Längtan är stor efter att få se Sveriges bästa lag igen!

Nu är det inte långt kvar tills Brynäs IF går på is, ne det är faktiskt bara 17 dagar kvar !! Den här sommaren har bara sprungit iväg, eller vadå sommar? den kanske dyker upp någon gång där i augusti, för hittills har det bara varit skitväder...man ska inte klaga, jag vet men det har inte sett bra ut! Tack och lov att jag fick 1 vecka på Mallorca, där var det iallafall fint väder och varmt och skönt.
 
Men nu börjar man längta som tusan tills man står där igen i Läkerol arena, samma tid, samma plats och samma härliga, underbara Brynäsklack! Och bäst av allt, Brynäs på isen! inte exakt lika som Guldlaget, men det är faktiskt ganska många som stannar i Brynäs även kommande säsong! Vilket naturligtvis känns riktigt kanon!
Man börjar så smått kika lite på de andra 11 lagen, hur de har värvat och hur starka de ser ut inför säsongen. Jag kommer senare under någon dag i veckan att försöka skriva ihop ett inlägg om vilka lag jag tror blir farliga den här säsongen, och vilka lag som kan skriva in Kvalserieschemat direkt..bara lite spekulationer inför säsongen, som sagt det är inte så långt kvar nu...62 dagar kvar till Elitseriepremiären för säsongen 12/13.
 
Men vi börjar med första insträningen som är den 30 juli...där kommer jag att vara tillsammans med mina hockeytokiga vänner :) Då får vi äntligen se dom igen !! Sveriges bästa lag !
 
Innan dess ska jag hinna med lite andra skojsiga saker, nu närmast, faktiskt idag, åker jag, Jessica A, Jessica och Eva till Mia i Stockholm och kommer tillsammans ha så jäkla skjoj! I morgon (lördag) kommer vi gå på Gröna Lund om vädret tillåter och självklart har vi "Vi är Guld" tröjorna på oss! Förlåt alla Stockholmare som håller på Djurgården eller AIK...men vi är faktiskt BÄST ! :) Åter hemma igen på söndag, helt slut och färdig skulle jag gissa på.
 
Den 28 juli blir det fotbollsfest, ja, ni läste inte fel! men pappa fick gratis biljetter till Gefle-Malmö och då tar han hela familjen med sig. Fotbollsfest är det tydligen också, jag hörde någon säga att de ska härma Brynäs lite med de där "klapporna"..jo lycka till att få den stämningen som var i Läkerolen, ne aldrig Gefle IF....men kanske blir en liten förfest av det som utspelade sig i Läkerol arena den 19 april, nje inte i närheten kommer det att bli. Men roligt att få gå på fotboll också någon gång. Gefle kommer väl förmodligen få storstryk av Malmö....men men jag kommer att klappa för Gefle jag! Heja heja !
 
Ne men sådär, nu räcker det för idag...åter tillbaka på söndag! och visst kommer det läggas upp bilder efter äventyret i Stockholm! det kan vi slå vad om! Hejdå och ha en underbar helg, det tänker iallafall jag ha med mina underbara vänner !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0