Brynäs fixade 3 nya poäng i heta Scandinavium !

Helgen är över och det är dags att ladda för en ny vecka. Vi går faktiskt in i vecka 41. Tiden går riktigt snabbt nu faktiskt. Dock blir det mer och mer mörkt på kvällarna, det är mindre roligt. 
 
Något som var roligt var att slå upp Gävles Lokaltidning i morse, för det första var jag med i den som vanligt, om jag får säga så...men det som var roligt att läsa var om grabbarna som leder Brynäsklacken, Andreas Hoek och Anton Nyberg. Jag måste berömma dom jag också, de gör ett fantastiskt jobb. Sen går det inte att göra så mycket för de som vägrar sjunga. Men dom som sjunger och klappar gör ett mycket bra jobb, och det är faktiskt tack vare dessa två grabbar som vi kan vara med och sjunga så mycket. Hade det inte funnits klackledare så hade känslan varit begravning i Läkerol arena. Så viktiga är dom här två killarna för klacken och stämningen på läktaren. De ska verkligen ha beröm! Hoppas de kan få med sig HELA ståplatsläktaren nu bara! det skulle skapa ett enormt tryck i Läkerolen. Som det var i slutspelet.
 
Nog pratat om klacken...Det har spelats en hockeymatch också. I lördags var Brynäs på besök i Göteborg och Scandinavium. Ett Frölunda som inte alls har hittat den riktiga formen. Den där formen kunde de få vänta med att hitta faktiskt. Båda lagen kommer ut hårt från början och ger järnet. Den första perioden blir mållös. I den andra perioden tar Frölunda ledningen med 1-0. Men Brynäs får sedan ett 5 mot 3 läge att både kvittera och kanske till och med ta ledningen. Kvitterat blir det, och det är Johan Harju som åter igen hittar nätet! han är klart den bästa spelaren i Brynäs i nuläget, han har verkligen hittat formen. Ledningsmålet kommer också! 5 mot 4 stänker Daniel Widing in ledningsmålet till 2-1. Sen kommer det inga fler mål i den här matchen. Utan 3 pinnar till Brynäs! 
 
En grym laginsats, och Brynäs visar återigen att självförtroendet är på topp efter vårens guldfest! Härligt att se och härligt att vara Brynäsare i huvudtaget! Sen när man ser bilder från den enorma Brynäsklack som befinner sig i Scandinavium, jag förstår att Brynässpelarna ser Scandinavium som hemmaplan, det är ju fullsmockat i bortaklacken. Häftigt att se faktiskt! 
 
Sen all snackis det blev om Calle Järnkroks "filmningar"....Jag tycker helt klart att han inte filmar till sig utvisningar, absolut inte. Men sen ser det faktiskt ut som om han förstärker i vissa situationer. Som situationen när han fick en klubba mot ansiktet så kastar han sig bakåt, det kändes som en liten förstärkning. Inte vet jag, men hur det än är så ska inte klubban vara uppe i ansiktet ändå. 
 
Nu laddar vi för en vecka där Brynäs kommer att spela 2 hemmamatcher. Tisdag Rögle i Läkerolen och torsdag kommer Skellefteå på besök. Ska bli intressant att se...men 6 nya färska pinnar vore inte helt fel ! Nu köör vi ! 
 
 
            Foto: Pic-Agency Sweden Hemsida: Hockeyligan.se 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0