"Tillsammans hela vägen"

Att det går tungt för Brynäs IF nu har vi nog alla antecknat ner, vi har det nog snart inristat i pannan om inte annat. Idag gick Brynäs IF ut med att man vid 16.00 ville samlas för en presskonferens. Där man vill presentera någonting för oss Brynäsare och Gävlebor. Man förväntade sig någonting roligt och bra, ja egentligen någonting stort. Men självklart fick man inte ha för höga krav heller. Men känslan var ändå att det här handlade om oss supportrar och publik. För det stod i tidningen i morse, att det inte har någonting med ledningen eller laget att göra.
 
Så vid 16.00 satt man med mobilen fastklistrad i handen. Nyheten var en kampanj som heter "Tillsammans hela vägen". Det innebär att Brynäs IF sänker biljettpriserna till 50 kr till matchen på tisdag, när Timrå IK kommer på besök. Klappor kommer också att finns på plats, även en organist kommer att höja stämningen i arenan. Brynäs IF vill alltså skapa stämning och i sin tur skapa energi till laget. Man vill skapa den stämning som var i SM-finalerna i våras. Det här ska alltså hjälpa Brynäs att vända de negativa trend som nu laget är inne i. Laget ska alltså vinna till varje pris på tisdag! "Ge 50 kr, så lovar vi att ge 100 procent". GO FOR IT !
 
Ja, vad ska man som Brynässupporter säga. Att för det första ha en presskonferens för att sänka biljettpriset känns ju lite överskattat. Men okej är det så här man vill ha det, få folk till arenan och skapa SM-finalstämning. Nu ska jag inte se allt negativt i detta, för visst är det en jättebra grej! det säger jag inget om, det kanske är den energi som spelarna behöver, vad vet jag. Men att det ska bli en stämning som i SM-finalen kan vi bara glömma. Hur spelade Brynäs IF då? och hur spelar laget idag? det går ju inte ens att jämföra. Men visst kan Gävleborna skapa en bra stämning på tisdag det tror jag.
 
Men en sak ska vi ha klart för oss. Vad händer om laget gör ännu en plattmatch och förlorar denna "fest"? Inte blir det roligt för spelarna. Den här kampanjen och festligheterna skapar också en otrolig press hos spelarna, nu har de verkligen lovat att laget ska prestera och ge 100 procent. Samtidigt så kan man se det som att det måste hända någonting och bättre stämning i hallen skapar mer energi. Så jag förstår Brynäs IF också. Det är ju en otrolig press på dom ändå. Det här är ju en otrolig chansning hos Brynäs, men vad ska man göra, antingen går det åt skogen eller så blir det en fest och laget vänder trenden!
 
Det är alltså på med partyhatten på tisdag! Är det så här Brynäs IF vill ha det, skapa stämning så ska de såklart få det också! De är ju faktiskt föreningen jag brinner och älskar så väl mött i Läkerol arena på tisdag!! Party party!!
 
"Tillsammans hela vägen"
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0