Brynäs IF:s klubbdirektör om händelsen med Kamratkompaniet!

Efter besvikelsen igår när Kamratkompaniet bojkottade matchen mot Färjestad och klacken blev knäpptyst så tog jag och Eva kontakt med klubbdirektören Hans-Göran i Brynäs IF och frågade honom hur det hela låg till. Många säger olika och man vet inte riktigt vad man ska tro. Brynäs IF vill ändå supportrarna det bästa så någonting var inte som det skulle.
 
Fick dessutom svar ganska omgående från Hans-Göran och så här skrev han:
 
Bojkotten beror på ett missförstånd från KK där dom tror att vi slängt deras saker som    förvarades i ett gemensamt förråd med BSG. Vi har inte slängt något som tillhör KK däremot för vi en diskussion om rökfacklorna som tändes i samband med introt till Leksands matchen.
 
Om vi strävande mot samma mål skulle inga bengaler eller facklor tändas 
i samband med våra matcher. Vi vill erbjuda våra besökare en trygg och trevlig arena och 
naturligtvis rafflande matcher där ståplats är viktiga i rollen att skapa stämning och heja 
fram vårt lag.
 
Konsekvensen efter Leksandsmatchen är att ett antal personer blev rök skadade och att
Brynäs IF har blivit anmälda till Disciplinnämnden.
 
Nu hoppas vi detta var sista gången någon fackla tändes i vår arena och vi kan 
fortsätta jobbet med en positiv supporter kultur.
 
Hockeyhälsningar
 
Ett mycket bra svar! Och skönt som supporter att få veta hur det ligger till. Jag har full tilltro till Brynäs IF och nu får den i Kamratkompaniet erkänna att han/hon har tänt på den där bengalen så vi andra får sjunga, hoppa och skrika på ståplats igen. Vi ALLA i Brynäsklacken vill att det ska vara en positiv supporter kultur i vår arena och framförallt på Brynäs hemmastå. Erkänn och gå vidare!
 
Brynäs behöver vårt stöd!!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: En som Bryr sig om ståplats.

Men det är de att brynäs if behöver KK. så att göra som dom har gjort har inte förbättrat någonting. Visst jag tycker det är fel att tända en bengal, men Brynäs IF har gjort fel dom också. Man får inte straffa en hel grupp, kollektiv bestraffning är inte rätt någonstans.

Förresten så har AIK supportrar slängt in smällare och hållit på med bengaler på Läkerol men AIK får komma igen och bete sig som idioter... (jag har själv varit nära att få en smällare på mig när AIK har hållit på.) Om man ska straffa, så ska alla straffas lika. AIK Supportrar borde inte få komma till Läkerol.

KK har aldrig gjort nå fel förut, de har samlat in egna pengar för att kunna göra sina tifon, flaggor mm. Jag tycker man ska ha en diskussion, Brynäs IF och KK om det som hänt och sen kan dom få en chans till eller reda ut det på annat sätt. För Brynäs behöver verkligen KK.

Utan KK ingen ståplats.

2013-11-17 @ 18:03:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0