Just nu är Brynäs serieledare!

Vilket lag man är supporter till egentligen! snacka om att Brynäs IF är en förening som mår bra just nu. Laget tog ännu en vinst i lördags mot växjö med 2-1 och det innebär att Brynäs nu har tagit fyra 3 poängare i rad. 12 poäng på fyra matcher, det är inte illa alls det. Inte nog med det, nu har Brynäs klättrat i tabellen och befinner sig just nu så högt upp man bara kan komma i toppen av tabellen. Nog för att det är en mycket haltande tabell vi snackar om, men ändå, just i detta nu är Brynäs serieledare. Vilket känns rätt så härligt! 
 
Något annat som känns rätt häftigt är att talangen Elias Lindholm gör nog sitt livs genombrott den här säsongen, han har bara öst in poäng nu i slutet, och är ju en jättetalang! Han kommer bli stor, jag har redan berömt honom så mycket i mina tidigare inlägg, men det är faktiskt himla svårt att låta bli att berömma honom! 
 
Ett lag som istället har det väldigt tufft just nu är laget Brynäs mötte i lördags, Växjö Lakers. Laget är just nu sist i Elitserien med sina 10 poäng på 14 matcher, och på 47 powerplayförsök så har inte laget lyckats göra ett enda mål. Vilket är väldigt ovanligt. Nu ikväll blev det klart att Huvudtränaren Janne Karlsson får lämna klubben. Det är istället den assisterande tränaren som får ta över huvudansvaret i Växjö. Tufft läge om något, men något måste tydligen göras, och då väljer Växjö att sparka Janne Karlsson. 
 
Rätt eller fel? Jag har aldrig gillat det där med att sparka tränare. Oftast hjälper inte bara det, utan det handlar för det mesta om spelarna på isen. Spelarna spelar inte för märket på bröstet. Men det är Växjös beslut, och man kan ju hoppas att det går bra för deras skull. Men som sagt, oftast är det inte huvudtränaren som är självaste orsaken. 
 
 
   Snacka om att det är en bild att vara stolt över ! jag och Elias Lindholm! 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0