Brynäs tuffa schema har satt sina spår i resultaten...

Brynäs har nu lite ledigt efter ett otroligt tufft schema bakom sig. Matcher varannan dag över en vecka har satt sina spår hos spelarna. De två senaste matcherna har även resultaten satt sina spår. Så här har det alltså sett ut för Brynäs föregående veckan.
 
Tisdag 9/10 Brynäs - Rögle 4-3
Torsdag 11/10 Brynäs - Skellefteå 3-2
Lördag 13/10 Växjö -Brynäs 1-2
Måndag 15/10 Tappara - Brynäs 1-3 (European Trophy)
Onsdag 17/10 Brynäs - AIK 1-5
Fredag 19/10 Modo - Brynäs 2-1
 
Så har det alltså sett ut för Brynäs, och ser man det så här så förstår man hur tufft det har varit. Observera också att matchen mot Tappara spelades i Finland så direkt från Växjö över till Finland för att spela. Nu vet vi att Elitidrottare är så pass vältränade att de ska klara av detta enkelt, men samtidigt så måste det trötta ut spelarna också. Man ser lite på Brynäs resultat de sista två matcherna att formen började svaja lite kanske. Men samtidigt var Brynäs bra med i matchen mot Modo i fredags men fick inte med sig några poäng till Gävle igen.
 
Känns ändå som om detta lilla uppehåll kom lite lägligt. Nästa match för grabbarna är på torsdag i Karlstad mot Färjestad. En riktigt tuff uppgift, men det blir nog jämt i den matchen, nu när grabbarna har fått vila upp sig och samlat kraft igen.
 
Sen ser vi fram emot ett tufft möte i Läkerol arena på lördag mot Luleå. Halloweentema ska det vara också, spindlar, spindelnät och andra saker kommer att hängas upp i Entrehallen...läskigt! Mycket folk ser det ut att bli också! roligt!
 
Det blev också klart i veckan att Brynäs IF spelar slutspel i European Trophy tuneringen! riktigt roligt att följa sen i december!
 
Nu laddar vi inför mötet mot Färjestad på torsdag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0