Förlust mot AIK...men vilken match av Elias Lindholm!

Förlust mot AIK igår tyvärr...AIK kunde vinna med 4-2, det sista målet i öppet mål. Dock var det en bra match av mitt kära, underbara Brynäs, bra fart och bra spel, men tyvärr kunde AIK på något sätt vinna ändå. Det stod 2-0 till AIK innan den tredje perioden drog igång och fem minuter in i perioden reducerar Brynäs till 1-2 och nu har han gjort poäng i 12 raka matcher!! han jag skriver om är såklart Jakob Silfverberg, vilken kung han är! kvitteringen kommer också av Johan Larsson i powerplay..2-2 alltså, Brynäs hade vänt...men då drog Brynäs på sig en utvisning och AIK kunde återigen sätta ledningsmålet..och sätter också 4-2 i öppen kasse. Och 3 poäng till AIK den här kvällen. Över 7000 på läktarna var iallafall någonting att glädjas åt, mycket AIK:are såklart men kul med mycket folk.

Jag måste bara ge beröm till Elias Lindholm, vilken lirare! han fick nog ett rejält genombrott i gårdagens match, för oj vad han snurrade på bra! inte konstigt att han är kusin med Calle Järnkrok. Han kommer bli en stor ishockeyspelare, riktigt stor! kul att han får chansen i A-laget nu, för det är han verkligen värd, likaså Emil Molin som spelar i samma kedja som Lindholm, killarna snurrade och åkte skridskor som bara den, sen i samma kedja spelar också Dackell...det är faktiskt lite roligt, han skulle ju kunna vara pappa till de här smågrabbarna...men det är det som är så roligt med Brynäs IF, det spelar liksom inte så stor roll hur gammal man är huvudsaken man kan spela en riktig bra ishockey! jättekul att se Brynäs spela ishockey, just för att de här unga grabbarna får chansen och som de gör det!

Nu när Brynäs tappade 3 poäng så ligger Färjestad och nosar Brynäs nedanför i tabellen, 3 poäng efter är Färjestad bara...Brynäs har fortfarande den så viktiga 4:e platsen men Färjestad är bara en seger från att ta över den, så det är 3 riktigt viktiga matcher kvar. I morgon står Modo på schemat, ett möte i Ö-vik...det kommer bli riktigt tufft för Brynäs att plocka poäng där uppe känner jag på mig. Modo har både slagit Skellefteå här i veckan och sen nu senast nollade dom Frölunda, så det här blir ingen lätt match för Brynäsgrabbarna. Jag har en gissning på att Brynäs förlorar tyvärr morgondagens match, men att de vinner mot Frölunda inför fullsatt Läkerol arena på lördag, och sen slår de Timrå borta på tisdag..så 6 poäng av 9 möjliga tror jag på. Sen får vi hoppas på att det räcker till en 4:e plats i tabellen så att det blir hemmafördel.

Men hur ska det egentligen sluta längst ner i tabellen då? vilket lag kommer att göra Timrå sällskap i kvalserien? Blir det Djurgården? eller Linköping, ja det kan faktiskt till och med bli Växjö. Spännande att se vilket lag det blir, men min känsla är att det blir Linköping. Det ska bli roligt att följa iallafall!


Elias Lindholm gör en riktig kanonmatch!

Här är en annan spelare som är het just nu...13 raka matcher med poäng!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0