16 dagar kvar - Ett koncentrerat lag på dagens ispass!

 
 
Torsdag förmiddag och klockan var strax efter 10.00 då Brynäs körde sitt sista ispass innan laget skulle åka till Schweiz för att spela två matcher i European Trophy. Det var bra fart på grabbarna och en stor koncentration. Man ser att det börjar närma sig till SHL-premiären.
 
Dock var det många okända ansikten, säkert många juniorer som man inte känner igen ansiktet på. Brynäs är ju drabbade av många skador som gör att de tar inga risker att följa med till Schweiz. Därför tränar man nog in några juniorer. Vilket är smart! Sen var det några mycket kända ansikten också, Anders Lindbäck tränar fortfarande med Brynäs, han kommer väl under en snar framtid att åka över till NHL och Tampa Bay.
 
Straffläggningen var både bra och dålig, många mål men då också många insläppta mål av Honken och Rahm. Så det beror på hur man ser på det hela om det var bra eller dåligt. Hetast på straffarna var nyförvärvet Robin Jacobsson som vann hela kalaset.
 
På andra sidan isen, alltså i spelarbåset satt Sebastian Lauritzen och hans hund Bosse och tittade på. Lauritzen som har problem med en höft och vill göra en operation, vilket kommer innebära att han blir borta från spel en längre tid. Granström är ju sedan en tid tillbaka också opererad. Vi får se vad som händer med Sebastian, men hoppas allt ordnar sig, för han behöver Brynäs ha på isen!
 
I morgon skriver jag lite om förväntningar och åsikter kring premiärmatchen mot Leksand.
 
Här kommer några bilder från dagens träning:
 
Anders Lindbäck tillsammans med målvaktstränaren Pecka Alcén
 Dennis Persson i bara skyddsutrustningen..
Robin Jacobsson glad efter att ha vunnit straffläggningen 
 Koncentration var det ja!
Snart och stoppövning också kallad idioten
Någon spelare försöker överlista Johan Holmqvist!
Foto: Alexandra Egerfält

Kommentarer
Postat av: Haha

Jacobsson är väl inget nyförvärv längre? Och Lauritzen ska inte operera höften :-)

Svar: Ne egentligen är han inte ett nyförvärv, men hur många matcher spelade han förra säsongen, inte många så blir typ som ett nyförvärv ändå. Okej, menar ljumsken :)
Alexandra Egerfält

2013-08-29 @ 21:21:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0