Det är kriga häcken av sig som gäller Brynäs !!

Har ni alla Brynäsare kikat på Elitserietabellen? gör för guds skull inte det! ingen rolig läsning just nu. Topplagen drar ifrån, och för Brynäs del gäller det bara att  knipa den sista slutspelsplatsen kära vänner. AIK ligger endast 4 poäng efter Brynäs just nu. Det är 21 poäng kvar att spela om, det hinner hända otroligt mycket på de 7 omgångar som är kvar. Vad talar för att Brynäs vänder det här idag mot Växjö hemma i Läkerol arena?
 
Vi måste se det här positivt! det är riktigt surt att förra säsongen stå där på stortorget och hylla Brynäs efter en magisk säsong som slutade med ett SM-guld till en säsong som vi helst vill glömma. Det är svårt att göra en riktigt bra säsong efter ett SM-guld men från ett SM-guld till kanske ett missat slutspel...hmmm ne det är inte okej!
Just det ja, vi skulle se det här positivt! Det här är långt ifrån kört. Men ska Brynäs ta sig till slutspel så måste laget se till att vinna hockeymatcher också!
 
I eftermiddag blir det en riktig nagelbitare! Brynäs MÅSTE, då menar jag MÅSTE vinna dagens hemmamatch mot Växjö, jag skiter i om det ser förjävligt ut på planen, laget måste kriga, kriga och kriga häcken av sig och få med sig 3 poäng! inte 2 eller 1 poäng, 3 poäng!!!
 
Mads Hansen är tillbaka i spel efter sin skada, dessvärre är Sebastian Enterfeldt borta pga skada. Men det spelar ingen roll vilka det är på plan, och vilka som gör målen. Huvudsaken det blir mål och laget krigar till sig 3 poäng! Annars är AIK ikapp och förbi. usch hemska tanke....
 
Mitt tips blir: 4-1
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0