heta diskussioner fortsätter kring Robin Rahm

Det fortsätter att vara heta diskussioner om Brynäs nyaste nyförvärv Robin Rahm. Jag har full förståelse att människor reagerar på det här, det säger jag ingenting om. Men beslutet är fattat och vi supportrar kan inget göra åt saken, vi kan inte skicka mail till Sundlöv och säga att ge er av med Rahm, ne det går inte. Alla har olika åsikter och så kommer det alltid att vara, men det är bättre att vi ger Robin en chans i Brynäs innan vi pratar en massa skit. Det han har gjort är fruktansvärt fel och idiotiskt. Det kommer han att ångra i hela sin "hockeykarriär" att han har gjort, men samtidigt så får man se det på det visat att istället för att gräva ner sig och må urkasst så visar Robin verkligen att han Brinner för ishockeyn, han vill tillbaka och visa vad han kan! Han visar att han är stark nog att återvända, sen att det skapar åsikter hos människor som älskar en sport som ishockey, det gör det alltid och kommer alltid att göra, det spelar ingen roll om det handar om doping eller om det är någon spelare som gör något riktigt dumt, åsikter har vi alla.
 
Men som en riktig supporter till Sveriges bästa hockeylag så tycker jag nog att vi lägger det här åt sidan nu och fokuserar framåt! Vi alla vet vad Robin har gjort och i tidningarna kan man nu läsa att det var ett svårt val för Sundlöv och alla i klubben hur man skulle göra med Robin, men att de valde att värva honom, just för att han är värd en andra chans. Och det är så vi supportrar också får se det, vi kan inte ändra någonting....tyvärr är klaga det enda vi kan göra...men varför göra det när det inte leder någon vart?
 
Ne mina kära Brynäsvänner, nu håller vi oss på läktarna och hejar fram både målvakten Robin Rahm och hela härliga Brynäslaget till nya segrar och SM-guld! att klaga hjälper inte! visa istället att ni stöttar och hejar fram Brynäs!
 
En gång Brynäsare, ALLTID Brynäsare ! <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0