Brynäs är BÄST igen !!

Brynäs vann lördagens hockeyfest i Läkerolen med 4-1 över Färjestad! Brynäs ägde hela matchen och var verkligen det bättre laget. Publiken har börjat hitta upp till Sätraåsen och Läkerolen också! i lördags var det 8050 på plats....vilket skapande ett enormt bra tryck i hallen. Klacken var bra matchen igenom! en ramsa som jag sjunger på än idag är....Niklas Czarnecki vi saknar inte dig, vi saknar inte dig, vi saknar inte dig.....så fortsätter den så...och direkt efter den ramsan...TOMMY JONSSON ! jo tackar ja, det var nog matchens häftigaste ögonblick! fast då har jag inte nämt Wännströms 2-1 mål! Järkrok hittar Wännström som slår in pucken i öppen kasse....jo tackar..det var nog kvällens häftigaste ögonblick ändå....fast jag har en till! det finns verkligen ingenting som slår dom sista minutrarna i en match där Brynäs kommer att vinna, när klacken ropar...sittplats ställ er upp....sittplats ställ er upp....och hela arenan bara står upp och applåderar sitt älskade Brynäs! detta sker alltså i den allra sista minuten, men när det sker så ryser man bara inombords, för det är liksom en hälsning till detta underbara lag att...FY FAN VAD BRA NI ÄR ! och det är faktiskt en mäktig syn om man tittar runt i arenan....jo, hur ser det då ut om Brynäs skulle ta SM-guldet? jag vet inte om jag ens skulle se någonting...jag skulle nog vara för tårögd för det...ja inte vet jag, men det snacket kan vi ta någon annan dag....lördagens fest slutade alltså 4-1 till Brynäs.

Wännström var riktigt het i den här matchen!

I går tisdag var det dags för ännu en hemmamatch....men mot Djurgården. Även i den här matchen var Brynäs det bättre laget under hela matchen. Och vinner rättvist med 3-1! målskyttarna för kvällen var Ollas, Silfverberg och Widing.

Det finns egentligen inte så mycket att säga om själva matchen, Brynäs hade bra fart under skridskorna och det var ofta som inte Djurgårdarna hängde med i Brynäs tempo.

Efter den härliga vinsten så klättrar Brynäs i tabellen, och klättrar faktiskt så högt att det inte går att klättra längre, utan nu gäller det bara att hålla sig kvar på den underbara förstaplatsen som Brynäs har just nu! fast i en lite haltande tabell dock, men just nu är man serieledare!

Vi får inte glömma att före matchen hyllade Brynäs IF guldhjältarna från JVM! JOHAN LARSSON <3

En liten rolig sak i gårdagens match var att det hade letat sig en Leksing in i Brynäsklacken, han stod där i sin Leksandströja...och då undrar väl många...och hur gick det till undrar ni säkert...ja jag har ingen aning, men jo visst var det lite roligt..han stod där och flina och vi Brynäsare tyckte att det var lite småroligt att han stod där. och det visar verkligen vilken hatkärlek det är mellan lagen...jag bara önskar att Leksand tar sig upp ! tänk vilka matcher det skulle bli!

men men nog pratat om det....det går riktigt bra nu för Brynäs och det är riktigt roligt att vara Brynäsare! och det går riktigt bra på hemmaplan i Läkerolen också, titta bara på det här....laget har tagit poäng i sju hemmamatcher i rad! jo visst, det blev förlust i sudden mot Luleå men poäng tog Brynäs ju. Viktigt viktigt att spela bra på hemmaplan inför slutspelet...

Brynäs - Skellefteå 24/11 - 3-1
Brynäs - HV71 29/11 -        4-3
Brynäs - Luleå 5/12 -          1-2 sd
Brynäs - Frölunda 10/12 -    4-3
Brynäs - Växjö 30/12 -         2-1
Brynäs - Färjestad 7/1 -       4-1
Brynäs - Djurgården 10/1    3-1

Vi måste ta en titt på toppen av tabellen också! det är en sån trevlig läsning !

1. BRYNÄS  65 poäng
2. Skellefteå 63 poäng
3. Luleå 62 poäng
4. HV71 60 poäng

Skellefteå och Luleå har en match mindre spelad än vad HV och Brynäs har....men en härlig läsning högst upp! och roligt att det går bra för norrlandslagen!

Nu tittar vi vidare och ser att Brynäs åker upp till Luleå på tosdag (imorgon) och möter just Luleå, ett riktigt toppmöte alltså!

Kramkalas mot Djurgården !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0