Camping i Leksand med underbara vänner, vi spred guld med våra tröjor!

Så kom den helgen då jag, Jessica Eriksson och Eva skulle ta en tur till Dalarna och Leksand och sova i tält på Leksands camping. Vi åkte i fredags, vi kom iväg vid ungefär 18.00 och kom fram vid campingen vid 21.00, men vi stannade och åt på vägen också. Med mitt lokalsinne och allt så blev det lite omvägar hit och dit, men vad gör det, vid 21.00 var vi framme vid campingplatsen "Leksand Strand".
 
Det här att vara teknisk är någonting jag skulle vilja bli liiiiite bättre på kanske...Vi hade med oss ett tält som vi skulle få upp, bara det att få i ordning på vad som är upp och ner och hitta alla hål där pinnarna ska in och allt...det är inte lätt för en som inte har det "rätta knycket" men tillsammans fixade vi det tillslut, sen vad klockan var det behöver vi inte ens prata om. Roligt hade vi iallafall!
 
Sen kom lördagen, det var då vi hade hoppats på att på morgonen få kika ut ur tältet och se att solen steker ordentligt på kroppen och lufttemperaturen vid 25 grader. Icke sa Nicke....grått och trist var det rätta ordet. Vi hade planerat att gå på Leksand Sommarland på dagen, men det struntade vi i, för sjuka ville vi inte bli. Istället åkte vi in till Centrum i Leksand och till hamnen och tog oss en liten båttur med Gustaf Wasa. Mycket mysigt och trevligt faktiskt, tack Dan för idén ! På båten tog vi oss lite glass också som vi smaskade i oss. På lördag kväll fick vi verkligen den där mysiga kvällen, med solen som letar sig igenom trädtopparna, fast värmen fick vi inte. Men vad gjorde det när vi satte igång två st engångsgrillar där vi grillade lite kött tillsammas med vår vän Dan som bor i Leksand. Mycket mysigt och gott såklart, sen hade vi lite "kottkrig" om man kan kalla det för det...kastade iallafall kottar på varandra, mycket trevligt...eller kanske inte. Det påminner mig om att när vi satt och grillade vårt kött så sitter Jessica på en av solstolarna och rätt som det var så kom det en kotte rakt på hennes huvud, Bong sa det och alla verkligen började asgarva...medans Jessica satt där och hade ont...kottar kan också anfalla tydligen! hoppas det är bra med bulan Jessica?!
 
Efter kottkriget, kottanfallet och grillningen så spelade vi lite kubb..usel som vanligt, men roligt var det..sen låg vi bara i tältet och pratade om allt mellan himmel och jord.
 
Sen blev det söndag, tiden går fort när man har roligt. Nu var det dags att packa ihop sakerna och bege sig hem till Gävle igen. Hem gick det riktigt fort, det var väl för att vi fick en sån bra vägbeskrivning av Dan kanske...hemma i Gävle var vi igen ungefär vid 13.30.
 
Tack för den här helgen Jessica och Eva och Dan ! jättekul har det varit.
 
 
 
 
 
Förlåt alla Leksingar...men vi kunde inte låta bli. Ni ska veta att vi vill gärna ha upp Leksand i Elitserien!
 
Tältet fick lite GULDkänsla också !
 
Här var någon som var kung på kubb....
Jag, Jessica och Eva avslutade lördagskvällen med att tända 3 ljus för att skänka vår vän i himlen Catarina en tanke. Vi saknar dig vår älskade vän <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0