Inget SM-guld för Czarnecki i Färjestad, nu är han sparkad !

Elitserietränarna har ett otroligt pressat jobb, Timrås tränare har fått lämna klubben och nu senast, Niklas Czarnecki, Färjestad.

Niklas fick som bekant en väldigt "fint" bekantskap med Färjestadsfansen i slutspelet förra säsongen, innan han skulle ta över Färjestad. En banderoll där det stod "Czarnecki-dra åt helvete". Sen hälsar han till Brynäs och alla Brynäsfans att han nu har kommit till en klubb som kan vinna SM-guld.
Det roliga var att Brynäs målsättning inför säsongen var att ta SM-guld, Färjestadstränaren nöjde sig med att säga att målsättningen först och främst är att komma till slutspel.

Och säsongen började och Färjestad tog inte en trepoängare på 11 matcher ! inte alls likt ett Färjestad som brukar vara ett lag med bra skridskoåkning och bra tempo. Men det var någonting som inte fungerade. Laget vann alldeles för få matcher och fansen började tycka att Niklas verkligen kunde dra åt helvete.

Men nu efter fyra månader sparkar alltså Färjestad Czarnecki....man kan ju undra varför det tog så lång tid innan det skedde, att man inte gjorde det under de där elva matcherna då de inte tog någon trepoängare alls.
Nu tar den assisterande tränaren över, alltså Leif Carlsson....

Men visst är det lite halvroligt att han först säger att han ska vinna SM-guld med Färjestad och sen blir han sparkad. Nu kanske Färjestad blir lite farliga, vem vet....

Nu är han sparkad...

Fin hälsning till Czarnecki ! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0