Festen är över Brynäs!

Det är inga ballonger som ska blåsas, det är inga champangeglas som ska fyllas, det är inga partyhattar som gäller längre, och det är ingen Jakob Silfverberg som gör målen längre. Ne kära vänner, festen är över och allvaret måste starta!  

En saga börjar oftast med det var en gång...och avslutas oftast och sedan levde dom lyckliga i alla sina dagar..Riktigt så är det inte riktigt för Brynäs just nu, det började så bra med det var en gång, SM-guld och gud vet vad vi fick uppleva, men levde lyckliga i alla sina dagar slutar inte denna saga. Ne istället är det "kris" får man kalla det för "kris" ? jag vet inte, riktigt så illa kanske det inte är, men visst är det inte långt ifrån.
 
I kvällens match mot Frölunda var det vekligen inte 100 procent arbete, det var ingen i Brynäs som gjorde sitt jobb. Det var faktiskt riktigt jobbigt att se. Sen har Brynäs problem på backsidan det märker man ganska tydligt tyvärr. Det är inga backar som tar smällen och väger alldeles för lätt. Vi lever inte kvar i sagan och har Andersén kvar och inte heller Ekholm. Ne nu är det Sundqvist, Gunderson, Lööf, styrman och några fler som måste visa sig och ta tag i detta. Gäller lika framåt och forwards, vart sjutton är Daniel Widing? det är inte bara han som är osynlig det är egentligen alla som är helt borta, gick de vilse i den förtrollande skogen eller?
 
Ne det här ser inte bra ut Brynäs IF! Hur mycket jag än älskar detta lag och hur mycket jag än följer det så finns det inget som gör så ont att se när sitt älskade lag spelar på detta sätt. Man vill dom så väl men det är ingenting som stämmer. Självförtroendet ligger på -30 eller nått, och det gäller alla spelare. Kanske att Ollas och Harju har -10, men annars ser det mycket svart ut. Någonting måste hända.
 
Efter matchen såg man att spelarna var otroligt besvikna, och vågade knappt kolla upp på ståplatsläktaren, skämdes dom? kan mycket väl vara så när jag nu på kvällen läser Aftonbladet och det står att "Sundqvist vill ge fansen en ursäkt". Ja, visst är det så att såhär ska inte ett lag få uppträda. Men tillsammans ska vi nog ändå kunna knyta an den här sagan och göra den lycklig ändå. Brynässpelarna ska veta att vi fans som står och hejar på laget match ut och match in ger inte upp, hoppet är det sista som överger oss. Jag tror, eller jag vet att Brynäs kommer att resa sig från denna svacka, och pricka in formen perfekt till slutspelet. Det kanske inte blir att blåsa några ballonger eller fylla champangeglasen, men slutspel blir det. Att Brynäs skulle göra om samma saga som förra säsongen är nästan omöjligt. Men nu ser vi till att göra detta tillsammans. Vi är alltid med er Brynäs!! det ska ni veta!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0