Nu laddar vi för årets sista hockeygodis, Junior - VM !

Julledig? vad är det, ishockeyn tar inte ledigt över jul och nyår. Nu den senaste veckan har det varit väldigt lungt med både Elitserien och Landslaget. Men nu under julen drar det mesta igång igen. Vi har ett mycket spännande Junior-VM att se fram emot som börjar under mellandagarna. Junior-VM slår det mesta faktiskt, inte Brynäs men annars finns det inte bättre ishockeyunderhållning än att se dessa grabbar lira hockey. Vi alla minns väl hur det gick förra året? jo just det, JVM-guld ! Nu vill man såklart försvara det med en ny trupp och mycket intressanta spelare. Kanske den mest intressanta av alla måste vara Filip Forsberg som har varit gymt bra i Leksand IF under den här säsongen, ska bli grymt intressant att se honom. Självklart så finns det några Brynäsare med i truppen också. Emil Molin, Christian Djoos och Elias Lindholm. Kul för grabbarna! önskar dom all lycka till!
 
Här har vi spelschemat för JVM för Sveriges del!
 
26/12 Tjeckien - Sverige 13.00
28/12 Sverige - Schweiz 13.00
29/12 Lettland - Sverige 13.00
31/12 Sverige - Finland 13.00
 
Det var grundserieomgångarna, sen hoppas vi självklart att Sverige tar sig längre än så. Den 5 januari spelas finalen i JVM.
 
Inte nog med att JVM spelas, Brynäs IF spelar match den 26 december mot HV71 i Jönköping. Det är en match som jag ska se live, så jag kommer missa Sveriges match mot Tjeckien. Men men de andra ska jag försöka se. Sen spelar Brynäs en hemmamatch dagen före nyårsafton, alltså den 30 december. Det kommer jag självklart att nävara på. Den matchen ska avsluta detta fantastiska Brynäsår.
 
Så nu ser vi fram emot mycket ishockey i slutet av detta år. God jul!
 
 
                                   Johan Larsson <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0