Läktarkulturen är ett stort problem just nu.."personliga biljetter" en lösning?

Vi har ett problem inom hockeyn och fotboll....det kallas för läktarkultur... Det är någoting som Sverige har stor stora problem med just nu. Inom fotbollen har det varit smällare och huliganer som springer in på planen. Inom hockeyn har det kastas smällare och bengaler. Och en hel del läktarbråk. Vad ska man göra för att stoppa dessa personer som håller på!? varför håller dom på som dom gör!? tror dom att de gör något bra!? ja, jag vet inte men idioter är vad de här helt enkelt! och en sak till, de är inte där för att heja på sitt lag om de nu hejar på något lag, vilket dom troligtvis inte gör..för de är bara där för att förstöra! hur ska detta stoppas? det är någonting som det pratas mycket om just nu !

Kolla bara in dom här klippen, hur läktarkulturen tyvärr ser ut just nu inom hockeyn och fotbollen, och jag säger bara...IDIOTER!






Ja vad ska man säga...Det här är någonting som måste stoppas! men hur? det har pratats om inom fotbollen att en lösning kan vara att ta bort spåplatssektionen..men jag vet hur det ser ut på ishockeyn..sittplats kommer användas som en ståplatsläktare ändå...ingen bra lösning tror jag..
En annan sak som Hockeyligan har kommit med förslag är detta...


Ja inte vet jag, men är det här som behövs så varför inte...Personliga biljetter..hm..ganska sjukt egentligen..för att gå på en hockeymatch ska du bli ögonscannad och göra fingeravtryck. Ja vart är vi påväg? men är detta lösningen så tar jag mer än gärna emot det, för att se personer kasta in saker och bränna sönder jackor och gud vet vad.. är INTE okej !

Sen är det oftast i derbymatcher det bråkas mest, som tex: i fotboll Malmö - Helsingborg eller AIK - Djurgården. I Ishockey är det Stockholmsderby som är det hetaste..men den föregående säsongen har det varit andra klubbar som har förstört så som till exempel Luleå i Läkerol arena. Men där har även Djurgården förstört så att matchen har fått tagit ett uppehåll. Ja det är väl ett sånt HAT mellan dessa lag..städer som ligger brevid varandra. så kallade derbyn... men det ska ändå inte få drabba sporten ! Ja vart är detta påväg?? tack och lov att Brynäs IF inte har sådana idioter! Där är det kärlek och sång som gäller ! varför förstöra en sport man älskar? fast det var ju det, dom som förstör älskar inte sporten de är sådana som kallas idioter! hoppas verkligen man kan stoppa dessa personer som förstör...för vi som älskar ishockey och fotboll blir bara ledsna och förbannade! Grrr....


Svikare säger vissa, andra säger han har mycket att bevisa!


Ja nu är han tillbaka ! Daniel Widing är tillbaka i Brynäs inför den här säsongen. Vilket Brynäsfansen tycker olika om. Vissa tycker att han är en svikare och alltid kommer vara en svikare. Just för han valde Djurgården förra säsongen istället för Brynäs. Och vissa ser det positivt, att han är tillbaka och kommer nog vara ett snäpp vassare än i Djurgården.

Men vad tycker egentligen jag? jag är nog en blandning av det här...jag tycker Widing är en svikare..just för att han valde Djurgården förra säsongen..men VALDE han verkligen Djurgården då? det sägs ju att Brynäs hade sin trupp klar då när det var aktuellt med Widing, att det inte fanns någon plats för honom. Ja, jag vet inte... men jag ser även att Widing kommer troligtvis producera många poäng för Brynäs i vinter ! han gör kanske det avgörande målet i någon match? ska man fortfarande kalla honom för svikare då? ja jag vet inte..men för laget Brynäs blir Widing mycket viktig! han har en del att bevisa för oss Brynäsfans! vi vet vad han kan ! det som han gjorde i Djurgården var inte okej..men nu är det Brynäs IF som gäller och då gäller andra bullar! måål...mååål.mååål... och mera mål!

Ni minns väl honom när han var här förra gången..visst gjorde han mååål! kolla bara in det här så förstår ni varför han blir viktig för Brynäs i vinter!


Ja det var en kväll i maj..då sommaren var på väg !

Sorliga och varma sommarkvällar är någonting jag längtar efter otroligt mycket! inte riktigt så var det ikväll...eller jo solen fanns där men värmen var ingen höjdare..men jag passade på att gå ut på gården och ta lite fina sommarkort. Så lite sommarkänsla fick man ändå..kolla in här!










Ska det bli VM - guld för Tre kronor ikväll???

Ikväll kan hela Sverige få jubla! ikväll kan Silfverberg få vara med och vinna VM - guld !! Ikväll håller vi alla tummar vi har! För visst ska det bli det 9:e VM - guldet!?

Tyskland i en VM kvartsfinal! Tjeckien i en semifinal och nu ikväll Finland i en final !

Jag önskar hela tre kronor lycka till! men Jacob Silfverberg får ett extra lycka till, han är trots allt Brynäsare !! <3


Silfverberg kan få fira ett VM - guld ikväll!

Räkna med en tuff tuff match för tre kronor ! men så häftigt det skulle vara att få fira ett VM - guld i den sport man verkligen ÄLSKAR !

Men en kille som Sverige får passa sig för är Mikael Granlund ! en 19 åring som kan snurra hela försvarsspelet upp på läktaren! 

NU GÅR VI FÖR GULD !!! KÄMPA TRE KRONOR !!! <3
 





RSS 2.0