Sjung om Studenternas lyckliga dag...

För Precis 1 år sedan tog jag studenten..1 år har gått sen man lämnade alla underbara klasskompisar från Barn och fritidsprogrammet. Visst har det gått fort? det har gått fööör fort...jag har hunnit med att gå ett helt år på Högskolan också! nu har jag bara 2 år och ett halvt år kvar tills jag blir förskollärare! helt otroligt!

När man idag ser studenter överallt på stan så visst längtar man tillbaka till den där dagen då man vara väldigt nervös när man stod där innan man fick springa ut och leta upp släkt och vänner. Men samtidigt en underbar känsla. En sak som är bättre för årets studenter är..VÄDRET! helt underbart det måste vara att springa ut i det här strålande solskenet och 25 grader varmt. Det var något man saknade..men men vädret är tyvärr ingenting som vi kan styra.

Jag vill gratulera alla fina Studenter som tar studenten idag och som gjorde det igår! FY FAN vad ni är bra ! ;)


Min egna student lär jag aldrig glömma ! :)


                <3 underbara vänner <3

Johan Honken Holmqvist kan visa sig bli GULD värd för Brynäs !

Mitt under brinnande sommarträning för Brynäsgrabbarna så är jag mitt i tänkandet på Brynäs IF säsong 11/12 för visst ser det spännande ut alltså? jag kan inte låta bli att tänka på hur klok Jacob Silfverberg är som väljer att stanna kvar i Brynäs en säsong till...man önskar att varje junis kunde tänka så klokt. Sen att Calle Järnkrok växer på sig och stannar i Brynäs en till säsong är ruggigt viktigt för Brynäs..då menar jag HYPERviktigt ! För en som Järnkrok eller Silfverberg kan vara en av dom som avgör matcher för BIF i vinter. Jag tänker inte rabbla upp hela laget i kvällens inlägg, men när Sundlöv har stängt butiken så lovar jag att presentera det mycket heta och spännande laget som kommer vara med om kampen om SM - bucklan kan jag lova! För det ser bra ut! 

Nu vill jag ägna kvällens inlägg till en "kille" eller man får säga "äldre man" för han är inte någon ungdom längre. En man som har återvänt till klubben i hans hjärta. Ingen mindre än Johan "Honken" Holmqvist! Som jag har längtat efter att få tillbaka honom till klubben där han SKA vara..vad sjutton gjorde han i Frölunda?? han blev ju totalt kass...visst några fiina räddningar gjorde han allt...ibland var det Honken som räddade Frölunda på poäng. Han hamnade i ett lag i kris. Men nog pratat om krislag! han är för mig en BRYNÄSARE långt in i hjärtat! Han var med och vann SM - guld med Brynäs 98/99...ja Honken är du tillbaka för att föra din älskade klubb till ett 13:e SM - guld? ja jag vet inte, kanske har lite för stora förhoppningar..inte vet jag..men varför inte? 


Ja varför inte Honken! 

Ne men inge snack om saken. Honken kommer bli BÄTTRE i Brynäs än han var i Frölunda. Brynäs har bättre backar än vad Frölunda hade förra säsonge. Sen vet vi...vi vet..iallafall alla Brynäsfans..att är det någon som har ett enormt Brynäshjärta (mer än Ove Molin) så är det Johan Honken Holmqvist! han är HEMMA nu! jag har sagt det förut, men med rätt trygghet inom laget och att han nu får visa upp sig på hemmaplan gör att han växer! laget växer! poängen kommer trilla in! Nu skriver jag som om det redan vore klart att Brynäs 13:e SM - guld tas på våren 2012 ! men såklart är det lätt att säga...grabbarna måste spela ishockey på isen också! Honken kommer att ha sina dåliga matcher också! precis som alla andra spelare kommer att ha. Men vi har inte BARA Honken som det låter som..Brynäs har ytterligare en enorm bra målvakt ! ingen får glömma bort Niklas Svedberg! Han får tuff konkurrans nu Svedberg..men visst kommer det blir bra!

Har tänkt länge på en sak...och hört utiftrån att det skulle vara jäkligt läckert..nu kanske jag är där och svävar ute bland molnen igen..men hörrni alla Brynäsfans! visst skulle det vara LÄCKERT om Brynäs tog sitt 13:e SM - guld när laget fyller 100 år ! det skulle vara något i Hästväg det! Satsar Sundlöv allt för att det ska bli verklighet!? ja jag vet inte men den tanken går verkligen inte att släppa! Det är någonting som hela GÄVLE som stad skulle vilja uppleva ! jag säger inte att det kommer bli sant..men oj oj oj vad häftigt...

Jaja åter till verkligheten..Känns underbart som Brynäsare på läktaren att kunna ropa på Honken igen! att han nu står i kassen närmast ståplats (iallafall två perioder) gör att han kommer få med sig hela ståplats..och Honken kommer lyfta! Inte nog med det..första matchen i Läkerolen lär bli häftigt för Honken! han kan vänta sig ett VARMT välkommande från oss Brynäsfans! Ne vad väntar vi på ut på isen Brynäs så kööör vi igång säsongen 11/12 det här funkar ju inte ! vi vill se Måååål och snygga räddningar !
Ett litet filmklipp kommer här om ni är sugna på att höra Honkens tankar kring Brynäs, och att han är tillbaka till hemstaden och klubben i hans hjärta...Jag bara myyyyser inombords när jag ser det här:




Åter igen Varmt välkommen till BRYNÄS IF <3 Jag ser fram emot att få se dig i Brynäströjan igen!

RSS 2.0