Ett annorlunda sätt att svara på frågor..

1. Sätt din musik på blanda. 2. Klicka på nästa knapp efter varje fråga. 3. Använd låttiteln som svar på frågan. 4. Fuska inte!

1. Hur mår jag idag?  mål igen

2. Kommer jag komma långt i livet? Everything is you

3. Hur ser mina vänner mig? Mitt hjärta har allting kvar

4. Kommer jag att gifta mig? Jag blir hellre jagad av vargar  

5. Vad är min livs Themesong? Stars 4-ever

6. Vad är min livs historia? Party in my head

7. Hur är Högskolan för mig? Åh vilken härlig dag

8. Hur kommer morgondagen att vara? Fanta och Rosé

9. Vad är det bästa med mina vänner? Love the way you lie 

10. Vilken sång beskriver mig bäst? Waka Waka  

11. Vilken låt ska spelas på min begravning? Im into you

12. Några tips till mig? Crazy Crazy nights  


Nu nog om mig...vad tycker jag om mina vänner??

1. Catarina - Om du lämnade mig nu

2. Eva - Listen to your heart

3. Jessica - On the floor

4. Jessica A - Hold my hand

5. Therese - Om du bara vill

6. Matilda - Min igen

7. Josefine - 800 grader

8. Hugo - Never say Never  

Sist men absolut inte minst..Brynäsfavoriten!

1. Jonathan Granström - Allt som jag känner

Ja hur mycket sanning är det i de här då tro!? hmm...ja finns säkert många låttitlar som stämmer.. :P Lite småkul var det att göra detta. :D

Elitserien ser oerhört jämn ut...men det finns ett lag som vill fira extra mycket nästa år!

Två veckor kvar innan Elitserielagen går på is! Det har gått väldigt fort...Tyckte jag stod i Löfbergs lila Arena nyss och såg Brynäs åka ut i kvarsfinalen...men om två veckor är hockeysäsongen 2011/2012 igång. Därför tänkte jag dra lite kort om varje lag hur lagen ser ut..Hur bra kommer Frölunda bli med i stort sett ett helt nytt lagbygge?, Hur bra kommer Brynäs att att bli när Honken har hittat hem? och framförallt, hur klarar sig nykomlingarna Växjö i Elitserien? Det ska vi ta reda på...fast det är många lag som inte har värvat klart men jag tar det som det är just i dagsläget. Sen är det såklart att trupperna kommer att ändras men vi utgår från dagens trupper. Jag rankar inte lagen i någon tabell utan jag tänker bara skriva ner lite tankar som jag har om varje lag och hur truppen ser ut...sen sist av allt tänker jag ge ett betyg på hur laget ser ut just nu, hur starkt det ser ut..genom att laget får 1..2...3...4..eller 5 st puckar. En puck är såklart det sämsta och fem puckar...ja då ser laget riktigt hett ut ! NU KÖR VI !

AIK
AIK är ett lag som överraskade rejält förra säsongen! nykomlingar och tar sig till semi..Ska laget lyckas lika bra den kommande säsongen? Nja, det är tveksamt tycker jag..jag tror inte laget kommer komma till semi men det kan iallafall vara ett slutspelslag..tro mig! AIK får också behålla succe målvakten Victor Fasth, vilket kommer betyda oerhört mycket för AIK. Tränarparet Roger Melin och Gunnar Persson stannar i klubben. Vilket nog kommer betyda en hel del för laget! Annars tycker jag att det ser rätt så bra ut för AIK. Det liknar laget väldigt mycket från förra säsongen...så visst blir det slutspel..men frågan är hur långt laget tar sig? 
Betyg: 
  
tre puckar av fem 

BRYNÄS IF 
Brynäs är ett lag som satsar på att ta sitt 13:e SM - guld i vår, för klubben fyller nämligen 100 år nästa år! Det ni alla Brynäsfans det skulle vara något det! Det var allt vi behöver veta..hur laget ser ut skiter vi i...eller kanske inte då. Brynäs är en klubb som tar sig uppåt känns det som. Kommande säsong tycker jag själv ser fruktansvärt spännande ut..och ja jag tar inte i ! för det ser grymt bra ut! och ne jag lovar att det inte bara är för att hjärtat säger så...hjärnan säger likadant. Honken har kommit hem...Silfverberg och Järnkrok stannar en säsong till, bara där har vi måånga mål i vinter. Spännande nyförvärv vid namn Ollas från Leksand, Ryan Gunderson, Johansson från Mora, Mats Lavander från Luleå och Widing från Djurgården. I tränarbåset har ju Czarnecki försvunnit men nu har Tommy Jonsson tagit över huvudansvaret tillsammans med Janne Larsson. Vilket nog kommer fundera gallant. Kommande säsongens Brynäs IF är ungt men ack så fullt med talang! Sen blir den grymt viktiga kaptenen Andreas Dackell kvar! viktigt viktigt. Jag har stora förväntningar på det här laget...kanske för stora? Men nu ska hemmafördelen i Slutspelet vara i Gävle och Läkerol arena! 
Betyg:
   
Fyra puckar av fem

DJURGÅRDENS IF
Djurgården är ett lag som man aldrig kan räkna bort. Inför kommande säsong har klubben värvat hem Gustaf Wesslau, vilket kan betyda en hel del. Djurgården satsar också mycket ungt inför kommande säsong. grabbar som till exempel Mika Zibanejad (en riktig talang det) Erik Gustafsson, Philip Holm, Daniel Brodin och John Norman, men det finns fler. Men det finns även mycket rutin också! påminner faktiskt lite om Brynäs lagbygge tycker jag. Mycket ungt men det finns en hel del rutin med också. Ja Djurgården tror jag blir ett svårt lag att tippa kommande säsong. Men med heta juniorer och en storspelade Wesslau där bak så kan de gå långt. Till slutspel tar sig laget iallafall. eller?
Betyg:

tre puckar av fem

FRÖLUNDA HC
Frölunda har inför kommande säsong rensat rejält i truppen, de var som alla kanske vet väldigt nära att hamna i kvalserien förra säsongen. Och det blev trots att de klarade sig från den en fiaskosäsong. Frölunda har verkligen satsat ungt på målvaktssidan! två unga målvakter och väldigt lovande..Frederik Andersen och Magnus Hellberg. Den sistnämnda gjorde en kanonsäsong i allsvenska Almtuna men tar nu steget upp till Elitserien. Magnus Kahnberg har återvänt till klubben i hans hjärta också. Jag tror att kommande säsong kommer bli tuff tuff för det "nya" frölunda. Ett nästan helt nytt lag ska lära känna varandra både på isen och utanför..tränarna ska lära känna alla spelare. Men det som kan lyfta laget är de två unga talangfulla målvakterna..iallafall vad jag tror. Jag tror det blir tufft för laget i början av serien men att de sen växer in och blir ett stabilt lag..men men ne jag tror inte Frölunda tar sig till slutspel kommande säsong. 
 Betyg:

två av fem puckar

FÄRJESTAD BK
Färjestad vann som ni nog alla vet förra säsongen SM - guld. Värda det eller inte ?? INTE alls från min sida..men men man kan inte alltid få som man vil. Inför kommande säsong tycker jag att Färjestad har tappat många bra spelare så som succemålvakten Alexander Salak och spelare som Jonas Junland, Dick Axelsson, Emil Kåberg och Pelle Prestberg. Det är enormt tunga spelare som laget har tappat. Och likaså tränaren Tommy Samuelsson, han ersätts föressten av Brynäs förra tränare Niklas Czarnecki..och ni minns väl det fina välkomnandet som Czarnecki fick? Det lär märkas hur fansen reagerar om det inte går bra för laget..vilket jag tror att det gör. Färjestad har inte värvat klart än heller..men som det ser ut just nu så vette sjutton om det kommer gå så värst bra..men slutspel kommer de att nå..men kanske knappt? Det återstår att se hur laget kommer se ut till seriestarten men nje jag är lite tveksam på Färjestad säsong 11/12. 
Betyg:
 
2 av fem puckar


 HV71
HV71 hade en ren fiaskosäsong förra säsongen. De tog sig till slutspel men där åkte de ut mot AIK. Så inget bra slutspel för deras del. Inför kommande säsong så blir man av med ganska många viktiga spelare och inte minst tränare Janne Karlsson. Han ersätts istället av Ulf Dahlén. Mycket tveksamt om han klarar av att ta HV71 till en SM - final. Ne HV tycker jag ser sämre ut än förra säsongen. Det dom har är en mycket vass målvakt vid namn Daniel Larsson men annars är det här inget topplag enligt mig. HV satsar också mycket på juniorer som tex Adam Almqvist, Oscar Fantenberg, Jesper Thörnberg och Jesper Fasth. Mycket unga och lovande junirorer det. Men ska de kunna lyfta detta HV71? återstår att se men som det ser ut nu så tror jag HV får vara glada om de klarar en slutspelsplats.  
Betyg:

Tre av fem puckar

Linköping HC
Linköping är nog det lag jag har sämst koll på tror jag. Men tycker det ser ut som om de har hittat några intressanta nyförvärv så som Calle Söderberg från Malmö, Robin Figren och Pär Arlbrandt från Luleå. De kommer även att behålla Fredrik Norrena, och alla vet att han kan vara riktigt riktigt bra i sina stunder. Jag tror att Linköping kommer vara ett av de starkaste och bästa lagen i vinter. De har även Tjeckierna Hlinka och Hlavac, om de kan hitta målet så blir Linköping ett mycket målrikt lag, vilket räcker långt. Enligt mig så är Linköping ett topplag, men det återstår att se sen om jag får rätt. Men de landar nog högt upp i tabellen..eller ja faktiskt högst upp i mina ögon. 
 Betyg:
 
Fyra av fem puckar 

LULEÅ HF 
Luleå är också ett lag som är på väg att bli ett topplag. Förra säsongen tog de sig till Semi mot Skellefteå..men där blev det stryk och laget åkte ut. Men en semi för Luleå var ett riktigt bra resultat. Inför den kommande säsongen så har även Luleå lyckas göra några intressanta värvningar. Laget har värvat mycket från Allsvenskan. Men kanske den allra bästa värvningen är Johan Harju som nu återvänder till Luleå från att ha spelat i NHL laget Tampa Bay. Luleå fortsätter att satsa på David Rautio men har också värvar unga Johan Gustafsson från allsvenska klubben Västerås. Jag tycker att laget inte ser lika bra ut som förra säsongen...så en semifinalplats tror jag inte det blir..men visst når de slutspel. 
 Betyg:

 
fyra puckar av fem 

MODO HOCKEY 
Modo som spelade kvalserien förra säsongen, och som var mycket mycket nära att åka ut..det spelades en avgörande match mellan Modo och Södertälje vilket lag som skulle få vara kvar i Elitserien. Det visade sig att Modo var det starkaste laget. Men som sagt det var mycket nära att de fick lämna högsta ligan. Inför kommande säsong har Modo värvat friskt..så som en mycket bra målvakt vid namn Mikael Tellqvist, en het Tellqvist kan ta Modo långt. Sen har de även värvat Dick Axelsson från Färjestad..en jätteförlust för FBK men kul för Modo. För det är en spelare av klass. Sen har de värvat lite spelare som jag inte alls har koll på..men som säkert kan tillföra en hel del för Modo Hockey. Men frågan är hur det går för laget i vinter.. Det är mycket svårtippade men klarar de slutspel? njaaaa
Betyg:
 
Tre puckar av fem

 Skellefteå AIK
Skellefteå är en förening som liknar Brynäs. Laget satsar mycket på unga talanger och de får fram många unga talanger också lika som Brynäs. Skellefteå har flera intressanta värvningar så som Fredrik Styrman från Luleå och Fredrik Hynning från Timrå. Är intressanta spelare. Men tyvärr har Skellefteå tappat många av sina talanger..så som David Rundblad, Tim Erixon och Adam Larsson som alla har dragit till NHL. Skellefteå tog ju sig till SM - final förra säsongen...efter en mycket jämn semi mot Luleå. Att Skellefteå tar sig till final kommande säsong igen är inte omöjligt, men jag tror inte laget når så långt. Det lär bli slutspel iallafall. 
Betyg: 

Tre av fem puckar

Timrå IK
Timrå är ett lag man inte riktigt vet vart man har dom. Ena säsongen kan de vara ett slutspelslag och andra säsonger kan de nästan vara ett av kvalserielagen. Inför kommande säsong så har laget både tappat viktiga spelare men de har också värvat några intressanta namn. De har faktiskt värvat två helt nya målvakter. Den ena är Stefan Ridderwall senast från Djurgården, och den andra målvakten heter Joakim Lundström som ni säkert känner till från det andra elitserielaget Frölunda. Sen har de hittat en mycket intressant spelare som heter Max Friberg...det var många Elitserieklubbar som var intresserade av honom men tillslut blev det Timrå för honom. En annan intressant värvning är Nichlas Torp från HV71. Kan visa sig bli mycket viktig för Timrå. Men hur långt tar sig Timrp den kommande säsong då? Jag tror tyvärr inte att laget kommer att ta sig till sluspel. Jag tycker inte alls laget ser nå bra ut...vem vet jag kan ha fel...säsongen har inte börjat ännu..men jag tror att Timrå IK kommer få uppleva kvalserierysaren den här säsongen. Laget ser inte mycket bättre än så ut.
Betyg: 


En av fem puckar

Växjö Lakers HC 
Så har vi säsongens nykomlingar! Växjö Lakers.. Ska bli mycket intressant att följa detta lag, hur de klarar sig i Elitserien. Om de kommer att klara sig kvar, men kolla bara på förra säsongens nykomlingar AIK, de vart ju succe och laget kom enda till Semifinal...det ska mycket till om Växjö gör likadant som AIK men ingenting är omöjligt. Den kanske bästa eller iallfall intressantaste värvningen för Växjö Lakers är Tomi Kallio! Vem skulle inte vilja ha honom i laget? sen Per Hållberg som senast spelat i Modo, kommer nog också bli en mycket viktig spelare. De har även värvat Martin Gerber från NHL klubben Edmonton, mycket intressant att se hur bra Elitseriklass han håller. Ja som sagt intressant lag att följa...men jag tror Växjö kommer få det jobigt i Elitserien...en kvalserieplats är nog att vänta..men vi har sett vad som har hänt förut så egentligen ska man inte säga för mycket om detta lag men nja om de kan klara sig undan från kvalserien så är det en bragd enligt mig. Men vi får se ! 
Betyg: 


Två av fem puckar 

Det var alla 12 lag det ! Enligt mig så känns det som om säsongen 11/12 kommer bli jääääämnare än någonsin! Det finns inga lag som sticker ut mer än de andra. Utan allt kan hända sen när serien drar igång på riktigt den 15 september! Jag ser fram emot den här säsongen grymmmt mycket! Känns som om Brynäs satsar allt, eller iallafall stort på att göra en kanonsäsong nu när föreningen fyller 100 år nästa år! Känner på mig att det här kan bli den coolaste säsongen som Brynäsare! Det är något på gång i Brynäs IF !!! <3 Vad som är på gång hoppas jag att vi alla Brynäsare ska få se i höst/vinter/ vår! men först ser jag fram emot att få se grabbarna skrinna ut på ispremiären om 13 dagar!  det är då det börjar! :D














 





Världens bästa grillparty !

Då var det återigen dags för Catarinas årliga grillfest i hennes sommarstuga. Den här gången höll jag alla tummar jag hade för att jag skulle få hålla mig frisk, förra året blev jag sjuk så jag inte kunde sova över...men den här gången klarade jag mig! men istället åkte Jessica på en förkylning med halsont b.l.a. Så hon åkte hem på kvällen...men men nog pratat om förkylningar och sånt skit. Nu till det roliga!

Vi började eftermiddagen med att spela kubbspel. Vi var först tjejerna mot killarna..alltså Martin och Dan och sen jag, Jessica, Eva och Cattis. Då blev vi helt utklassade...sen bytte vi lag igen..det laget jag var med i förlorade...sen bytte vi lag igen...ne samma visa igen...sen då när jag och Cattis var i samma lag! då skulle vi väl ändå vinna!? neeeeeeeeeeee inte då heller! det slutade alltså med att jag inte fick vinna någongång fast vi bytte lag hela tiden. helt sjukt ju! "otur i spel men tur i kärlek" brukar det ju heta...men det vette sjutton om jag tycker stämmer heller..nje det var bara att bita ihop och visa vid ett senare tillfälle vad jag kan i spel! :)

De här två herrarna var duktiga dom! :)

En mycket glad Eva :)

Efter kubbspelet fixade alla sitt kött och tillbehör till grillningen..sen var det bara att tända på grillarna! :P Sen dök det upp en gäst...en gäst som skulle underhålla lite :) men först skulle maten ätas. Grillat smakar alltid lika gott! och helst med potatisgratäng och klyftpotatis. Sen lite vitlökssås på det...ja du, det bara vattnas i munnen!

kött !

Efter matchen...öhhh..där blev det nog lite fel kanske..efter maten ska det ju stå..hockeyn har inte börjat än, fast man längtar som en tok..men iallafall lite fick vi känna på hockeyn när vår underhållare kom fram och presenterade sig..jo visst såg han lite underlig ut i Brynäströjan, systemkassen i ena handen och en ölflaska i den andra och glasögon som såg rätt så roliga ut...men han var väldigt väldigt duktig! sen när han istället kom ut med en bibelbok i handen och en tomteluva på sig så kunde man nästan tro att det var dags för julafton. Ne men jag uppskattade honoms framträdande väldigt mycket! det är alltid roligt när det är folk som vill underhålla...för oftast lyckas de så bra ! precis som den här underhållare gjorde!.

underhållaren på plats :)

jultomten? ;)

Ja det var det..magarna var mätta och ja sen var det dags för lite kortspel. Och hör och häpna! Jag var kung på Poker (eller vad vi nu spelade) eller ja iallafall i början var jag kung! jag hade skrapat ihop 17 poäng medans de andra hade bara några fjuttpoäng..men det kan vända snabbt i ishockey..och det kan det tydligen göra i kortspel också! en efter en började komma ikapp..jag blev inte sist men jag tappade otroligt mycket på slutet...och vann gjorde jag inte. Men men man kan inte vara duktig på allt..så är det ! Huvudsaken man har roligt och det hade vi verkligen! Efter kortspelet så blev det lite "snurra flaska" sanning eller Konsekvens. Men där började alla bli lite halvtrötta så alla tog sanning hela tiden. Men det gick ju bra det med :) svårt bara att komma på frågor.

Kortspel :)

Vid 03.31 började alla bli väldigt trötta och vi bestämde oss för att sova.

Jag måste säga att det här var det roligaste jag har gjort på det här året! att få skratta tillsammans med sånna trevliga och roliga människor är det bästa jag vet! Och till min allra bästa vän säger jag! Tusen tack för att du finns!! <3 det räcker..du vet resten!!


Utan dig ingen grillfest med dig världens bästa grillfest!

Jag längtar efter kylan i B- hallen!! om 16 dagar är det dags !!!

Att vakna en lördagsmorgon, för det är väl lördag idag? jo det är det! och bara längta så in i ......... tills Brynäs IF går på is den 1 Augusti..det är inte roligt, jo visst är det roligt att ha någonting man verkligen längtar efter men den här morgonen kändes det nästan som om ispremiären skulle vara idag...att få ställa sig i den iskalla B - hallen och titta på när spelarna kommer intraskande och skrinnar ut på isen..då spelar det ingen roll om man småfryser lite, för guud vad man har längtat efter det ögonblicket.. Om 16 dagar är det dags...då står vi förhoppningsvis där och kollar in säsongens grymma lag ! JAG LÄNGTAR!!!

Några enstaka bilder från förra säsongens ispremiär!


Jo visst kommer dessa galningar vara på plats också ! ;)


ojoj längtan blir inte sämre.....


Svedberg kommer bli ännu bättre den här säsongen tillsammans med Honken då ! :)


Eero kommer bli grymt saknad..men nu har vi andra talanger som får ta över!

Ne nu är det bara att ladda för Cattis grillfest i eftermiddag! då kanske man får lite mer härligt hockeysnack, men det gör väl att man längtar ännu mera ! men vi ska ha sååå roligt !! nu köööööööööööööööör vi ! :D



Inte Cykla förbi Läkerol med hockeymusik i öronen..bara ett tips!

Att cykla förbi Läkerol arena en sommardag i juli med låten Infinity i öronen är inte så jäkla smart inte...då började jag tänka på MATCHDAG och promenad i klädd med matchtröja, halsduk, keps och seriekortet i handen. Lite smått nervös inför matchen...och två fnittrande tjejer gående på Idrottsvägen på väg uppåt mot Läkerol arena, för att få se kanske vad det var en vanlig match....eller jag tror till och med att det var hemmapremiären 17 september jag tänkte på! För då lär det vara pirrande magar och en GRYM känsla som får inleda säsongen 2011/2012 i Läkerol arena ! Men som vanligt komma upp lagom till dörrarna till Läkerol arena öppnar..sen ta det första riktiga andetaget av ISHOCKEY! det är för mig underbart! att bara få känna doften av ishockey!..nu undrar ni säkert hur doften av ishockey luktar..det är inget som går att förklara..det är något som måste upplevas! ni tänker säkert på svettiga gubbar och doften av kokt/grillad korv från alla kiosker..men ne, det som luktar är det jag ÄLSKAR mest av allt!! ISHOCKEY och BRYNÄS IF !


Det är en lukt som bara hockeyälskare kan känna!  


Nog babblat om lukten...nu fortsätter jag min tanke...och nu har vi kommit in i Läkerolen och Cattis och jag tar våra varv runt arenan..med pauser för köp av någon korv ibland och lite godis och sist när premiärnerverna är som allra värst så blir det ett besök på toaletten. Sen ser vi skylten "ståplats hemma" och det är där vi ska stå! samma gamla vanliga plats! (vid vår pinne). Det börjar närma sig uppvärmning och alla på ståplats ser mycket glada och förväntansfulla ut..för det lag som idag kommer ut på isen..kommer ta Brynäs IF långt! När det är dags för uppvärmning börjar Rockklassiker ta fart i högtalarna..och Spelarna...ja vi ser Honken komma ut först..och vilket liv det blir!! hela ståplats klappar och skriker och alla ser så där överlyckliga ut att det nu äntligen är dags för ishockey igen! Brynäs kör sina övningar...Dackell och Lauritzen kör sina start och stopp övningar...medans Granström knyter skridskorna på exakt samma ställe som alltid. Och Honken...ja vad gör Honken? jo han mest bara åker runt och småler för att se fansen vara så enormt glada att han är tillbaka i Gävle och Brynäs igen. Men visst är det ett allvar i honom också...det är ju nu han ska visa upp sig inför Gävlepubliken igen! Sen sen kommer det som alla har väntat på!


Uppvärmningen !  

INTROT! och här kan jag säga att jag, Eva och Cattis kommer vara nervösa och jäkligt förväntansfulla! och inte bara vi utan hela jävla Läkerol arena! vad ska det bli för intro för säsongen 11/12 ? ni kommer väl ihåg den enorma bioduken? och nya mediakuben? jag vart inte alls för imponerande från förra säsongens intro..men det lär bli coolare och häftigare den här säsongen...det vågar jag lova! sen ni!...när det är dags för spelarna att komma ut och visa sig för de drygt 7000, eller fler som har letat sig upp till Läkerol den här kvällen, då blir hela ståplats skymda av en hel duk där det är en bild på Honken och en text där det står "Välkommen hem till laget i ditt hjärta!" eller vad det nu kan stå..det här är mina tankar. Vi som står där mitt i smeten ser inte mycket. Men det är inte vi som ska se det...det är JOHAN HONKEN HOLMQVIST som ska sen den! sen bort med duken och man ser ett stoort leende från just HONKEN! och sen nationalsång och sen NEDSLÄPP!! och Brynäs vinner! <3
Nu är detta ett gammalt intro! eller det är introt innan den enorma bioduken kom! men det får en att vilja tillbaka till Läkerolen nu !!

Ja om detta vore imorn!!! men säger som ett gamalt ordspråk "Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge" Och det är sant! men just känslan av att det är ishockey igen är en känsla jag vill känna nuuuuuu!! För det är det här jag lever för! att se Brynäs spela underhållande ishockey! om den sen alltid är underhållande går att diskutera men vad gör det! lika underbart att se dom iallafall! Det är ett tag kvar ! jag kommer snart att börja räkna ner...men först efter ispremiären som är den 1 augusti kan man börja räkna neråt. Nu är det 1 augusti som gäller...när man iallafall får se gubbarna på is!

Ne nästa gång jag cyklar förbi Läkerol arena så får det bli "sommaren är kort" i hörlurarna istället..För någon annan låt klarar jag inte av... och just det..."Sommaren är kort...det mesta regnar bort..snart så är den här..hockeysäsongen...ja den 17 september är den här!" 


Hockeysäsongen är mer än välkommen !!!

 


Min sommar har börjat....nu kan den vara slut !

16/6-23/6 - 2011
Min sommar har verkligen börjat på bästa möjliga sätt! Härliga dagar i Kreta med sol och bad men tyvärr kom de kvällar när man låg på hotellet och verkligen bara ville hem...vad det beror på vet bara jag innerst inne men datorn var en stor del i det hela. Men det var verkligen underbart att få komma bort ett tag från Sverige också, och få känna den där underbara utomlandsluften och bäst av allt är det där klaaaaaaaaaaarblåa vattnet! I LOVE IT! Vi hade underbart väder hela tiden..över 30 grader och molnfritt.


Kreta <3


Systrarna Egerfält !

24/6-25/6 - 2011
Efter den resan fick jag komma hem och sova, för dagen efter var det dags att åka iväg igen..men denna gång inom Sveriges gränser..Uppsala. Där jag skulle fira midsommar med vännerna Matilda och Josefine! Det var jättehärligt att få fira en riktig traditionell midsommarafton...Vi fick åka traktorsläp till midsommarfirandet och väl där så hade vi picknick med supergod tårta! Sen satt vi bara där och myste och kollade in när alla barn dansade kring midsommarstången...för jag har väl blivit för gammal eller? :) Sen åkte vi tillbaka till hos dom vi var hos och lekte lite lekar så som tjuv och polis...jag sprang så jag sträckte mig...undra på...jag som legat på Kreta i en vecka..där blir det ingen träning ! sist spelade vi lite kubbturnering med alla vuxna och barn. Det var supermysigt..men jag kan inte påstå att det gick så bra för mitt lag...men vi kämpade det var det viktigaste! Jossan, jag och Matilda slutade midsommarafton med att ta en underbar sommarpromenad i midsommarnatten! Sen var det godnatt...dagen efter åkte vi hem i skaplig tid så vi fick vila lite. Och så att jag fick vara hemma lite också! Tack för min kanske allra bästa midsommarafton! det var verkligen underbart ! TACK Jossan och Matilda <3


traktor till midsommarfirande!


Jossan och dans kring midsommarstången bakom :)

26/6 - 2011
Sen kom den dagen jag hade längtat efter lääääääänge! Att träffa en människa nästan varje dag och skratta tillsammans heeela tiden...att sen vara utan skratt och inte få träffa den här människan i över 1 vecka, ja i nästan två veckor..12 dagar om vi ska vara exakt..är för mig heeeelt sjukt jobbigt! det var precis så jag kände när det gäller min allra bästa vän Catarina! sen kom dagen då vi fick träffas igen och jaaa...vad säger man...ja jag vet inte men jag själv blev hel igen! :) det blev roligt igen och ja det vart som det ska vara helt enkelt! den söndagen blev vi två som två små pratkvarnar hela tiden tror jag..vi både hade mycket att prata om! sen var det förstårs full planering på dagen efter för då ni....då drog det iväg till stället jag älskar..nämligen Daaaalarna! 

27/6 - 2011
Då var det dags för Siljan runt med Cattis! i bilen på väg dit poppade vi musik som aldrig förut! Vi började vår dalaresa i Rättvik..där vi stannade till vid långbryggan...som ni kanske hör på namnet så var den bryggan låååång! men grymt fint var det att gå ut på den. Sen drog vi vidare till Leksand och Siljansvallen..där det finns en riktig ful arena.. Tegera Arena alltså.. men där tog vi en promenad längs vattnet. Sedan åkte vi vidare...vart vi åkte kan jag inte säga men vi åkte längs Siljan....vi kom sen till stället där de tillverkar dalahästar. Där gick vi in och kikade och jag shoppade mig en liten dalahäst också! Sen avslutade vi hela resan där vi började den! nämligen på långbryggan..men denna gång köpte vi Rättviksglass och sedan gick ut på bryggan igen. Mycket mysigt! glassen smälte väldigt fort så det gällde att vara snabb :) Sen var det en poppig resa hem igen! eller vad säger du Cattis?..... Om sanningen ska fram så tycker du det! ;) Tack för en underbar mysig och trevlig dag i bästa dalarna! det här måste vi göra om någon gång. helt klart! 


Vi är så snyggt klädda!


Vi utanför en mycket ful arena !

29/6-30/6 - 2011
Då var det dags att dra iväg till famor och farfar i Mörtebo..men denna gång med bästa vännen Cattis :) Vad kan man säga att vi gjorde...det är faktiskt inte så svårt att sammanfatta faktiskt...det räcker att säga bada badtunna så har jag sagt det vi gjorde ;) haha men oj så roligt vi hade! åt vattenmelon, drack cider, åt smält godis, och hade superduper mysigt! Sen åt vi mycket god mat också! tack farmor och farfar!! <3 och tusen tack Cattis !!


Stekarna !  

Vad händer resten av sommaren då?..ja det man ser fram emot mest är dagarna med sina allra bästa vänner ! för det här är en sommar där mina vänner står i fokus! :) jag ser fram emot Cattis grillfest enormt mycket också! där vi laddar upp för en ny säsong hockey! sen ni ! sen den första augusti då är det dags !!!! BRYNÄS IF GÅR PÅ IS!! men först en hel del underbara sommardagar! men jag läääängtar!


Det är hääär jag vill vara !!!

 


 


RSS 2.0