Bilder från Brynäs J20 match mot Djurgården

Är det brist på A-lagshockey så varför inte gå och titta på Brynäs juniorer, det här fallet Brynäs J20 grabbar som idag 14.00 tog emot Djurgården IF. Dock var det kameran och fotoögat som arbetade idag, tog lite bilder under matchen och några blev jag i alla fall nöjd med, men jag kan bättre. Men med förutsättningarna jag har och med  den kamera jag har så blev bilderna skapliga.
 
Matchen vann Brynäs med 3-1!
 
Dock var det Djurgården som tog ledningen med 1-0 genom Samuel Ivanic
Vissa tar hjälp av högre makter....
Sen var det kvitterat till 1-1 genom Nicklas Strid!
Johannes Nilsson visar ett brett leende...
 
FOKUS....
 
 Mattias Göransson täcker skott och målvakten Jonas Johansson är beredd i målet..
 Domaren är beredd att släppa pucken..
Tränaren i Djurgården ser lite fundersam ut..
 Närkamp längs sargen där Johannes Nilsson blir tryckt mot sargen..
 
Djurgårdsspelaren tar fart från egna zonen...
 Brynässeger!
Mattias Göransson

Nu blir det ishockey och Brynäs IF för hela slanten!

Igår tog Brynäs kanske den viktigaste segern på hela säsongen då man vann mot Modo i Fjällräven Center med hela 6-4. Nu ser det mycket intressant ut inför fortsättningen och avslutningen av SHL. Det kommer bli en streckstrid mellan Brynäs, Modo, Leksand och Färjestad, dom lagen krigar fullt ut för att få en direktplats till SM-slutspelets kvartsfinaler. Varje liten poäng kommer visa sig vara oerhörd viktig så här på slutet. Dock nyheten inför säsongen är att hamnar du inte på de sex första placeringarna i tabellen så har du en "andra chans" eller vad man ska kalla det, för att ta sig till slutspelet. Då spelar lagen från plats sju till tio en play- in- serie. Två lag därifrån ska till kvartsfinal. Så chans till slutspel har alla lag ändå, vilket kan vara lite halvtråkigt.
 
Nu OS-uppehåll sen blir det intensivt! De matcher som återstår för Brynäs efter OS-uppehållet är:
26/2 Leksand-Brynäs
28/2 Brynäs-Frölunda
1/3 Örebro-Brynäs
4/3 Brynäs-HV71
6/3 Linköping-Brynäs
8/3 Brynäs-Luleå
 
Vi startar alltså slutspurten med det sista Gävledaladerbyt, i alla fall i grundserien. En härlig kamp kommer det förhoppningsvis bli. Det har varit väldigt lugnt i de tidigare drabbningarna mellan lagen, trots att det är ett Gävledaladerby. Men den här gången är det oerhört tajt i tabellen och de här poängen vill självklart båda lagen ha för att få en direktplats in i slutspelet. Så det kommer bli något häftigare det här sista mötet. Jag kommer själv vara på plats i Leksand den 26 februari.
 
Vara på plats kommer jag vara på 5 av de 6 återstående matcherna. Det är bara Linköping-Brynäs som jag kommer följa via Tv:n annars ser jag matcherna LIVE, vilket kommer bli jättekul!
 
Sen var det här med att tippa hockey. Förra veckan tippade jag på fyra matcher, fick in alla, vann då bara 200 kr. Igår tippade jag fyra matcher igen och fick in alla igen, den här gången 600 kr! då ska ni veta att jag tippar för endast 20-30 kr per gång. Inga jättesummor men vinner man såhär ofta så kanske det är dags att satsa högre, fast nej det vågar jag inte riktigt. 600 kr för mig är mycket pengar, mat för en hel vecka till exempel, men nu väljer jag att göra någonting roligt av dem, nämligen se hockey!
 
Har man inte tur i kärlek så har man tur i spel och jo faktiskt, just nu i alla fall. Men det måste ju även ligga lite skicklighet i det hela också.
 
Nu laddar vi för en slutspurt av spänning som bara den. MOT SLUTSPEL BRYNÄS!!
 
 

RSS 2.0