APU och körkortsteori

Tjenixen!

Idag har jag varit på Kardborren där jag gör min 7 veckors praktik (APU). Har bara 3 dagar kvar där nu :( lite tråkigt men samtidigt så närmar jag mig studenten! ;) Det känns bara väldigt overkligt att jag tar studenten i år :) jag som började 1:an på gymnasiet nyss ju, men tiden den går, och snabbt dessutom!

Jag trivs väldigt bra på Kardborren, personalen är supertrevlig och barnen är underbara! jag vet att jag vill bli förskolllärare! det är ju det här jag älskar! komma till ett ställe där man har roligt hela dagen, och sen när man slutar för dagen är men helt slut :) men tiden går ruskigt fort, och man brukar säga det att tiden går fort när man har roligt, Jag har VERKLIGEN roligt varje dag på "jobbet" ;)

Det känns kul att höra ett barn säga:
Alexandra kommer du i morgon?
Jag: såklart att jag kommer i morgon! gör du det?
barnet: ja det gör jag!
Jag: vad bra då syns vi i morgon!

Men hur kommer det låta på fredag då? :(
Barnet: Alexandra kommer du på måndag?
jag: ne, nu ska jag tillbaka till skolan
barnet: ?? ( vi får se vad barnet svarar på fredag)

Men jag kommer sakna barnen på kardborren, det är en sak som är säkert! och personalen såklart.

Men nu till min "fritid", jag är ju fullt uppe i pluggandet till körkortet. Körningen är så gott som klar men det är teorin som jag måste plugga mera på. Var upp på Ansan´s bilskola idag och satte mig och plugga teori vid en dator. Man måste ha 6 gröna fläckar (tror att det är sex st ) jag är på den femte det är repetionen av allt, idag gjorde jag det testet och för godkänt krävs det 63 rätta svar av 70 möjliga. Gissa vad jag hade? 62! ett rätt svar från godkänt! fatta vad irriterad jag blev! jag vart så irriterad så jag kunde ha slagit knytnäven rakt i datorn eller tagentbordet. Men folket bredvid mig hindrade mig från att göra det, men tänk! 62 och 63 var godkänt! ska upp till Ansan´s i morgon också! då jävlar är det 63 eller högre som gäller! så är det bara! sen har jag bara sluttestet kvar att göra! :) ska försöka hinna göra det tills på torsdag nästa vecka! för då ska jag ha körlektion igen. Men jag ser bara morgondagen framför mig just nu!

Om vi ska komma in på lite roligare saker eller nja det är inte så roligt det helller, för nu är hockeysäsongen slut för 09/10 :( eller okej det återstår NHL hockey final, men den kan jag iallafall inte se för den är ju mitt i natten, och jag har inte kanalerna heller. Men den här säsongen har varig jätterolig! nästa kommer bli bättre tro mig! iallafall i Brynäsväg! ;)

Nu ska jag ladda för morgondagen med underbara ungar och revanssugen Alexandra ! ha det så bra så länge!


Sommaren börjar komma nu! ;)

Shopping på stan

Tjena !

Nu var det ett tag sen jag skrev här på bloggen, är ju slut med hockeyn och det gör mycket att jag inte får intresse för att skriva. Men det händer ju andra saker i mitt liv än hockeyintresset :)

Idag var jag ner på stan med mamma och syrran, jag shoppade en hel del:
En bikini från Intersport
En jeans tunika från JC
Ett Adidas linne från Intersport
Och sen fick jag även en jacka som jag kan ha nu innan den riktiga värmen kommer.

Det var det jag shoppade och fick, annars har det varit en riktig skön dag med lite filmtittade med familjen, tittade på filmen 2012, den var riktig bra den! man blir lite rädd vad som kommer att hända 2012, jag vet att det bara är en film men ändå filmen får en att börja fundera och tänka. Sen kom det askmoln på filmen, och vad var det inte på riktigt då? jo askmoln, kanske en början på jordens undergång? vem vet :/ ne usch nu ska vi inte vara sånna.

Annars går livet bara vidare, håller på med det sista nu innan jag ska ta körkort, pluggar teori så det bara smäller om det och körningen är jag i stort sett helt klar med, bara lite småslipningar.

Hockeylivet är det lite sämre med just nu, okej just nu är det ju hockey VM men jag vill se matcher Live igen. Vilket jag får göra i september igen :( suck. Är ju flera månader dit.....
Tre kronors chans att ta medalj i hockey VM är väldigt liten tycker jag, laget spelar lite slarvigt och ger de andra lagen chans att komma in i matchen, i kväll till exempel när tre kronor mötte Lettland så ledde Tre kronor med 3 - 1 när lettland sen gör 3 - 2 och det är slarv i tre kronor som gör att Lettland gör mål. För dåligt! nu måste Sverige resa sig ännu mera om de ska kunna ta Kanada på söndag. Föressten Sverige vann dagens match med 4 - 2 mål av Tony Mårtensson sent i tredje perioden.

Föressten ni Brynäsare missade väl inte fredagspoträttet på Gävledala med Brynäs legendar OVE MOLIN <3  vilka härliga bilder vid SM - guldet 99 och andra guldår, ja man satt ju bara och rös och smålog framför TV:n. Ja Brynäs IF får mer än gärna göra det igen... SM - guldet ska hem till Gävle snart igen! När man såg bilderna på TV:n när ett hav av Brynäsfärger och människor står på stortorget och bara vrålar ut BRYNÄS, BRYNÄS, BRYNÄS!!  det skulle man vilja vara med om tack!

Nu ska jag drömma sött och sova! hörs kära läsare! ha det bra!



Adidaslinnet


jeans tunikan


turkosa jackan


Bikini

RSS 2.0