Nu är det ingen lek längre Brynäs!

Nu är det faktiskt ingen lek längre. Förlusterna börjar radas upp och Tommy Jonsson blir allt rödare i sina ögon. Spelarna ser mer ointresserade ut och ja ingenting just nu ser bra ut. Tabellen vågar jag knappt titta på längre för jag är rädd att strecket börjar närma sig. Det är knappt man tror det är sant, men regerande svenska mästarna är rejält i brygga just nu.
 
Nu väntar två tuffa matcher, Färjestad på torsdag i Läkerol arena och Luleå på lördag i Coop arena. Det är två matcher där det måste bli vinster. Annars är vi under strecket och Tommy Jonsson har då förvandlas till en vampyr. Som Brynässupporter är det här absolut inte roligt, men samtidigt om man ska vara lite positiv så kommer svackor för alla lag i Elitserien någon gång under säsongen, och just nu är det Brynäs tur tyvärr. Det är nu det gäller att vara som starkast och visa att man är ett lag som orkar ta sig igenom en sån här kris och komma ur den dessutom.
 
Vi som supportrar kan bara göra en sak! STÖTTA, STÖTTA och STÖTTA. Fortsätta heja på grabbarna och vara den 6:e utespelaren på isen. För är vi det så lovar jag att Brynäs kommer att komma ur denna formsvacka ganska snart. Annars blir jag riktigt orolig. Vi ska sluta vara så negativa, det hjälper inte ett skit, visst att man kan vara besviken på sitt lag, men kom ihåg att det kommer fler matcher och det kommer att släppa. Vi supportrar måste tro på vårt lag, I med och motgång!
 
Ishockey Hockeyligan , AIK - Brynäs IF - Foto: Andreas Sandström  / Pic-Agency Sweden

Kommentarer
Postat av: Anders Thorslund

Kan bara hålla med dig....

2012-11-22 @ 09:02:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0