Vi ägde hela Scandinavium, och hela Göteborg, vilken upplevelse!!

Som Brynässupporter har jag aldrig varit med om något liknande! 5-0 till Brynäs i en kokande Brynäsklack i Scandinavium. Brynäs totalt lekte med Frölunda, de hade inte en CHANS att stoppa Brynässpelarna. I andra periodpausen var det bara att gnugga sig i ögonen en extra gång och titta upp mot jumbotronen och verkligen titta på resultatet....joo 0-4 efter två spelade perioder.

En lång bussresa ner till Göteborg så får man se något sånt här! 06.30 gick bussen från Gävle, skapligt trött var man väl framme i Göteborg, men det gick över snabbt!

När kom målet då? Jo 1 mål kom redan i första perioden, då Frölundas målvakt gör ett misstag och Ollas tar pucken och går rakt på mål och stänker dit den. I den andra perioden var det stjärnan själv som gjorde ett mål, Jakob Silfverberg stänker dit den! och pang 2-0, 3-0 görs av Mads Hansen i powerplay! 4-0 kom också innan den andra perioden var över, backen Simon Löf som slår in en retur från Silfverbergs skott. I den sista perioden kommer också 5-0 till Brynäs, det är Sebastian Wännström som gör målet!. Hela 5-0 till Brynäs inför en fullsatt Scandinavium! känn på den ni!

Någonting annat man kunde känna på, var stämningen i den ENORMA Brynäsklack som var på plats. Alla supporterklubbar var samlade, så inte så konstigt att det var ett jäkla liv. Vi hoppade, sjöng, dansade jag vet inte allt vi gjorde. Men tänk er känslan själva att det sitter 12.000 Frölundasupportrar i en arena och det är en stor Brynäsklack som hörs, nästan hela matchen igenom! Tyvärr går det aldrig att beskriva hur otroligt coolt det var om man inte var på plats, men att äga hela Scandinavium som Brynäsare är det inte ofta man får uppleva, så det var bara att njuta! det blev inte sämre av att det var många Frölundasupportrar som lämnade arenan efter två spelade perioder! det var bara att skrika...SKA NI GÅ HEM NU?

3-1 i kvartsfinalserien nu...och Brynäs kan avgöra hemma i Läkerol arena i morgon Måndag! men det kommer inte att bli enkelt, Frölunda kommer vara revanschsuget! men orkar dom stå emot spelare som Järnkrok, Wännström, Silfverberg? jag är tveksam, Brynäs kan ha tröttat ut Frölundas backar totalt....Vinner Brynäs matchen på måndag så är man i semifinal! 12 år sen senast!!

Jag har aldrig sett Brynäs spela en sån här bra ishockey! Hur de dribblar och fintar och åker skridskor som aldrig förr....Silfverberg är bättre än Bäckström, ja i tidningarna jämförs han med "FOPPA" ! ja han lekte i Scandinavium igår!

Domarna då? ja de hade väl kanske inte så mycket att göra, det var Brynäs för hela slanten...så inge kritik mot dom den här gången. Efter matchen samlades alla Brynäsare utanför Scandiavium och hoppade och skrek ramsor! det var en häftig upplevelse, vi som supportrar hade inte bara åkt dit för att se Frölunda-Brynäs i ett fullsatt Scandinavium, vi hade åkt dit för att äga hela Göteborg! vem hade trott det innan matchen? Att vara på plats vid en sån här match är det bästa som finns, att få uppleva den enorma gjädje med andra supportrar som håller på samma lag är STORT! Det här är läktarkultur när den är som bäst!! tack för att jag fick vara med om den här upplevelsen!! det här kommer jag att lägga på minnet för de bästa bortaresorna!!

Nu laddar vi om för kanske sista matchen mot Frölunda? jo visst skulle det vara grymt att avgöra hemma i Läkerol arena på måndag inför en fullsatt Läkerol arena...dock inte 12.000 personer, men över 8000 som får sitta och njuta av när underbara Brynäs spelar sin allra bästa ishockey! Och det kommer inte vara någon Frölundaklack som tar över hela Läkerolen och Gävle, ne på måndag är det Brynäs och alla Brynässupportrar som får äga hela Gävle! För det är här guldet ska hem så småningom!

Vill bara skriva det en gång till....5-0 till Brynäs inför ett fullsatt Scandinavium! det är inte klokt vad coolt! Jag är rädd att jag drömmer !

KÄRLEK TILL SVERIGES BÄSTA ISHOCKEYFÖRENING BRYNÄS IF <3

Bilder från Matchen:

På plats i Scandinavium!

under matchen :)

Mycket folk på plats, men det var Brynäsklacken som hördes ! :)

Efter matchen samlades alla och visade sin glädje ! <3

Handklappan ! den fick vi hålla upp många gångar ! :)

GULDET SKA HEM......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0