Upp och ner, ner och upp.....

Typ så kan man beskriva Brynäs IF form just nu. Laget gjorde två väldigt stabila hemmamatcher i veckan. I tisdags krossade man Linköping med 5-0 och i torsdags vann dom mot formstarka Växjö med 4-2. Det var två riktigt stabila matcher, vilket var grymt viktigt då laget har haft det riktigt tungt i november med flera förluster i rad. Alla var överens om att det hade vänt, och Brynäs var inne på vinnarspåret igen. Men spelet skulle dala igen, igår var det bortamatch i Scandinavium mot Frölunda. Brynäs startade matchen väldigt svagt och Frölunda fick precis den start dom ville ha inför 11 000 åskådare på läktarna. 2-0 i den första perioden. Brynäs såg mest förvånade ut och förstod nog inte riktigt hur dåligt de hade börjat matchen. Den starten skulle visa sig bli dyrbar, Frölunda vinner matchen med 3-0 och Brynäs blir återigen nollade. Alla minns väl förra bortamatchen? Eller har ni förträngt den? förlust med 8-1 mot Luleå. Bortspelat fungerar absolut Inge bra just nu. 1 mål på två bortamatcher och målskillnaden är hela 11-1. Vilket inte är någon rolig statistik att läsa. Nästa bortamatch är redan på tisdag mot Skellefteå. Ett riktigt tufft motstånd. Kan Brynäs gå tillbaka till spelgrunderna och jobba för varandra så kan det sluta riktigt bra på tisdag. 
 
Igår kom man mycket en och en och spelarna var alldeles för långt ifrån varandra. Passningarna kom inte dit de skulle och skridskoåkningen var inte bra. Mer fart under skridskorna och ordentliga passningar. Man ser att Brynäs inte riktigt har något flyt i spelet. Hoppas de tränar riktigt hårt nu och nöter på det som måste förbättras, för så upp och ner som det går i spelet just nu funkar inte i längden. Kämpa Brynäs !!!
 
just i detta nu invigs också Gävlebocken i stan. Där ska också årets Gävlebo utses. Hoppas bocken får stå till julafton iallafall. Men jag har tyvärr svårt att tro det. Men den står så fint där och lyser upp Gävles gator och skapar en fantastisk julstämning. 
 
Om 6 dagar är det också dags att inta Gävlebockenarena och se matchen mellan Brynäs-Timrå. Det ska bli en otrolig upplevelse! 15 000 personer på läktaren. Hockeyfest i Gävle! 
 
God jul på er alla !! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0