8 dagar kvar.....Det är inte sant

Idag blir det ett kort inlägg om det som har hänt målvakten Stefan Liv och hans lagkamrater i Lokomotiv Jaroslavl. Laget var nämligen påväg till Minsk för säsongspremiär i den ryska ishockeyligan. Planet hann knappt lyfta innan det kraschade, 44 av 47 passagerare omkom. Och en av dom var tyvärr Stefan Liv, som har vunnit tre SM-guld tillsammans med HV71. Han var en av Sveriges bästa målvakter de senaste 10 åren. Han var med och vann OS-guld 2006 och samma år vann han också VM-guld.

Det som har hänt är oerhört tragiskt. Det går knappt att förstå. Mina tankar går främst till Stefans familj och de närmaste. Stefan hade två små barn, som nu får växa upp utan sin pappa, det är mycket mycket tragiskt att detta har hänt. Hela Hockeyvärlden sörjer de omkomna ombord på planet.

Förutom Stefan Liv så fanns det andra stjärnor som omkom, bland annat Pavol Demitra, tyske Robert Dietrich, , tjeckerna Jan Marek, Karel Rachunek och Josef Vasicek, vitryske Ruslan Salei och letten Karlis Skrastins.

Som Brynäsare kan man inte göra annat än att beklaga sorgen och ge en tanke till alla HVsupportrar och främst en tanke till Stefan Livs familj och vänner...

Det är hemskt hur ett hockeylag bara kan försvinna sådär...det är inte rättvist för fem öre.


Stefan Liv

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0