Säsongen fortsätter....Nu Semifinal mot FBK !!

Det är UNDERBART att vara Brynäsare just nu, eller i för sig det är det alltid! man går bara runt och ler, samtidigt som man inte riktigt förstår vad som egentligen har hänt. Ja, vad är det som har hänt då? jo kära vänner...Brynäs har tagit sig vidare till Semifinal, där Brynäs IF inte har varit på de 12 senaste åren. Helt otroligt att man får vara med och uppleva det här tillsammans med alla andra Brynäsvänner, det är verkligen livet <3

Men det såg riktigt mörkt ut ett tag, om vi pratar om matchen som tog Brynäs vidare. En match som spelades i Scandinavium den 21 mars.

Frölunda ledde med 3-1 inför den tredje perioden, det kändes rätt så kört för oss Brynäsare tyvärr, och att vi skulle få en helt avgörande match i Läkerol arena idag (fredag). Och ännu värre skulle det bli, Frölunda får straff i början av den tredje perioden, för Svedberg kastade sin ena hanske för att försöka få bort pucken. Straffen räddade Svedberg, tur för honom det. Därefter tar Lars Jonsson en dum utvisning när han sätter upp klubban i ansiktet på en Frölundaspelare och får 2+2 för blod uppstår. fyra minuter i boxplay för Brynäs alltså. Skulle de klara av det? Jo, det gör man och blir förstårs väldigt stärkta av det. Därefter kommer 2-3 målet ! det är Daniel Widing som sätter pucken i mål, nu är det verkligen match igen!

Men matchuret bara sprang iväg...men Järnkrok får en klubba mot bröstet och får med sig en utvisning på en Frölundaspelare. En utvisning som blev väldigt omdiskuterad, då man tycker att Järnkrok filmar, men jag anser att han förstärker men absolut inte filmar. Brynäs får spela powerplay och trycker på ordentligt, riktigt riktigt mycket....när klockan stod på 19.33 händer någonting som får hela Gävle att jubla....Jonathan Granström !! favoriten! slår in 3-3 pucken !! helt otroligt vilket jubel som uppstår! det var kvitterar....de låg under med 1-3 men vänder matchen och kvitterar till 3-3.

Men det var inte över där, nu väntade en spännade förlängning. Det var riktigt jobbigt ett tag, fick väl ett antal hjärtattacker innan det var över...och när det väl var över så var det Brynäs och Brynässupportrarna som fick jubla!!! behöver jag skriva vem det var som avgjorde det här? en spelare som just nu är bäst i Sverige på att spela ishockey! OA silfverberg, säg OA Silfverberg !! just precis, det var han som avgjorde det här och sköt Brynäs till SEMIFINAL !!

En semifinal som startar på måndag hemma i Läkerol arena...gissa om man längtar ?? ;) En semifinal som kommer att spelas mot Färjestad! ojoj vilka häftiga matcher det kommer att bli ! Nu har Brynäs äntligen chans att en gång för alla slå ut det äckliga laget Färjestad ut slutspelet....efter så många försök så är Brynäs IF mycket bättre än förut när lagen har mötts. Det här kan bli riktigt intressant !

En sak är klar! Brynäs IF kommer straffa sig väldigt hårt för att slå ut detta äckelkaffelag! sen en annan sak......Vi har jakob Silfverberg !!! han kan verkligen avgöra matcher, det såg vi i matchen i onsdags! så det är bara att ge allt Brynäs !! GULDET SKA HEM !!!

Straffen som hade kunnat stänga den här matchen...

Silfverberg avgör !!

Underbar bild...jag säger bara KÄRLEK <3

Här kommer en video på kvitteringen från Jonathan Granström! snacka om kämparmål! den skulle bara in!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0