Dags att uppleva äkta Gävledaladerbyn! Välkommen tillbaka Leksand IF!

Nu kan vi alla Brynäsare strunta i att åka till Stockholm och se tråkiga AIK, eller man får åka dit om man vill. Men nu finns det mycket häftigare matcher att se! Ca 140 km från Gävle ligger en stad, ne det är ingen stad, en liten by som kallar sig för Leksand. Ett ställe som är underbart fint på sommaren. Men nu tänker jag på alla hockeyälskare och då är det inte sommaren som gäller, ne nu brynäsare är det dags att besöka Tegera arena på riktigt och få se riktig ishockey. Leksand IF är nämligen tillbaka i Elitserien efter 7 års väntan! detta betyder att jag har aldrig varit med om ett riktigt Gävledaladerby, men nu är det dags! hatkärleken är tillbaka. Och jag hoppas att detta bara blir till en enda stor hejdundrande fest, fast jag är lite rädd att det blir någonting annat av det hela också. Det finns en enorm häftig historia mellan dessa två lag, Leksand och Brynäs. Jag har hört en massa historier om det ena och det andra. Men nu ska det byggas ny historia och det ska det göras i Tegera arena och i Läkerol arena. Jag kommer vara på plats på så många matcher det bara går när lagen spelar mot varandra. Det här kommer bli ashäftiga matcher, jag lovar! Det kommer inte spela någon roll om matcherna spelas på en måndag eller tisdag det kommer vara fullsatt ändå, trycket på biljetterna kommer vara stort, det kan jag räkna ut med lilltån redan nu. Det kommer vara många människor som kommer vilja se dessa två lag mötas i samma serie för en gång skull, annars är Brynäs mycket duktiga på att möta Leksand under försäsongen. Men nu kommer lagen även att mötas i samma serie och i riktigt heta matcher.
 
Enligt sportbladet.se så planeras det redan nu för att Leksand och Brynäs ska mötas i Stockholm för plats för ca 35 000 åskådare. Jo jag tackar ja! Vilken upplevelse liksom. Men nu ska man inte ha för stora förhoppningar, jag tycker bara det är så oerhört häftigt att Leksand IF är tillbaka där dom hör hemma.
 
Att Leksand nu tar en plats i Elitserien är ingen tvekan om, men något topplag lär de inte bli på en gång. Det kommer ta några säsonger för dom att etablera sig i Elitserien. Om man nu håller sig kvar så länge. Det hoppas jag såklart!
 
För mig som Brynäsare har detta varit som en liten dröm för mig. Att Leksand tar sig tillbaka och att man får uppleva denna enorma fest som det kommer att bli när dessa två lag möts. Strunt i den årliga hockeyfesten! nu kommer det vara hockeyfest i 5 matcher! Se nu till att heja på ditt egna lag och strunta i att bara "hata" de andra laget. Allt blir så mycket roligare då. Vi vet ju att Brynäs supporterklubb Kamratkompaniet har ett enormt hat mot Leksand, ni minns kanske flaggorna med ett Leksandsmärke med ett rött kryss över. Jag hoppas verkligen att det gänget skärper sig nu, så att det inte blir dom som förstör denna fina fest som det faktiskt kan bli.Gör dom det så förstör dom för oss supportrar och hela föreningen. Det har aldrig funnits något hat mot Leksand. Utan det är den enorma historia mellan lagen som har byggt upp något som kallas för "hatkärlek" men det är inte ren hat. Det ska bli oerhört intressant att se hur respektive supportrar reagerar mot varandra när lagen möts i vinter.
 
En sak är klar, jag tänker njuta av varje sekund lagen möter varandra, jag har hoppats så länge, jag har längtat, jag har saknat Leksand IF i Elitserien. Men nu är drömmen sann! Välkommen tillbaka Leksand IF! Välkommen till Gävle! KROSSA LEKSAND!
 
 

Grattis till elitserieplatsen Örebro och Linköping vann mot Skellefteå!

Brynäs säsong är över men det finns massvis med ishockey att hålla koll på ändå för den som är intresserad. SM-slutspelets semifinaler trog igång igår kväll, eller iallafall en av dom. Skellefteå tog emot Linköping i Skellefteå kraft arena. Det var en otrolig underhållande match att titta på måste jag säga. Det skapades många farliga chanser och det var en bra hockey. Skellefteå hade ledningen med 2-0 och det såg länge ut som om Skellefteå skulle ta den första segern i semin. Men Linköping kom tillbaka, och gjorde 2-2 i den tredje perioden. Möller skjuter sedan i ribban när det bara återstår någon minut, nära att Skellefteå fick jubla i slutsekunderna där. Men matchen går till förlängning. Där är det faktiskt Linköping som avgör efter ca 12 minuters spel. Linköping vinnner alltså den första semifinalen i Skellefteå! det trodde jag inte!
 
Det är förberett för en riktig guldfest i Skellefteå den här säsongen, laget har redan målat spelare i guldfärg och kaxat upp sig rejält. Kommer Linköping sno festen? eller iallafall ta sig vidare till final. Mycket kan hända men nu har Linköping hemmaplan nästa match och i Cloetta är man starka, jag tror absolut inte Skellefteå vinner den matchen, vilket betyder 2-0 till Linköping isåfall. Vi får se hur det går men den här matchserien kommer bli oerhört tajt och spännande. Kanske att Linköping ändå tar sig till final? hmm...
 
Den andra semifinalserien mellan Färjestad och Luleå drar igång idag. Det kommer också bli en spännande serie, men jag tror ändå att Färjestad kommer ta sig till final.
 
Någonstans i Sverige där det redan är fest och det firas för fullt det är i staden Örebro. Igår blev det klart att Örebro spelar Elitseriespel säsongen 13/14! STORT GRATTIS fans och spelare! jättekul för oss att se lite nya ansikten och något annat lag än samma gamla vanliga. Inte är det så himla långt att åka heller om jag skulle vilja se Örebro - Brynäs någon match nästa säsong.
 
Det ser även ut att bli ett återtåg för kära Leksands IF. Laget behöver bara ta 1 poäng av de 3 matcher som återstår, vilket ser riktigt ljust ut och vi kommer att få se Leksands IF i Elitserien i vinter. Men jag väntar med ett grattis tills det är klart på riktigt. Det finns lite andra tankar och funderingar jag har kring Leksands IF så jag väntar med dom till ett senare inlägg. Men en sak är klar, Leksingarna kan iallafall sätta champagnen på kylning, för under de närmaste dagarna kommer det bli klart!
 
Det blev mycket hockeysnack så här på självaste långfredagen. Men det mår vi inte dåligt av, iallafall inte jag. Återigen stort grattis Örebro!! och ett litet grattis även till Linköping som snodde den första semifinalmatchen i Skellefteå.
 
    Grattis Örebro!
 
Och grattis Linköping!

End of story...

Säsongen är över för de regerande svenska mästarna Brynäs IF, nu ska ett nytt lag bli svenska mästare 2013. Brynäs åkte ut i kvartsfinalserien mot ett OTROLIGT starkt Skellefteå AIK. Jag ser att laget är otroligt revanschsuget efter två raka finalförluster. Jag ser att inget lag kommer att kunna stoppa detta Skellefteå. Den skridskoåkning Skellefteå bjuder på får hela Elitserien att bli lite smått avensjuka. Man hade väldigt enkelt mot Brynäs iallafall att åka "sönder" backarna, men då ska vi veta att Brynäs hade inte den starkaste backuppsättningen den här säsongen heller. Men det är så otroligt mycket som har fungerat bra för Skellefteå. man har två mycket stabila målvakter, och man har fyra kedjor som producerar, vilket är grymt viktigt i ett slutspel. Något som är minst lika viktigt är poweplay och boxplay, där är Skellefteå grymt starka. Så det lag som får möta Skellefteå AIK i en semifinal får det riktigt riktigt tufft.
 
Sen kan jag tycka att Skellefteå inte har satts på prov riktigt ordenligt heller. Laget var klasser bättre än Brynäs. Möter Skellefteå ett lag som Färjestad eller HV71 i en semi så får man det tuffare, men jag ser ändå inte att något lag ska kunna stoppa detta Skellefteå AIK.
 
Brynäs gör annars en ganska dålig säsong. Men vi alla visste att säsongen efter ett guld blir otroligt tufft. Och det blev den. Men vi ska också komma ihåg att man drabbades av otroligt tunga skador, helst på backsidan. Lars Jonsson blev sjuk, Simon Bertilsson skadad. Och en som Simon betyder otroligt mycket så det var mycket tungt att han försvann. Sen Dennis Persson blev skadad en lång tid. Det var många viktiga spelare som försvann och det tog på laget. Helst på backsidan. Men det är många forwards som inte har visat vad dom egentligen kan. Det känns bra att det kommer att rensas mycket i laget till nästa säsong. Jag tror att det behövs. Sen en sån som Robin Rahm, inget illa om honom. Men jag vill inte se honom i Brynäströjan längre. Han kanske har gjort 2-3 bra matcher. men annars ser han bara ostabil och darrig ut under matcherna. Tycker jag iallafall. Nog att man måste ha tålamod med honom, men jag tycker inte han visar att han är en riktigt bra målvakt. Så undra om han blir kvar? och isåfall med vem? för Honken slutar väl? eller? frågorna är många men svaren är få. En sak är klar, Brynäs IF kommer att bli starkare och ett bättre ishockeylag till nästa säsong, var så säkra. Då tror jag att vi får se ett riktigt topplag i Elitserien igen!
 
Brynäsklacken ska hyllas!! Alla har gjort ett toppenjobb i klacken den här säsongen. Inte minst våran klackledare. Att vara klackledare är jobbigare än vad man tror, så ett stort tack till honom! Jag vill se ännu mer sång och glädje nästa säsong. Och någonting måste hända på ståplats, så man får en "aktiv" ståplats där det ska sjungas mest hela tiden. Och sen finns det platser för dom som inte vill sjunga men bara klappa eller något sådant. För det gäller att vi alla samlas på ett och samma ställe i klacken för att höras som mest! Men klacken har varit fantastiska säsongen rakt igenom! Det är inte bara av mig som vi får beröm...kolla in detta från Twitter!
 
Tommy Jonsson skriver:
Känns jäkligt tungt nu när säsongen är över! Ett stort tack till alla supportrar
 
Simon Bertilsson skriver:
Tack för i år alla brynäsare. Nästa säsong kommer vi starkare än någonsin. Brynäsklacken grymt stöd alltid
 
Mattias Pettersson (materialförvaltare) skriver:
Tränare, ledare och spelare kommer och går i en klubb, supportrarna finns dock alltid kvar!
Tack alla ni för i år!
 
Det värmer såklart otroligt mycket att se att spelare och ledare uppskattar det vi gör på läktaren! Igår skrek jag så jag fick ont i halsen. Efter matchen stod många i klacken kvar och hyllade ändå vårt Brynäs med sång och glädje, trots den otroliga tomhet som la sig som ett täcke över isen och Läkerolen. Det klacken gjorde igår kallar jag för kärlek. Trots att laget har åkt ur slutspelet så finns såklart kärleken med hela tiden. Och Brynäs svarade på bästa möjliga sätt igår, laget kom ut på isen och klappade och gjorde vågen mot oss Brynäsare. Det var så otroligt bra gjort och på något sätt så kändes det ändå rätt så bra när man gick hem från Läkerol arena. Det var som ett stort fett TACK FÖR DEN HÄR SÄSONGEN ekade i mitt huvud efter Brynäs fina hälsning. Vägen hem kändes lång men tänker man tillbaka till förra våren så blir man genast lite varm igen. Nu är det ett annat lag och supportrar som får uppleva den otroliga glädje som utspelar sig vid ett SM-guld. Jag är oerhört glad att något annat lag får uppelva det. Och mest av allt så hoppas jag att just det blir Skellefteå AIK och deras supportrar, jag tycker dom är värda det nu! 
 
Tro det eller ej, men nu tar mitt hockeyliv en paus, och återkommer igen någon gång i augusti när det nya Brynäs IF intar isen igen. Men min blogg kommer inte att läggas ner så länge, nej nej, jag kommer att uppdatera om det "nya" lag det kommer att bli. Vilka spelare får gå? vilka spelare kommer? så jag och bloggen tar inget sommarlov. Sen ska det följas upp vilket lag som tar SM-guldet säsongen 12/13.
 
Tusen tack Brynäs IF och alla supportrar för den här säsongen! jag hoppas vi ses nästa säsong också! Det här var min 5:e säsong som trogen Brynässupporter, jag hoppas det blir många år till! ha det bäst!!
 
 
Hejdå och tack för den här säsongen säger Calle Järnkrok!

Finns det något lag som kommer kunna stoppa Skellefteå AIK?

5-0 i baken i Skellefteå och 7-3 i baken ikväll i Läkerol arena. Det ser mörkt ut för Gävlelaget, riktigt kolmörkt faktiskt. Skellefteå är egentligen bättre på alla positioner. De är som iglar i boxplay, de spelar runt och gör ofta mål i powerplay, de hittar passningar, små, enkla och bra passningar dessutom. Skellefteås målvakter spelar stabilt och ser lugna ut. De kör helt enkelt över Brynäs.
 
2-0 i matcher till Skellefteå, och frågan är om inte Brynäs spelar sin sista hemmamatch för säsongen på måndag? man ska inte ge upp som supporter men jag ser att Skellefteå är ett mycket bättre och stabilare lag än vad Brynäs är. Sen ser man klart och tydligt att det är Skellefteå som har det där lilla flytet med sig, de får ganska enkla mål, men är förtjänta av dom också såklart men det är just det där lilla flytet som behövs för att ett lag ska gå hela vägen. Brynäs hade det förra säsongen, Skellefteå har det nu, frågan är egentligen bara...finns det något lag som kommer kunna stoppa Skellefteå? Jag är faktiskt tveksam...många säger att Luleå kan det, men nja möjligen HV71. Jag vet faktiskt inte. Men som det ser ut nu så tror jag Skellefteå går hela vägen, det betyder alltså att jag har gett upp hoppet för en semifinalplats för Brynäs? svaret är tyvärr ja, det finns inte mycket som talar för att Brynäs ska vända detta, kanske möjligtvis att man snor en match och vinner på måndag i Läkerolen. Men annars är det bara att säga "glad sommar" och bättre lycka nästa säsong Brynäs.
 
Klacken var annars riktigt kanonbra idag! höll igång matchen igenom och hördes riktigt bra. Sen var det en riktig fin hälsning till Mads Hansen som kommer att lämna Brynäs efter den här säsongen. "Tack för allt" vet jag att det stod sen stod det 24 också, mycket fint gjort! och efter matchen såg man verkligen Hansens tacksamhet över det fina som stod på banderollen. Han kommer bli grymt saknad! han var verkligen en spelare som hejade i alla lägen och som även gav 100 procent i matcherna. Tråkigt att han lämnar Brynäs IF...
 
Ny match på lördag alltså, på min födelsedag och allt! men jag har inga förhoppningar på vinst då heller ärligt talat. Nu låter jag negativ igen, skärpning! Brynäs kommer att ge Skellefteå en match på lördag var så säker! mer säger jag inte!
 
Roligt föressten att Leksand vann sin första match i kvalserien ikväll. Är det någonting jag hoppas på så är det att Leksand tar sig till Elitserien. Jag skiter fullständigt i det ekonomiska, sportsligt så skulle det bli så bra matcher och enorm stämning. Och supporterresor till Leksand lär det bli också! Ärligt talat så blir jag riktigt glad om de lyckas ta sig upp!  forza LIF !! mer Gävledaladerbyn åt folket!
 
Nu bryter vi ihop och kommer igen! Kämpa Brynäs!!
 
 

SM-slutspelet 2013 !

På tisdag börjar äntligen det vi alla hockeyälskare har väntat på. Slutspelet i ishockey. Det är självklart det allra bästa med hockeysäsongen, iallafall om man tittar tillbaka till förra säsongen. Den var magiskt för oss Brynäsare. Nu ser det tuffare ut för Gävlelaget att försvara guldet. Jag tror att guldet hamnar antingen i Karlstad eller Skellefteå. Det finns chans för Jönköping att få jubla också. Men måste jag välja en stad så blir det Skellefteå som får jubla högst!
 
Valet av motståndare skedde direkt efter avslutad omgång i tisdags. Skellefteå slutade på en 1:a plats och fick välja motståndare först. 2:a kom Färjestad, 3:a Luleå och 4:a HV71. Så här valde lagen!
 
Skellefteå - Brynäs
Skellefteå valde alltså tabellåttan Brynäs. Det var ganska väntat för oss i Brynäsögon att Skellefteå skulle välja Brynäs. Brynäs har haft problem på backsidan och har problem där. Det ser säkert Skellefteå som en fördel. Dock har Skellefteå bara vunnit 3 matcher mot Brynäs den här säsongen. Brynäs har 2 segrar mot dom. Så där är det rätt så jämt. Men kan tänka mig att Skellefteå känner en rejäl revanschlust från förra säsongens final. Så det här blir en tuff utmaning för Brynäs. Den kommer bli alldeles för tuff och Skellefteå vinner den här matchserien och tar sig vidare till semi. Dock får Brynäs tillbaka viktiga spelare till slutspelet så helt kört är det inte, men visst blir det tufft?
 
Mitt tips: 4-2 till Skellefteå
 
Färjestad - Modo
Färjestad valde alltså tabellsjuan Modo. Det var ganska väntat det med, Färjestad har nämligen vunnit alla fem möten lagen emellan den här säsongen. Färjestad har också Salak, en otroligt bra och stabil målvakt. Det kan betyda mycket för Färjestad det. Vad talar för Modo då? egentligen ingenting, enligt mig. Det här blir en ganska enkel resa för Karlstadgänget.
 
Mitt tips: 4-1 till Färjestad
 
Luleå - Frölunda
Luleå valde tabellsexan Frölunda. Det var många som trodde att Luleå skulle välja Linköping. Men det blev alltså Frölunda. Valet kan bero mycket på att Luleå har vunnit fyra av fem matcher mot laget den här säsongen. Och känner att man har bra koll på Frölunda. Luleå vinner det här serien tror jag, enligt mig har Luleå ett bättre lag, men allt kan hända och visst kan Frölunda överraska.
 
Mitt tips: 4-2 till Luleå
 
HV71 - Linköping
Sist att välja blev HV71, och laget som återstod var Linköping. Det blir ett hett möte det. Kanske den jämnaste av alla kvartsfinaler? jag skulle kunna tro det. Värt att notera är att Linköping har vunnit fyra av fem möten mot HV71 under säsongen. Men det är historia nu...nu börjar något helt nytt. Det är nu lagen måste göra sina bästa matcher och det är inte alls säkert att Linköping vinner mot HV i slutspelet trots att det har gått enkelt i grundserien. Jag tror den här matchserien går till 7 matcher och att hemmafördelen blir avgörande. HV71 går vidare till semifinal.
 
Mitt tips: 4-3 till HV71
 
Det här betyder alltså att alla fyra topplag går vidare. Iallafall enligt mig. Säsongens topp fyra lag ser riktigt starka ut måste jag säga. Och är ett snäpp bättre än de andra lagen. Det finns en anledning att dom har blivit topp fyra.
 
Då kommer semifinalerna att se ut på följade sätt:
Skellefteå - HV71
Färjestad - Luleå
 
Och finalen kommer att spelas mellan Skellefteå - Färjestad.
Men där kan det bli riktigt jämt! Kanske att Färjestad tar guldet ändå...
 
Men nu kör vi kvartsfinalerna först! HEJA BRYNÄS!!

Nu väntar slutspel även för de regerande mästarna!

10.00 gick supporterbussen till Stockholm och Hovet. Jag var självklart en av supportrarna som hade en plats i bussen. Det var en nervkittlande känsla i kroppen då man visste att ett fullsatt Hovet väntade och matchen betydde otroligt mycket för båda lagen. 1 poäng räckte för att Brynäs skulle ta sig till slutspel, AIK var piskade att vinna matchen och ta 3 poäng. Skulle Brynäs klara av det grymma trycket från läktarna? fast i för sig, dom hade oss Brynäsare också! vi var mååånga vi med.
 
Väl i Stockholm så åt vi lite mat först på stället "Läckerbiten". Vi fick även besök av tränare Gunnar Persson som berättade om laguppställningen inför matchen och skador osv. Enterfeldt, Wännström och Lindholm spelar inte sa han. Så dom var alltså inte tillbaka? ajdå...sen fick vi veta lite andra småintressanta saker. När vi alla hade ätit klart så skulle vi gemensamt med både Brooklyns tigers och Brynäs Stockholm ta en promenad till Hovet. Det var ett rätt mäktig känsla faktiskt.  Längst fram gick fröknarna (poliserna) med sina elever bakom. Det kändes ungefär så, fast det här var häftigare. Poliseskort fick vi, och det kändes ju tryggt.
 
Väl inne på Hovet började arenan att fyllas och spelarna var ute för uppvärmning. Känslan i magen var ingen rolig känsla, pirrigt, nervöst och nästan jobbigt. Det var så mycket som stod på spel!
 
När väl matchen skulle dra igång och jag måste säga att det är mäktigt när AIK-klacken sjunger "Åh vi är AIK" det går inte att ta ifrån dom, det är häftigt. Men som tur var så var det inte dom som kunde vinna något, för då hade vi i Brynäsklacken inte haft en chans. Utan det var på isen det skulle avgöras. 0-0 stod sig länge länge länge...och jag blev bara mer och mer nervös. Jag kunde knappt stå still, ärligt talat så var det här nästan värre än SM-finalerna..hmm hur kan det komma sig? Jag vet inte men det var otroligt nervöst. Sen ungefär 12 min in i tredje perioden spelade Brynäs powerplay och skapade ett enormt tryck mot Daniel Larsson i AIK-målet. Då står han där på blålinjen våran "GUD" eller vad man nu ska kalla honom...må han ha gjort viktiga mål i sin karriär men det här måste var ett av dom viktigaste 1-0 Brynäs! och Hovet dog...Det var som någon sa "vem släckte lyset?" eller kanske "vem släckte AIK:s hopp att gå till slutspel?" jo mina vänner det gjorde Ryan Gunderson! Det här höll i sig och kändes egentligen aldrig så farligt. Utan Brynäs vinner matchen med 1-0 och tar 3 viktiga poäng och laget kan nu fira att man är i slutspel även säsongen 12/13.
 
Jag var helt död efter matchen, man ville ju skutta runt och bara vara helt tokig, men jag orkade helt enkelt inte. Vad utsätter man sin kropp för egentligen? det är ju inte hälsosamt...men ändå ska man åka iväg och ändå står man där och är hypernervös match efter match. Jo kära vänner det är ishockey och Brynäs IF vi talar om..då är det ingen lek. Men det måste ju vara någonting som gör att man ändå stöttar laget och åker iväg och ser dom och allt möjligt...jo det är kärlek, kärleken till föreningen Brynäs IF och självklart vännerna runt omkring laget.
 
Stämningen på bussen hem var god, jag orkade just inte göra någonting. Jag var helt slut.
 
Just att åka till Stockholm och Hovet är lite skrämmande egentligen. Nu hade vi polisar i närheten av oss hela tiden och det kändes tryggt så. Men just AIK-fansen kan vara mycket aggresiva och faktiskt lite "otäcka" om de vill. Gå själv med en Brynäströja runt arenan eller nått efter en sån här viktig match är inte att tänka på. Då kan vad som helst hända. Det var väldigt oroligt och bråkigt runt arenan igår vad jag förstod det som. Vi fick vänta bra länge innan vi fick poliseskort till bussen efter matchen. Sen under matchen kom det två AIK-supportrar och stormade Brynäsklacken och snodde med sig Brynäsflaggor som de antagligen skulle "bränna upp". Men poliserna fick tag på dessa grabbar och flaggorna. Men det blev lite slagsmål ändå och folk tröck sig för att gå på dom. Det är lite otäckt som sagt. Men poliserna var sega på att reagera tyckte jag...jag såg hur dom kom springande, men poliserna reagerade när dom var inne i klacken. Det var lite smådåligt faktiskt. Men nu gick det bra men vem vet vad som kunde ha hänt.
 
Är det så här vi ska ha det? att man ska behöva vara rädd för att gå på hockey? självklart inte! nu var jag aldrig rädd, men just AIK-supportrar kan hitta på vad som helst känns det som. Nog för att matchen betydde väldigt mycket för båda lagen så ska man aldrig behöva vara rädd. Ne som privatperson hade jag aldrig vågat gå på matchen och heja på Brynäs. Nu var det tur att vi var en samlad trupp med poliser runt omkring oss.
Det är bara omogenhet det handlar om när man ska försöka förstöra för andra lags supportrar.
 
Hur det än var så hade jag en otroligt rolig dag, och nu är Brynäs klara för slutspel, det innebär att man kan gå till Läkerol arena på tisdag och bara njuta av Brynäs IF. Ingen nervositet och ingen pirr i magen...ne bara gå och titta på ishockey. Kan behövas efter ett spännande slutspel som börjar 12 mars. Vilket lag får Brynäs möta i kvarten? Skellefteå? HV71? Färjestad? eller Luleå? Vilket lag det än blir så kommer Brynäs vara ett lag att räkna med, det är nu slutspelsformen slipas på riktigt! 3 poäng på tisdag och Brynäs har tagit 10 poäng på fyra matcher!
 
VI ÄR I SLUTSPEL!
 

Nu väntar en rysare på Hovet!

Ska jag säga tack gode gud, eller något annat...I den så viktiga hemmamatchen mot Modo igår så lyckas Brynäs äntligen ta 3 viktiga poäng! Det var med lättnad man lämnade Läkerolen igår. Tack för det Brynäs! men än är det inte klart, 1 poäng till krävs för att det ska bli slutspel även för Gävlelaget. Vill ni läsa mer om matchen igår så gå gärna in på den här länken, där har nämligen jag själv skrivit en matchrapport om matchen mellan Brynäs-Modo.
http://www.svenskafans.com/hockeyzon/bif/antligen-3-poang-brynas--471813.aspx 
 
AIK-Brynäs imorgon klockan 16.00 på Hovet. Jo tjena, det blir en rysare det. 1 poäng till är det som krävs! Det skulle väl vara underbart att ta den poängen i morgon inför ett fullsatt Hovet? Det ser dessutom ut som att Sebastian Enterfeldt gör comeback efter sin skada. Och att både Wännström och Lindholm spelar matchen, efter att de fick varsin smäll mot Modo senast. Men är dom alla tillbaka så tror jag att Brynäs grejar det här i morgon!
 
Nu kan man även checka av Expressen med att vara med i tidningen. Lokala tidningarna har jag redan varit med i. I går i Läkerol arena kom det fram två grabbar till mig, Jessica och Anders som kom från tidningen Expressen! Jo tack vi ställer gärna upp sa vi. Det började ju nästan bli en vana det här med media för mig. Håller man på Brynäs så är det svårt att hålla sig från media tror jag. Det händer så mycket med laget och föreningen hela tiden. Men nu var det bara frågor om Brynäs situation just nu, att de är nära att missa slutspel, och om matchen i morgon (lördag) blir viktig, då Brynäs möter just AIK som krigar för att komma ikapp Brynäs. Linslusar som man är så köpte man Expressen idag och vips där var man ju! med en massa andra kända ansikten såg jag också.
Här har ni våra svar:
 
 
 
 
 
 
Nu ger vi järnet på läktaren så hoppas vi på att Brynäs gör det på isen också! VI SKA TILL SLUTSPEL!!
 
 

RSS 2.0