Så hälsar man ett nyförvärv välkommen till Brynäs IF, bara så ni vet!
 
Daniel Widing måste vara så grym att ha i ett lag! buspelle kan man ju lungt säga...Så han bjöd ju oss i publiken på ett gott skratt iallafall! Tack för det Widing!
Då var ispremiären över för denna säsong då..nu tränar laget på is både onsdag och fredag den här vecka, på plats både dagarna faktiskt. Vi får hoppas att Widing är på ett riktigt bushumör då också!
 
 
 
 
 
 
 
 
                     Busfröet Daniel Widing vid vattenflaskorna...hmmm

Fotboll är ju dödstråkigt !

Nu är det verkligen nära tills jag och mina underbara vänner får se Brynäs IF på is igen! Ja, det är faktiskt bara en dag emellan...sen på måndag klockan 11.30 är vi inne i Läkerolen igen, efter en låång sommar, fast den har varit kort! men men...
 
Idag fick jag känna på lite stämning och sport, fotboll på Strömvallen. Gefle IF mot Malmö FF...När vi kom dit så låg det "klappor" på bänkarna, "hm..snott från Läkerol arena kanske?" De skulle iallafall vikas ihop och slås mot benen. Jorå det lät, men långt ifrån stämningen som var i Läkerol arena.
Föressten när jag ändå pratar om Läkerol arena så måste jag bara nämna att ishockeyspelare går på fotboll även dom, ett helt gäng grabbar från A-laget var på plats, jag såg killar som Thuresson, Järnkrok, Widing, Wännström, Johansson Berglind och det var säkert flera spelare. Många av dom satt lite längre ner än mig lite åt höger, gissa vart jag fäste blicken större delen av matchen?
 
För just matchen var urdålig och skittråkig...vad hände, jo Malmö gjorde ju 2 mål, ett mål som kom från igenstans och det andra på straff. Sen hände typ ingenting. Det var typ sista gången jag går och ser en fotbollsmatch, för vad händer egentligen? jämför allt med ishockey, där det är FART, TACKLINGAR, MÅLCHANSER varje minut ungerfär, STÄMNING....allt det här fattades på Strömvallen idag. Vill du se fart, tacklingar och mål ska man välja ishockey istället! Känns ju nästan som om spelarna kröp fram på planen idag. Ne inge roligt som publik alls att se på. Det ska HÄNDA saker i en match! det är då det är roligt att titta också.
 
Sen de där jäkla träbänkarna som man fick ont i rumpan av....man skulle ju ha tagit med en kudde att sitta på, för det var absolut inte bekvämt alls. Och stolpar som var i vägen....jag vet inte om man är bortskämd just för att Läkerol arena är så bra...det är mycket möjligt, för det är verkligen en arena med kvalité, det är inte Strömvallen.
 
Men nu ska jag inte klaga för mycket, det kunde ha varit värre...Jag fick ju faktiskt se många av Brynässpelarna, och för mig var det en mycket vacker syn! det är det alltid när det gäller Brynäs ! Det var nog dagens bästa underhållning det, matchen var såå tråkig. Men självklart hoppas jag att Gefle IF klarar sig kvar i Allsvenskan, för det är riktigt häftigt att ha två lag i Staden som befinner sig i de högsta ligorna.
 
MÅNDAG NU TACK !!
 
 
 
 
 
 

Nätet är en sak - Verkligheten någonting helt annat!

Det här är egentligen inte någonting som jag ska lägga energi på, men ibland önskar man bara att vissa människor bara skaffade sig förstånd och funderar över vad man gör och säger till folk.
 
Att ha mage att sitta och skriva en massa skit om en mycket nära vän till mig, och säga att jag förändras pga av henne och en massa skit, för det första gör det ont i mig, för det andra så är det bara någonting ni har hittat på. Och visst är det lätt att skriva en massa skit när man inte står öga mot öga?
 
Sen när vi möts i verkliga livet, vågar ni knappt titta på oss och verkar inte bry er ett skit. Det här är alltså människor som jag och mina vänner har varit vänner med under en kort tid. Men plötsligt blev någonting fel enligt dom. Men som vänner och framförallt VUXNA människor så tycker iallafall jag att man pratar med personen det här gäller och förklarar för hon/han hur man tycker och tänker. Sen utifrån det så kan man lösa problemet och gå vidare, men nu har ni fullständigt betett er som idioter, ursäkta men vuxna människor ska väl ändå kunna prata med varandra?
 
Och personen det här gäller har försökt kontaktat personerna som har uttryckt sig så här fult, men inte fått ett enda litet svar tillbaka. Jag tycker det här är helt fel, varför ens börja starta en sån här diskussion när ni ändå inte ville vara med i vårt "gäng". Så himla onödigt. Och varför i huvud taget började ni diskussionen med oss via internet när ni inte vågar ta det öga mot öga?
 
Det känns nästan som om de här personerna är lite "rädda" för oss, därför som de inte vågar förklara...eller är det så att de inte riktigt vet vad de tycker och känner? men det gick ju så himla enkelt via internet. Jag vet inte men ärligt talat så har jag svårt att släppa sånt här....det gör ont i mig att människor ska tala illa om mina vänner, och inte våga stå och förklara sen för den personen det gäller...det är det som gör ondast. Hade vi fått en förklaring, okej då vet vi och då hade vi alla kunna gått vidare, nu blir man bara förbannad på hur människor kan bete sig egentligen.
 
Det här var inte meningen att det skulle bli så mycket, men ibland känns det bara skönt att skriva ner lite tankar och åsikter. Jag hoppas att ni andra har förstånd att prata med människor det gäller öga mot öga och inte går en massa bakvägar och skit, för vad vinner man på det? Ne tack för mig!
 

Saker om Brynäs - Med hjälp av musik!

Ja kära Brynäsare, då var det bara 1 vecka kvar tills Brynäs IF går på is och jag och mina underbara vänner är i Läkerol arena....senast vi stod på ståplats var den 19 april, det kommer jag aldrig någonsin att glömma!
 
En liten rolig sak ska jag testa i detta inlägg...har gjort det förut men inte exakt det här. Det går ut på att Jag kommer att skriva frågor eller några påståenden om Brynäs IF. Sen kommer jag att slå på Itunes och sätta på blanda..då trycker jag på nästa låt och den låten får bli svaret på fråga nr 1 och så vidare....Ibland kan det bli så att svaret inte alls passar in, eller så blir det ett perfekt svar...det återstår att se! låt oss börja.....
 

1. Vilken låt passar bäst in för att beskriva längtan tills Brynäs IF går på is?

Svar: "Bara du och jag" - Erik Linder

2. Vad är säsongens målsättning?

Svar: "Rockstar" - Nickelback

3. Blir det ett nytt SM-guld?

Svar: "One" - Metallica

4. Säsongen kommer bli tuff, men hur tuff?

Svar: "Ta mig till havet" - Peter Lundblad

5. Vad händer med Brynäs IF kommande säsong?

Svar: "Why start a fire" - Lisa Miskovsky

6. Vilken låt beskriver Brynäs säsong 12/13?

Svar: "Far Away" - Nickelback

7. Hur kommer känslan i Brynäsklacken att vara?

Svar: "Flytta på dig" - Alina Devecerski

8. Vilken låt beskriver mitt kompisgäng BBV bäst?

Svar: "En del av mitt hjärta" - Tomas Ledin

9. Kommer Lars Jonsson bli bättre än förra säsongen?

Svar: "Den glider in" - Nick Borgen

10. Vad kommer Läkerolens publik att sjunga den här säsongen?

Svar: " Iron Man" - Back Sabbath

11. Vilken låt passar bäst till nyförvärvet Robin Rahm?

Svar: "Party för everybody" - Buranovskiye Babushki

12. Brynäs nationalsång heter….

Svar: "Borta bra men hemma bäst" - Markoolio

13. Vilken låt passar bäst efter en förlust?

Svar: "Come as you are" - Nirvana

14. Låten som beskriver känslan av att Brynäs gör mål är...

Svar: "Haven stay" - Takida

15. Vilken låt passar bäst till Calle Järnkrok?

Svar: "Flickan och kråkan" - Timbuktu

16. Bästa låten att sjunga när Bert Robertsson besöker Läkerol arena är??

Svar: "Someday" - Nickelback

17. Hur blir utematchen den 8 december?

Svar: "Dansa Pausa" - Panetoz

18. Vilken låt passar bäst för att avsluta 100 års jubileumet på bästa sätt?

Svar: "Life" - E-Type

 

Det blev ju rätt intressanta svar ändå, Nationalsången, innebär det att Brynäs kommer att trivas bäst hemma den här säsongen? Känslan i Brynäsklacken kommer att vara "flytta på dig" innebär det att det kommer vara trångt på ståplats den här säsongen? Det återstår att se, men en liten rolig sak att göra det här faktiskt ;)

 


BBV hemma hos Jessica i lilla Gimo !

Det spelar ingen roll vart vi är, vad vi gör eller hur vi gör saker och ting, vi har ALLTID lika roligt tillsammans! vi i BBV-gänget!
 
I lördags var vi hemma hos Jessica i lilla Gimo, ja, jag lovar jag ska inte mobbas men finns det ens någon riktig restaurang i lilla Gimo? sak samma.....mysigt ställe var det iallafall. Ganska svårt att hitta tydligen, då jag körde förbi skyltar två gånger, eller är det jag som ej kan läsa? hur det än är så kom vi iallafall fram tillslut. Jag, Jessica A och Eva. Redan framme var Mia. Vi var alltså tillsammans igen hela BBV gänget <3
 
Vad gjorde vi då i Gimo? jo självklart för att fira vår vän Jessica som har fyllt år. Vad fick hon? jo, vi alla är Brynäsare och Jessica har hela tiden haft en väldigt gammal matchtröja, så vi kände att nu ska hon förnya sig, så vi köpte en ny hemmamatchtröja helt enkelt. Glad? mycket, det finns inget annat att bli när man får någonting i Brynäsfärger!
 
Jessica bjöd oss på paj, mycket smaskigt. Sen fick vi även äppelpaj sen till fika, den var också supergod. Efter det kände vi oss ganska rejält mätta, så vi bestämde oss för att ta en kooort promenad....den där promenaden visade sig bli ungefär 2 timmar lång! men jäklar vad roligt vi hade på vägen. Med den nya tekniken så är det inte bara kameran som måste upp när vi ska fotografera, alla ska ta med sina mobiler och kameror...en efter en...haha det är bra roligt när man tänker efter. Men självklart så vill alla ta en varsin bild, istället för att sno från bara en fotograf :)
Efter promenaden var vi rätt så trötta alla, eller hur Jessica E ?? haha
 
Sen efter lite småprat var det dags att vända nosen mot Gävle igen. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, det är fyra helt underbara människor jag får vara med och dela glädje tillsammans med. Vi har så otroligt roligt tillsammans, så det är helt sjukt!
Nu när vi också har kommit på den briljanta idén att heta BBV, eller ja tack Mia för att du kom på idén hemma hos dig typ mitt i natten lördagen den 14 juli. Vad det betyder tänker vi inte avslöja ännu...men vi har även beställt en sak som vi kommer att bära ibland när vi umgås, och de ska bäras med stolthet och vänskap <3 för tillsammans är vi BÄST ! <3
 
 
 
 

HV71 och Linköping kommer bli farliga kommande säsong!

Med 56 dagar kvar till Elitseriepremiären och endast 11 dagar kvar tills de flesta lag går på is, det gör iallafall Svenska mästarna Brynäs IF. Ska bli mycket intressant att se nyförvärven som till exempel Johan Harju, Sebastian Enterfeldt och ja faktiskt alla ska bli intressant att se.
 
Men nu lite spekulationer om de andra 11 lagen och självklart Brynäs...Kommer Rögle att klara sig i Elitserien nu ett tag framöver? Kommer Skellefteå förlora en tredje raka final? Hur bra är egentligen Timrå? och Hur kommer de regerande mästarna Brynäs IF ta sig an pressen från de andra lagen? vilka lag blir "topplagen"? och vilka får skriva in schemat för kvalserien?
 
Frågorna är många, och faktiskt riktigt svåra att svara på, det är bara mina spekulationer som jag vill dela med mig av. Jag är ingen expert eller något proffs, Anrell är expert och tipsade inför förra säsongen att Brynäs slutar sist i tabellen...så även för experter kan det gå galet. Där gick det väl lite för långt ändå? Jag hoppas jag har lite mer rätt än vad han hade...
 
Jag skriver lite kort om varje lag så får vi se sen vart vi hamnar, men jag gör ingen tabell, den kommer att komma närmare Elitseriepremären.
 
AIK
Laget som fick stryk av Skellefteå i semifinalen. Men ännu en gång visar de att laget är ett lag som tar sig till semi. Inför den här säsongen har de tappat både Roger Melin och Gunnar Persson, vilket tror jag blir tungt för AIK. De har rensat ganska rejält i truppen, hela 12 nyförvärv och 13 förluster. Det gäller att de får ihop laget på ett bra sätt nu på försäsongen så de är riktigt tajta sen när säsongen drar igång. Jag tror inte AIK tar sig till semifinal igen faktiskt. Men slutspel blir det säkert...dock tar det slut i kvartsfinalserien. 
 
BRYNÄS IF
Svenska mästare säsongen 11/12...har inte upplevt något häftigare! men nu gäller det att blicka framåt och glömma SM-guldet, nya mål och nya förutsättningar. Tommy Jonsson och Janne Larsson får nu hjälp av en tredjelänk i tränarledet inför den här säsongen, Gunnar Persson kommer nämligen in och hjälper till. Annars har laget självklart tappat några tunga spelare som till exempel Jakob Silfverberg, Johan Larsson, Niklas Svedberg, Sebastian Wännström. Det finns en del tunga namn som nu är borta. Sen ser det faktiskt riktigt intressant ut på nyförvärvningarna, vad kommer Johan Harju kunna bidra med? kommer Robin Rahm att vara den lovande målvakt som han var i Färjestad innan han åkte fast för doping? ja, jag vet inte...men säsongen kommer bli tuff, men jag tror Brynäs kommer fortsätta att vara ett topplag i svensk ishockey. Slutspel blir det, sen hur långt det går där är svårt att säga, men visst en till final skulle inte sitta helt fel?
 
FRÖLUNDA HC
Ett Frölunda som åkte ut redan i kvartsfinalserien mot Brynäs. Ett Frölunda som man hade stora förhoppningar på inför förra säsongen, laget satsade verkligen hårt och det gick riktigt bra i början av säsongen. Men Brynäs var för tuffa för Göteborgarna helt enkelt. Laget har försökt behållt så många spelare som möjligt, men 2 helt nya målvakter kommer stå i Scandinavium kommande säsong. Även så kommer Dick Axelsson att ta på sig Frölundadressen...hur kommer det gå? Svårt att säga vart Frölunda kommer att sluta, men de har ganska många kvar sen förra säsongen och vilket jag tror är väldigt viktigt, så kan det sluta på en slutspelsplats tro? ja, kanske till och med att laget tar sig till en semifinal?
 
FÄRJESTAD BK
Ett lag som tog sig till semifinal, men där tog det stopp, Brynäs var för bra helt enkelt. Ett Färjestad som annars har tagit sig till final många gånger på 2000 - talet. Färjestad är ALLTID ett bra lag, om man kan säga så, de tar sig ofta väldigt långt och får en bra placering i tabellen. Laget tappar ganska många tunga namn inför kommande säsong. Men värvar in ganska intressant också. Känns som om FBK satsar lite mera på sina egna spelare nu än förut, de tar in många spelare från J20 laget. Att ta fram egna spelare från egna leden lönar sig faktiskt, kolla bara på Skellefteå och Brynäs. Hur långt går Färjestad nästa säsong då tro? Slutspel blir det...men nja, Färjestad tar sig inte till semi....känns inte som om laget är bättre än förra säsongen.
 
HV71
Ett lag som har haft det lite halvtungt de senaste två säsongerna, har inte räckt till någon semifinalplats, utan laget har åkt ut redan i kvartsfinalerna. Förra säsongen mot Färjestad och året innan mot AIK. Men inför den här säsongen ser det lite ljusare ut. Laget har rensat ganska mycket i truppen, och även HV71 satsar nu på spelare från de egna leden. Marcus Nilsson ska bli mycket intressant att se hur han klarar sig i HV71. Elias Fälth är en annan het värvning. Men hur bra kommer Gustaf Wesslau vara? lite tveksam på honom faktiskt. Slutspel blir det garanterat....men hur långt då? Jag skulle faktiskt gissa på en finalplats...Laget är rejält revanschsugna nu efter två kvarsfinalförluster i rad.
 
LINKÖPING HC
Ett lag som förra säsongen var en synål från att få kvala sig kvar i Elitserien, men laget klarade sig och slutade på en 10:e plats i tabellen. Inför den här säsongen har laget rensat ganska rejält i truppen för att få in ny vilja i gruppen. Mattias Weinhandl återvänder till klubben, ska bli mycket intressant att få se honom igen. Sen är det en ny huvudtränare som har satts in, det är Roger Melin som kommer att ta över Linköping den här säsongen. Hur kommer han att lyckas? Linköping är ett jättesvårt lag att tippa hur det kommer att gå, de har länge varit ett topplag, men senast nu en 10:e plats i tabellen, undra om det är revansch som gäller? eller om de ska fortsätta att trampas där nere utanför slutspelet. Jag känner på mig att Linköping kommer bli farliga den här säsongen, men hur farligt?
 
LULEÅ HOCKEY
Ett lag som slutade på toppen av tabellen, ja faktiskt 1:a. Men sen i slutspelet gick det inge vidare. Laget åkte ut i kvartsfinalserien mot AIK. Inget som Luleå hade räknat med, utan det var nog meningen att de skulle gå längre än så. Inför den här säsongen har de rensat ganska mycket, de har tappat många viktiga spelare. Men även fått in några härliga lirare, vad sägs som Linus Klasen till exempel? oj, blir häftigt att se honom i Elitserien igen! Sen vet jag inte om jag tycker det ser så intressant ut...frågan är om Luleå blir ett topplag den kommande säsongen också? jag är tveksam...orkar de ens ta sig till slutspel? kanske, kanske inte...ärligt talat så vet jag inte riktigt vad jag ska tro om Luleå hockey den här säsongen...ingen final iallafall...
 
MODO HOCKEY
Ett lag som förra säsongen tog sig till slutspel men åkte ut i kvartsfinalserien mot Skellefteå. En bra säsong av Modo hockey annars. Inför kommande säsong tappar man en hel del spelare och in värvar man många spelare från andra ligor än Elitserien. Några spelare man inte ens har hört någonting om. Men det blir säkert bra. Dock tror jag inte på att Modo kommer till slutspel. De får kämpa om de fyra sista platserna. De klarar sig från kvalet, men inge slutspel för Ö-vik den här säsongen.
 
RÖGLE BK
Välkommen upp i ES igen då Rögle! Ett Rögle som puttade ner Djurgården i Allsvenskan. Ärligt talat så vet jag inte alls så mycket om den här truppen som ska spela för Rögle den här säsongen. Jag tror iallafall att Rögle får kämpa för att hålla sig kvar i Elitserien. Det kommer inte bli lätt, och vem vet det är kanske Rögle och Djurgården som möts i en kvalserie i vår och då kanske Djurgården petar ner Rögle? ja, vem vet, men mycket möjligt.
 
SKELLEFTEÅ AIK
Ett mycket bra kämpat Skellefteå tog sig till final andra året i rad. Den här gången var det Brynäs dom skulle slå. Men icke sa Nicke, det gick inte. Och laget stod där med silvermedaljer runt halsen andra året i rad. Det kan inte vara lätt om man har spelat för Skellefteå AIK två säsonger i rad och inte nått det dära SM-guldet som har varit så nära. Inför den här säsongen har laget tappat många bra spelare, och inte värvat något speciellt än så länge. Jag tror inte Skellefteå kommer att stå en tredje gång med silvermedaljer runt halsen, ne nu tar det stopp antingen i kvartsfinalen eller i semifinalen. Det blir ingen final igen på ett tag.
 
TIMRÅ IK
Ett Timrå som slutade sist förra säsongen, och det med ganska stor marginal till närmaste Djurgården. Timrå kommer från en riktigt dålig säsong. Det har rensats ganska mycket i laget inför kommande säsong. Många som har lämnat men också många nyförvärv. Men det känns som om laget har värvat ganska smart faktiskt. Timrå är ett lag som kan överraska alla i hockeysverige. Vilket jag tror kommer att hända den här säsongen, de klarar sig ifrån kvalserien iallafall, ja vem vet, kanske blir det till och med en slutspelsplats för Timrå? svårt att säga men laget ser bättre ut nu än vad det gjorde förra säsongen.
 
VÄXJÖ LAKERS HC
Ett lag som ett överraskande sätt kom på en 9:e placering i tabellen förra säsongen. Det gjorde dom riktigt bra för att vara nykomlingar i Elitserien. De har förlorat många tunga namn och nyförvärven ser väl sådär ut tycker jag själv. Det blir nog inte en 9:e placering i tabellen igen, utan de kanske få kvala sig kvar? det är min känsla, för det är tunga namn som har lämnat föreningen, så som Ilkka Heikkinen, Martin Gerber och Mike Iggulden. Så tyvärr Växjö så blir det kvalserien.
 
                       Skellefteå och Brynäs får det lite tuffare kommande säsong..

Att vara supporter till en föreningen man älskar!

Hur är det att vara supporter till ett lag man älskar? Finns det någon överdrift? Hur mycket pengar kan man lägga ner på en förening man älskar? När är man en äkta supporter? Här är bara några frågor och tankar som jag fick idag, denna tråkiga måndag. Så jag tänkte, varför inte skriva ner mina tankar och åsikter om detta, efter mina erfarenheter såklart, det finns säkert många därute som vet bättre än vad jag vet, men det här är mina erfarenheter som supporter....
 
Ja, hur är det egentligen att vara supporter till ett lag man älskar. I mitt fall är det Brynäs IF som ligger varmt om hjärtat. Jag går som sagt på alla Brynäs hemmamatcher, dom jag kan se såklart, det finns faktiskt viktigare saker än Brynäs om ni inte visste det. Utbildning, jobb och familj går såklart före. Men annars lägger jag ut mycket tid till hockeyn. När det passar och när ekonomin räcker till så åker jag även på någon bortamatch. Kanske ingen som är för långt bort, men det har hänt det också. Men för det mesta är det hemmamatcherna som gäller. På matcherna har jag i regel Brynäs matchtröja på mig, även ibland en halsduk och någon keps eller mössa på huvudet, i Brynäsfärger såklart. Jag tar mig till arenan ungefär en timme före match, förut var jag där när arenan öppnade, två timmar före match, men har nu trappat ner så jag är där till uppvärmningen. På ståplats där jag är så hejar jag och sjunger ramsorna som klackledaren sjunger och tittar helspänt på matchen. Jublar självklart om det blir mål och suckar lite lätt när motståndarlagen gör mål. Så här ser ungefär mitt supporterliv ut, alldeles lagom. Många som inte vet vem jag är säger oftast att jag måste vara den galnaste hockeysupporten som finns, det beror på, jag tror det finns värre. Men jag kan inte gömma mig, för jag är väldigt intresserad och tycker själv att jag kan ganska mycket om ishockey i det stora hela också.
 
Kan det gå till överdrift? svårt att säga, men spelarna i ett lag är som oss supportrar helt vanliga människor, de är inga "superhjältar" utan det är vanliga människor. De gör bara sitt jobb på isen och det är såklart att lira hockey. Och jag tror att som supporter får man akta sig för att "lägga sig i för mycket" Vi ska som sagt stå eller sitta i arenan och heja fram laget till segrar, sen är det självklart så att man skaffar sig favoriter i ett lag, det gör alla supportrar, men ishockey är en sport där spelarna drar iväg till andra elitserielag rätt som det är och favoriten är då förlorad...så jag tror inte man får överdriva med att skaffa sig favoriter i ett lag. Sen får man även passa sig för spelarna när de är "privata" personer...de är absolut inte samma person på rinken som privatperson. Som supporter ska man nog inte prata för mycket med spelarna utanför hockeyn, visst känner man spelaren lite extra så kan man naturligtvis prata med honom. Men tror det är viktigt att tänka på skillnaden mellan spelare och privatperson.
 
Sen finns det såklart människor som inte alls borde befinna sig på ståplats och hockeyrinkar i huvudtaget, de som inte alls intresserar sig för hockeyn, utan ska leta efter snygga killar istället...eller ge människor blickar hela tiden...Det finns säkert andra ställen ni kan hitta snygga killar, på hockey är man för att titta på det som händer på isen. Så det kan bli det omvända också, och inte bara gå till överdrift.
 
Hur mycket pengar kan man lägga ner på en förening? självklart är man inte någon större supporter bara för att man lägger ner mer pengar på föreningen. Du kan vara exakt lika mycket supporter om du bor i Gävle eller om du bor i Skellefteå och du hejar på Brynäs IF. Man har bara olika förutsättningar att se matcherna. Han/hon i Skellefteå kanske följer laget på TV, medans han/hon i Gävle går på varje hemmamatch, men bara för att man bor längre bort så ska inte det påverka hur mycker supporter man är för ett lag. Det här med pengar är väl hur mycket ekonomi man har, hur mycket man vill lägga ner på saker och ting inom föreningen. Enligt min åsikt så skulle jag aldrig tatuera mig med en Brynäslogga eller något som har med Brynäs IF att göra, vem vet, jag kanske inte har något intresse för Brynäs om 10 år? Brynäsare kommer jag alltid att vara, men frågan är hur mycket tid man kommer ha till intresset? Så pengar betyder egentligen ingenting för hur mycket supporter man är.
 
När är man en äkta supporter? det här är en fråga som bara du själv kan svara på...jag kan inte döma andra hur mycket supporter han/hon är, utan man får själv avgöra om man är en äkta supporter eller inte. Sen personligen tycker jag att de människor som förstör för föreningen inte är några supportrar i huvudtaget, men det är ganska självklart i min åsikt iallafall.
 
Jag hoppas du håller med mig, men självklart gör inte alla det, men skriv gärna ner en kommentar om din/era åsikter om det här. Att vara supporter för ett lag är iallafall för mig det bästa som finns ! iallafall att få vara Brynässupporter! EN GÅNG BRYNÄS, ALLTID BRYNÄS!
 

En toppenhelg tillsammans med världens bästa vänner !

För det första måste jag bara skriva ett stort fett TACK till mina underbara vänner för den här helgen! jag är verkligen så tacksam över att få ha er i mitt liv <3 Jag tror aldrig jag har kommit fyra människor så nära, och det vi gör tillsammans blir ALLTID, och då menar jag ALLTID roligt! Vi alla fem kommer så bra överens med varandra och vi skapar det gäng som alla skulle vilja vara med i! Det gemensamma vi har är BRYNÄS IF, men ändå är vi så tajta och har så roligt tillsammans, sen tror jag faktiskt att vi andra gemensamma saker också men självklart är Brynäs det största gemensamma intresset!
 
Och just den här helgen skulle bli en sån där toppenhelg tillsammans med detta underbara gäng! man skulle kunna kalla oss hockeygänget, men vi är faktiskt mycket nära vänner, så det fick bli BBV....vad det betyder tänker vi inte avslöja. Men det är vi fem det ! <3 BBV - gänget!
 
I helgen var vi som sagt på Gröna Lund, kom till Mia i Upplands Väsby på fredag kväll sen upp tidigt som sjutton på lördag för att dra till Gröna Lund så vi var där när de öppnade. Faktiskt så fick vi prova på alla sorters färdmedel till grönan...buss, pendeltåg, tunnelbana och båt...Väl framme på Grönan var det bara att sätta fart !
På med åkbandet och börja åk!
 
Pop-expressen, Lustiga huset, slänggungorna, sen var jag yr i bollen kan jag säga! är inte någon riktig karusellnisse, men överlevde gjorde jag iallafall. Sen blev det massa andra karuseller, en favorit för mig var faktiskt Kvasten! den var jätterolig! mjuk och en härlig berg och dalbana. Sen dom som vågade lite mera, Jessica E, Mia och Mias barn Erika och Joakim dom åkte Twister....Sen åkte Eva och Mia radiobilarna. Och vi hann med ett besök hos Pettson och Findus också :) och andra skojsiga saker såklart!
 
Självklart när vi var i Stockholm och på Gröna Lund så hade vi våra GULD-tröjor på oss. Om blickar kunde döda säger jag bara! inte var vi populära iallafall! vi hittade faktiskt en man som hade en Brynäströja och en liten pojke som hade en Brynäskeps så där var vi populära iallafall! Annars fick vi säkert 300 blickar, alla kanske inte var onda men blickar var det iallafall....jäkligt roligt om jag får säga det själv faktiskt! det är roligt att heja på det lag som är BÄST i Sverige!
 
När vi var klara på Gröna Lund var vi alla helt slut...efter 6 timmar på Grönan så blir man fruktansvärt trött! väl hemma hos Mia så var det bara soffläge hela kvällen. GULD-film hann vi med också! sen blev det söndag och då var det mest bara att plocka undan och en film hann vi med också.
 
Det här var verkligen en helg att minnas lång tid framöver! Vi har en del planer inför hösten, vintern och även nästa sommar ! jag ser fram emot dom redan nu !! när vi är tillsammans så vill man verkligen inte att det ska vara över! Utan man vill vara med er alla hela tiden! Ni kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta härliga BBV - Ligan!!
 
Åter igen ett stort fett TACK för den här helgen och allt skratt tillsammans med er <3 vi ses på onsdag igen!!
Måste också tacka Joakim och Erika (Mias barn) för den här helgen! jätteroligt att få lära känna er mera och ni är verkligen jättetrevliga! :)
 
 
 
 
 
 
                           Dom fyra sista platserna, där sitter Jessica, Mia, Joakim och Erika !
 
 

Längtan är stor efter att få se Sveriges bästa lag igen!

Nu är det inte långt kvar tills Brynäs IF går på is, ne det är faktiskt bara 17 dagar kvar !! Den här sommaren har bara sprungit iväg, eller vadå sommar? den kanske dyker upp någon gång där i augusti, för hittills har det bara varit skitväder...man ska inte klaga, jag vet men det har inte sett bra ut! Tack och lov att jag fick 1 vecka på Mallorca, där var det iallafall fint väder och varmt och skönt.
 
Men nu börjar man längta som tusan tills man står där igen i Läkerol arena, samma tid, samma plats och samma härliga, underbara Brynäsklack! Och bäst av allt, Brynäs på isen! inte exakt lika som Guldlaget, men det är faktiskt ganska många som stannar i Brynäs även kommande säsong! Vilket naturligtvis känns riktigt kanon!
Man börjar så smått kika lite på de andra 11 lagen, hur de har värvat och hur starka de ser ut inför säsongen. Jag kommer senare under någon dag i veckan att försöka skriva ihop ett inlägg om vilka lag jag tror blir farliga den här säsongen, och vilka lag som kan skriva in Kvalserieschemat direkt..bara lite spekulationer inför säsongen, som sagt det är inte så långt kvar nu...62 dagar kvar till Elitseriepremiären för säsongen 12/13.
 
Men vi börjar med första insträningen som är den 30 juli...där kommer jag att vara tillsammans med mina hockeytokiga vänner :) Då får vi äntligen se dom igen !! Sveriges bästa lag !
 
Innan dess ska jag hinna med lite andra skojsiga saker, nu närmast, faktiskt idag, åker jag, Jessica A, Jessica och Eva till Mia i Stockholm och kommer tillsammans ha så jäkla skjoj! I morgon (lördag) kommer vi gå på Gröna Lund om vädret tillåter och självklart har vi "Vi är Guld" tröjorna på oss! Förlåt alla Stockholmare som håller på Djurgården eller AIK...men vi är faktiskt BÄST ! :) Åter hemma igen på söndag, helt slut och färdig skulle jag gissa på.
 
Den 28 juli blir det fotbollsfest, ja, ni läste inte fel! men pappa fick gratis biljetter till Gefle-Malmö och då tar han hela familjen med sig. Fotbollsfest är det tydligen också, jag hörde någon säga att de ska härma Brynäs lite med de där "klapporna"..jo lycka till att få den stämningen som var i Läkerolen, ne aldrig Gefle IF....men kanske blir en liten förfest av det som utspelade sig i Läkerol arena den 19 april, nje inte i närheten kommer det att bli. Men roligt att få gå på fotboll också någon gång. Gefle kommer väl förmodligen få storstryk av Malmö....men men jag kommer att klappa för Gefle jag! Heja heja !
 
Ne men sådär, nu räcker det för idag...åter tillbaka på söndag! och visst kommer det läggas upp bilder efter äventyret i Stockholm! det kan vi slå vad om! Hejdå och ha en underbar helg, det tänker iallafall jag ha med mina underbara vänner !
 

Rysningar och glädjetårar, så beskriver jag världens bästa film !

Det är inte varje dag man får gå in till Brynässhopen för att köpa sig en GULDfilm ! men igår hade jag turen att få göra det! Filmen har jag såklart redan sett, ja faktiskt två gånger redan! 45 minuter lång och jag kan bara säga att jag njuter varje sekund av filmens bilder! helt otroligt vilken säsong det har varit, och lilla jag har fått uppleva allt det här...helt sjukt när man faktiskt tänker efter. Först 55 omgångar av nerver, sorg, glädje...ja nämn någon känsla jag inte har fått uppleva! sen ett antal slutspelsmatcher, där man knappt kunde säga vad man själv heter, just för nervositeten som infann sig under matcherna, och ärligt talat fanns nervositeten där varenda dag under slutspelet fast det inte var matchdag, man gick och oroade sig för kommande match liksom....ja ni som inte är sportintresserade för fem öre fattar inte vad jag pratar om och är väl helt säker på att jag är dum i huvudet eller nått, men ni som nu är sportintresserade och älskar Brynäs IF vet vad jag pratar om och jag tror faktiskt att ni var exakt likadana...värre kan ni inte ha varit iallafall...jag lovar att jag var värst.
 
När man tittar på filmen så kommer det upp en hel del tankeställare också....Vad hade hänt om Skellefteå tvingat fram en 7:e och en helt avgörande match i Skellefteå? Hade Brynäs vunnit ändå? eller hade Skellefteå gjort den där omöjliga vändningen som inget annat lag har lyckats med? Många frågor men inga svar brukar det heta, och varför skriver jag det här när det inte spelar NÅGON roll egentligen? vem bryr sig egentligen? jo, men när jag tittar på den här filmen så kommer det upp tankar och funderingar och mycket känslor såklart. Och nu så här i efterhand så gör det inte så mycket att man tänker på hur det hade kunnat gått, för vi vet ju hur det gick!
 
Det är under många scener i filmen som man faktiskt fäller en tår och håret sträcker sig över hela kroppen! Det är så enormt stort det här, jag tror egentligen inte att man fattar hur stort det är. Men bara när Andreas Dackell efter SM-guldet vill hylla och tacka Gävlepubliken för all stöttning och hjälp han har fått så går det bara inte att hålla tillbaka tårarna! när han själv är tårögd också dessutom. Sen Tommy Jonsson, vilken guldtränare alltså! all beröm till honom, att han lyckades få ihop gruppen och verkligen vinna allt!
 
En sak som jag också tänkte på när jag såg filmen var att vilken gruppsammanhållning det måste ha varit, och är fortfarande såklart! man ser verkligen hur roligt spelarna har tillsammans! Det märktes så tydligt i filmen...att alla var verkligen som en enda stor familj! häftigt att se.
 
Sen bilderna från Stortorget och firandet i stan gör att man fick ännu mer gåshud! vad mycket FOLK! vi som stod längst fram såg ju inte folkmassan, men herregud när jag såg bilderna på filmen, bor det så där många människor i Gävle liksom? helt sjukt!
 
Ja det var mycket som var sjukt den här säsongen. Filmen kommer jag kunna se om och om och om igen! Det är den bästa filmen jag någonsin har sett! och kommer alltid att vara det.....
Jag önskar av hela mitt hjärta att alla supportrar till ett hockeylag, det spelar ingen roll om det är Timrå, HV, Djurgården eller vilket skitlag som helst, att ni har eller kommer få uppleva något sånt här ! det är verkligen det största man kan uppleva som supporter till ett lag! Den glädje som sprutade ut en när allt avgjordes kommer jag aldrig att få uppleva igen, eller jo kanske det...men det var enormt häftigt. Jag upplever det gärna igen, redan imorgon om det funkar?
 
okej, jag känner att det här inlägget rann iväg väldigt långt, men jag skulle kunna fortsätta, men jag nöjer mig snart, jag måste bara skicka ett enormt tack till Canal + som fixar sådana här fantastiska filmer ! man kommer kunna njuta länge av den här filmen kan jag lova! sen ett stort tack till självaste BRYNÄS IF för den fantastiska säsong ni har bjudit oss supportrar på! för mig är ni alltid GULD <3
 

Förlängda mållinjen flyttas 70 cm, ska skapa bättre anfallshockey!

Det är inte bara SM-guld Gävles stolthet har vunnit den här säsongen, nu har föreningen fått igenom en förändring inom ishockeyn också! Man vill vara ledande inom Svensk hockey, och det ser väldigt ljust ut måste jag säga, talanger kommer upp både här och där, föreningen är just nu bäst i Sverige på ishockey och nu även en ledande klubb inom svensk hockey. Jag klagar inte, jag är så oerhört glad och stolt att få vara supporter till en sådan här fin förening, inte många som får uppleva ett 100 -årskalas samtidigt som klubben tar sitt 13:e SM.guld i historien. Ne du, men vi Brynäsare har den turen just det här året, 2012...året som är Brynäs år för hela slanten!
 
Nu nog snackat om det, Brynäs har fått igenom en liten förändring de vill göra inom svensk ishockey för att få en större anfallszon och att det skapar en bättre ishockey. En mer anfallsglad ishockey med fler målchanser menar Brynäs klubbdirektör Hans-Göran Karlsson.
Det här innebär att den förlängda mållinjen kommer att flyttas 70 cm närmare sargen, vilket ger större anfallszon. Visst det här låter som en väldigt lätt sak att göra, men det är så att det måste borras nya hål i isen för målburarna, och det är inte helt enkelt just för att det ligger massa rör under isen och det gäller att hitta den perfekta stället att borra på. Målkamerorna uppe i taket måste också flyttas, så det är lite saker att tänka på fast det är en sån liten sak som ska ändras.
 
Jag tycker att den här idén låter väldigt intressant faktiskt! Det här tror jag bara kommer att bli bättre än vad det har varit, precis som Hans-Göran säger så blir det nog en roligare hockey att titta på och fler målchanser. Nu kanske det här med att spelarna tar "burskydd" försvinner lite när förlängda mållinjen flyttas närmare sargen. Det gör att det blir full fart hela tiden på isen, vilket vi i publiken kommer att gilla. Det kan nog bli jobbigare för backarna nu när anfallszonen blir lite större, mer att hålla reda på. Men annars tycker jag bara att det här ska bli väldigt intressant att se i höst om det fungerar och blir roligare för oss i publiken. Roligt att Brynäs har fått igenom sitt förslag!
 

heta diskussioner fortsätter kring Robin Rahm

Det fortsätter att vara heta diskussioner om Brynäs nyaste nyförvärv Robin Rahm. Jag har full förståelse att människor reagerar på det här, det säger jag ingenting om. Men beslutet är fattat och vi supportrar kan inget göra åt saken, vi kan inte skicka mail till Sundlöv och säga att ge er av med Rahm, ne det går inte. Alla har olika åsikter och så kommer det alltid att vara, men det är bättre att vi ger Robin en chans i Brynäs innan vi pratar en massa skit. Det han har gjort är fruktansvärt fel och idiotiskt. Det kommer han att ångra i hela sin "hockeykarriär" att han har gjort, men samtidigt så får man se det på det visat att istället för att gräva ner sig och må urkasst så visar Robin verkligen att han Brinner för ishockeyn, han vill tillbaka och visa vad han kan! Han visar att han är stark nog att återvända, sen att det skapar åsikter hos människor som älskar en sport som ishockey, det gör det alltid och kommer alltid att göra, det spelar ingen roll om det handar om doping eller om det är någon spelare som gör något riktigt dumt, åsikter har vi alla.
 
Men som en riktig supporter till Sveriges bästa hockeylag så tycker jag nog att vi lägger det här åt sidan nu och fokuserar framåt! Vi alla vet vad Robin har gjort och i tidningarna kan man nu läsa att det var ett svårt val för Sundlöv och alla i klubben hur man skulle göra med Robin, men att de valde att värva honom, just för att han är värd en andra chans. Och det är så vi supportrar också får se det, vi kan inte ändra någonting....tyvärr är klaga det enda vi kan göra...men varför göra det när det inte leder någon vart?
 
Ne mina kära Brynäsvänner, nu håller vi oss på läktarna och hejar fram både målvakten Robin Rahm och hela härliga Brynäslaget till nya segrar och SM-guld! att klaga hjälper inte! visa istället att ni stöttar och hejar fram Brynäs!
 
En gång Brynäsare, ALLTID Brynäsare ! <3
 

Det blev ett jäkla gnäll på många Brynäsare !

Nu kan jag inte hålla mig längre, det här måste redas ut! Idag när jag låg och solade på Brädviken mot Bönan så går jag in på mobilen och öppnar som vanligt Facebook, vad annars? där läser jag att Robin Rahm är klar för Brynäs. Något som jag trodde bara var ett rykte förut när han nämndes, men nu är det alltså klart...och för att ta det här lite kort...
 
Robin Rahm fastnade i dopingkontroll den 1 juni 2010, sen dess har han varit avstängd från allt som har med ishockey att göra. Han hade tydligen tagit anabola preparat i syfte att så snabbt som möjligt ta sig tillbaka efter en skada. Men från och med den 3 augusti får målvakten spela hockey igen och det kommer han att göra i Sveriges bästa lag.
 
Det här har väckt många oroliga och rent ut sagt klantiga kommentarer på facebook och olika medier. Det är även sånt här man ska hålla sig borta från när det gäller värvningar, man har sin egen åsikt och det räcker egentligen. Men det är svårt att hålla sig. Man menar att Brynäs är "för" sådana som dopar sig och att Sundlöv är hur dum som helst som kan värva Robin, han kommer ju åka fast igen. Sen att Robin har inte spelat hockey på 2 år och har mycket att ta igen, många jämför honom med Greiss, att han kommer vara så dålig.
 
Ne nu räcker det tycker jag! Här värvar Brynäs en ung lovande målvakt som kan visa sig bli en drömvärvning. Visst, det han har gjort för 2 år sedan är inte okej, men han har nu suttit av sitt straff och jag kan tänka mig att han är riktigt sugen på att spela hockey igen nu! Låt oss Brynäsare ge honom chansen i vårt lag, jag tror att alla ni som klagar nu och säger att han är lika dålig som Greiss kommer få äta upp det starkt sen!
Sen att han skulle dopa sig igen, det tror jag aldrig att han skulle göra igen faktiskt! Sen att han inte har spelet hockey under 2 år kan säkert visa sina spår lite i början, men så fort han får på sig grejorna och börjar träna med de andra grabbarna så är han snart tillbaka på det stadiet han var innan han åkte fast för doping. Man får liksom börja tänka om och att det är ett avslutat kapitel det där om dopingen! nu är det Robin Rahm och ingen annan!
 
Att GD skriver "Skandalmålvakt" är bara pinsamt! istället för att skriva att det är en ung lovande målvakt som kommer till Svenska mästarna. Jag känner på mig att det här kommer att skapa många rubriker i höst/vinter/vår om Rahm och att han återvänder till ishockeyn. Men det återstår att se hur säsongen utvecklar sig.
 
Men av mig ska Robin Rahm iallafall ha ett hjärtligt välkommen till Sveriges bästa Hockeyförening Brynäs IF !
Hoppas du kommer att trivas och sen att alla knällspikar får äta upp det dom har kastat ut sig...
 

Camping i Leksand med underbara vänner, vi spred guld med våra tröjor!

Så kom den helgen då jag, Jessica Eriksson och Eva skulle ta en tur till Dalarna och Leksand och sova i tält på Leksands camping. Vi åkte i fredags, vi kom iväg vid ungefär 18.00 och kom fram vid campingen vid 21.00, men vi stannade och åt på vägen också. Med mitt lokalsinne och allt så blev det lite omvägar hit och dit, men vad gör det, vid 21.00 var vi framme vid campingplatsen "Leksand Strand".
 
Det här att vara teknisk är någonting jag skulle vilja bli liiiiite bättre på kanske...Vi hade med oss ett tält som vi skulle få upp, bara det att få i ordning på vad som är upp och ner och hitta alla hål där pinnarna ska in och allt...det är inte lätt för en som inte har det "rätta knycket" men tillsammans fixade vi det tillslut, sen vad klockan var det behöver vi inte ens prata om. Roligt hade vi iallafall!
 
Sen kom lördagen, det var då vi hade hoppats på att på morgonen få kika ut ur tältet och se att solen steker ordentligt på kroppen och lufttemperaturen vid 25 grader. Icke sa Nicke....grått och trist var det rätta ordet. Vi hade planerat att gå på Leksand Sommarland på dagen, men det struntade vi i, för sjuka ville vi inte bli. Istället åkte vi in till Centrum i Leksand och till hamnen och tog oss en liten båttur med Gustaf Wasa. Mycket mysigt och trevligt faktiskt, tack Dan för idén ! På båten tog vi oss lite glass också som vi smaskade i oss. På lördag kväll fick vi verkligen den där mysiga kvällen, med solen som letar sig igenom trädtopparna, fast värmen fick vi inte. Men vad gjorde det när vi satte igång två st engångsgrillar där vi grillade lite kött tillsammas med vår vän Dan som bor i Leksand. Mycket mysigt och gott såklart, sen hade vi lite "kottkrig" om man kan kalla det för det...kastade iallafall kottar på varandra, mycket trevligt...eller kanske inte. Det påminner mig om att när vi satt och grillade vårt kött så sitter Jessica på en av solstolarna och rätt som det var så kom det en kotte rakt på hennes huvud, Bong sa det och alla verkligen började asgarva...medans Jessica satt där och hade ont...kottar kan också anfalla tydligen! hoppas det är bra med bulan Jessica?!
 
Efter kottkriget, kottanfallet och grillningen så spelade vi lite kubb..usel som vanligt, men roligt var det..sen låg vi bara i tältet och pratade om allt mellan himmel och jord.
 
Sen blev det söndag, tiden går fort när man har roligt. Nu var det dags att packa ihop sakerna och bege sig hem till Gävle igen. Hem gick det riktigt fort, det var väl för att vi fick en sån bra vägbeskrivning av Dan kanske...hemma i Gävle var vi igen ungefär vid 13.30.
 
Tack för den här helgen Jessica och Eva och Dan ! jättekul har det varit.
 
 
 
 
 
Förlåt alla Leksingar...men vi kunde inte låta bli. Ni ska veta att vi vill gärna ha upp Leksand i Elitserien!
 
Tältet fick lite GULDkänsla också !
 
Här var någon som var kung på kubb....
Jag, Jessica och Eva avslutade lördagskvällen med att tända 3 ljus för att skänka vår vän i himlen Catarina en tanke. Vi saknar dig vår älskade vän <3
 
 

RSS 2.0