Gnälliga Brynäsare = hockeykunniga!

Vi Brynäsare är ju mycket kända för att gnälla väldigt mycket på spelare och ledare inom Brynäs IF, och ge spelare kritik och gnälla på dom som inte presterar. Jag har tänkt på det, tyder inte det på en del kunnighet bland oss supportrar ändå? Det gäller såklart inte alla, men ibland när man ger kritik så tror jag ändå att man kan sporten hockey och att man vet hur det ska vara. Men när det inte går som man vill så blir det lätt att man klagar. Jag tror iallafall att vi Brynäsare är rätt kunniga ändå. Sen ska man såklart inte klaga hela tiden och för det minsta lilla, då är man ingen supporter alls. Men går det dåligt för laget så tycker jag att alla har rätt att ha sina åsikter och tycka att vissa spelare presterar mindre bra.
 
Visst vi suportrar finns på läktaren för att stötta och sjunga, och det ska vi såklart göra i både med och motgång. Men ibland ser man att spelet inte alls fungerar och spelarna ser inte alls så motiverade ut, då börjar man ju som supporter att fundera på vad det är som händer.
 
Nu ska vi såklart komma ut ur denna svacka. På tisdag väntar en fullsatt Läkerol arena och publiken kommer göra sitt för att vända den här trenden. Nu är det bara upp till Brynäs på isen att vilja samma sak. Så kanske vi slipper klaga och gnälla på spelarna.
 
En glad nyhet idag är att Jesper Ollas har förlängt sitt kontrakt med Brynäs IF. 3 år till kommer han att spela för klubben. Ollas är en mycket viktig spelare för Brynäs, så det känns oerhört roligt och glädjande att han stannar. Han säger själv att han gillar Brynäs höga målsättningar och det är mycket därför som han stannar. Och att han känner att han har utvecklats väldigt mycket som hockeyspelare under de år han har varit i Brynäs.
 
Nu längtar jag till tisdag! Det är alltid roligare att befinna sig i en fullsatt Läkerol arena än en halvfull. Det är helt andra känslor som rör sig i kroppen, allt blir så mycket hetare på något vis!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0