Skräcken kring strecket!

Hur långt kan ett lag sjunka egentligen? Brynäs ser ut att kunna sjunka enda ner till botten av världens ände. Rögle vann den där superduperviktigamatchen med 2-1 i förlängningen. Det såg länge ut att bli 3 poäng till Rögle, men som tur var så fanns en räddande ängel vid namn Andreas Thuresson och kvitterade till 1-1 innan den tredje perioden var över. Man hade även en jättechans att göra ledningsmålet precis i slutminutern. Pucken smet precis vid stolpen, nära att Gerber slog in pucken själv med klubban, men den turen skulle Brynäs såklart inte ha, vem trodde egentligen det? 52 skott sköt Brynäs, 1 enda mål! bara där ser man att självförtroendet är på topp i detta lag. NOT!
 
Jag var grymt besviken efter matchen igår, det gick nästan inte att prata med mig faktiskt. Så illa var det, jag brukar inte bli så himla besviken men igår kände jag något extra, jag vet inte men på något sätt så var det bara att inse att det inte blir något slutspel för Brynäs den här säsongen, laget klarar inte av det....säger som Niklas Wikegård, Brynäs skulle inte ens klara av en kvalserie i den form laget är i nu...det är sant..det är en himla tur att vi har den poäng vi har. Det är så grymt onödigt av Brynäs IF att sätta sig i den här situationen!
 
Nu jagar ett heltaggat AIK slutspelsplatsen! det skiljer endast 5 poäng mellan lagen nu, AIK möter också Frölunda på bortaplan i eftermiddag, efter den matchen kan det bara skilja 2 poäng! ska man behöva hålla på ett äckligt Göteborgslag bara för att inte Brynäs kan göra sitt jobb?...jo, tyvärr så är det.
 
Brynäs.......68 p
__________________
AIK.......63 p
 
Återstående matcher för Brynäs:
26/2 HV71 (borta)
28/2 Modo (hemma)
2/3 AIK (borta)
5/3 Linköping (hemma)
 
Återstående matcher för AIK
24/2 Frölunda (borta)
26/2 Växjö (hemma)
28/2 Luleå (borta)
2/3 Brynäs (hemma)
5/3 Timrå (borta)
 
Så här ser det alltså ut dom sista fyra omgångarna som är kvar av Elitserien. Dock har AIK fem matcher kvar, men laget spelade inte igår, utan spelar sin match idag istället. Vilket spelschema ser bäst ut då? svårt att säga då AIK är i en helt annan form än vad Brynäs är. HV71 borta på tisdag blir det ingen poäng. Medans då har AIK växjö hemma på Hovet, och dom ska dom vinna över. Därför är det viktigt att Frölunda vinner dagens match mot AIK. Sen på torsdag har Brynäs Modo hemma i Läkerolen och AIK har Luleå borta, där kan det bli mycket intressant också. Sen lördagen den 2 mars.....usch! är det där det kommer att avgöras??? det märks, men nu är det fokus på en match i taget och sen får vi se vart det här landar.
 
Får vi Brynäsare ett tidigt sommarlov? eller fixar man det här nu? Det är en sportlovsvecka som heter duga vill säga! usch, jag får bara ont i magen av att tänka på den här viktiga veckan...som Brynäsare är det här inge roligt....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0