Där kom publiken! men Brynäs vann inte ändå..

Lördagsmatch i Läkerol arena, vilket betydde väldigt mycket folk. Ja det kom faktiskt över 8 000 personer. Till och med mamma och pappa var på matchen idag. Vilket jag inte gillar, för när de är på hockey så förlorar oftast Brynäs. Vad gjorde dom idag? jo förlorade efter straffar. Håll er hemma härdanefter :)

Matchen var mycket underhållande att se på! I den första perioden är det Brynäs som tar ledningen. Och det är nyförvärvet Cody Fransson som gör sitt första mål i Brynäsdressen, vilket han var värd, för han har varit riktigt bra! målet kom i spelformen powerplay. Luleå kunde kvittera innan den första perioden var slut. 1-1 efter första.

I den andra perioden får Brynäs en ENORM press mot Luleåmålet, men som så många gånger förut, så äger man matchen men man kan inte göra mål. Så även den här matchen. Jag vet inte hur många lägen dom hade i powerplay, pucken både gick i stolpen och dansade på mållinjen. Varför går inte pucken i mål??
Istället är det såklart Luleå som tar ledningen med 2-1. Rättvist? INTE för fem öre.

I den tredje perioden kommer Brynäs tillbaka och gör 2-2. Det är Andreas Thuresson som äntligen får göra mål. Sen är det full fart framåt för båda lagen, det är två lag som vill ha alla tre poängen. Brynäs prickade stolpen i slutet av matchen...vad ovanligt. Matchen går till förlängning. Inget mål och på de förbaskade straffarna så är det Luleå som vinner.

Brynäs gör en otroligt bra match. Men det är det där lilla sista som saknas. Men det kommer att lossna med målskyttet, var så säkra! men visst måste det vara lite frustrerande att äga matcherna men ändå inte få med sig poäng, idag fick man ändå 1poäng. Men hade Brynäs satt de där jättelägena i andra perioden så hade den här matchen varit avgjord för länge sen. Men men det är bara att jobba vidare. Kent (speakern) sa en mycket klok sak på Fan Corner efter matchen. Att vi i publiken är så bortskämda nu när Brynäs är regerande svenska mästare och vi tror att de ska vinna varje match. Men det går inte att gräva ner sig för det här, utan det är bara att jobba vidare. Det var ungefär så han sa, minns inte riktigt. Men klokt var det.

Cody Fransson! han glänste verkligen i den här matchen! Han visar att han kan spela Elitseriehockey. Han gör absolut allting rätt på isen. Roligt att se honom, där har Simon Löf någonting att lära sig av. Löf tycker jag bara gör bort sig hela tiden, ger bort puckarna till motståndarna och slarvar. Iallafall i början av dagens match.

Jag förväntade mig ett JÄTTEtryck från den enorma Brynäklack som var på plats idag. Men jag blev faktiskt lite besviken. Trodde det skulle vara bättre fart. Men klackledaren gjorde vad han kunde iallafall, varför är folk så tröga på att sjunga ramsor??

Sittplats gjorde iallafall vad dom kunde, det kändes nästan som slutspelsstämning där ett tag. Rysningar på hög nivå, samtidigt som man kollar upp i taket där guldsnören hänger från SM-guldsfirandet i våras! Kärlek <3