1-1 i matcher....Brynäs är bättre än Färjestad!

Hockey varannan dag nu så hinner inte alls med att uppdatera bloggen. Man är verkligen inne i hockeyns värld nu när Brynäs spelar semifinal! helt sjukt hur bra det går för Gävles stolthet! Fick känslan av att Brynäs kan faktiskt spela SM-final den här säsongen! det är absolut inte omöjligt! Där fick ni alla experter och skit som trodde att Brynäs skulle få kvala sig kvar i ES eller inte ta sig till slutspel! man ska ALLTID tro på sitt lag och på Brynäs IF ! nu är det långt ifrån klart att Brynäs spelar SM-final, vägen dit är lång, men vi har nu fått sett 2 matcher mot äckellaget från Karlstad och jag måste säga det att jag är imponerad av Brynäs spel mot dom. Brynäs har faktiskt varit bättre än Färjestad i båda matcherna. Dock vann Färjestad här i Läkerol arena i måndags med 4-3 i sudden! väldigt jämn match. Där Brynäs kanske borde ha satt sina lägen, men det var Färjestad som vann.

Match igår i Karlstad. Där svängde matchen hit och dit, ibland var Färjestad bättre men ibland var Brynäs det bättre laget. Den matchen slutade med BRYNÄSVINST! 4-2 till Brynäs. Vi slapp förlängning den här gången, tack och lov. Det betyder alltså att det är utjämnat i matchserien igen. 1-1 i matcher.

Värt att notera efter gårdagens match är att både min favorit Jonathan Granström och Mats Lavander som var Cattis favorit, eller som fortfarande är det fast hon inte finns med här gjorde mål i gårdagens match! våra älsklingar <3 Lavander gjorde också sin underbara målgest, där han skriker ut sin glädje, jag vet att Cattis gillade den målgesten väldigt mycket när han gjorde den och gör den!

Det roliga med Färjestad är att när Brynäs gör många mål och leder matcherna så blir Färjestadsspelarna väldigt griniga och tappar humöret och gör många fula efterslängar. De lägger fokus på helt fel saker helt enkelt. De har verkligen lätt att tappa humöret! som när Hannes Hyvönen sätter igång ett slagsmål med Brynäs Jörgen Sundqvist, men "Sunken" gör "sköldpaddan" direkt som Wikegård uttryckte det. Han vill absolut inte förstöra för laget, vilket bara skulle vara dumt när Brynäs leder matchen. Sen gör samma spelare en riktig ful armbågstackling på Simon Bertilsson, helt onödigt men av frustation gör han det...han hoppar in i situationen till och med...ja avstäning är att vänta för idioten.

Nu släpper vi den matchen och går raskt vidare med nästa, som spelas i Läkerol arena imorgon (fredag) 19.00 inför fullsatta läktare dessutom! underbart vilken stämning det kommer att bli! man blir bara ännu mer laddad när man tänker efter! Brynäs får inte tappa en till hemmamatch! men jag tror inte man gör det heller! utan det blir vinst och hockeyfest i Läkol arena i morgon, eller kanske fredagsmys! ;)

Ha det bra kära vänner !!

Lavanders målgest ! <3 och vinst i Karlstad igår 4-2 !

"sköldpaddan Sunken"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0