Pang...Där satt den Calle Järnkrok!

DÄR SATT DEN CALLE JÄRNKROK! det sa bara PANG och där hade Brynäs vänt matchen till seger !

Men vi tar det från början...Djurgården var det lag som inledde matchen på ett strålande sätt..åkte mycket skridskor och första målet kom 1.25 in i matchen...OBS...och Djurgårdsspelaren får pucken i mål, den går under Honken och in, efter en jättemiss av Calle Järnkrok..hmm, men 1-0 till hemmalaget. 2-0 kom efter en riktigt snygg tekning av Djurgården och pucken hamnar i mål bakom en chanslös Johan Holmqvist. I det här läget var man som Brynäsare inte nöjd för fem öre, vart var Brynäs fina spel från matchen mot Färjestad? ja, inte på Hovet iallafall...iallafall inte i den första perioden.

Den andra perioden kommer Brynäs ut som ett helt nytt lag. Åker mycket skridskor och gör allt MYCKET bättre ! reduceringen kommer den också ! det är Johan Larsson som hittar Dackell vid bortre stolpen och Dackell gör inga misstag, utan skickar in pucken i det nästan tomma målet. 2-1 och det var viktigt! nu var det bara att tuta och köra i den sista perioden!

Och just precis, tuta och köra var det ja...sex minuter in i perioden så var det tuta och köra som nyförvärvet Martin Johansson gjorde ! en kalaspass från Mads Hansen och Johansson kommer fri mot Wesslau...och Johansson gör inga misstag, utan sätter den i nät! ojoj och kvitterat på Hovet! Sen cirka en minut efter kommer ledningsmålet också ! och här sa det verkligen PANG! jag var dock inte på plats men jag kunde tydligt höra rasslandet i nätet på det målet alltså! för vilket skott han får på! han säger själv att det var rena "lyckoträffen" men frågan är jag, om inte den grabben har ett kanonskott annars också! det får vi Brynäsare nog se fler gånger skulle jag tro! Brynäs hade alltså vänt 0-2 underläge till 3-2 ledning! kalla det svagt av Djurgården eller starkt av Brynäs, ja kalla det för vad ni vill men jag måste berömma mitt kära Brynäs...men vänta lite...matchen var inte slut här, utan halva perioden återstod och mycket hockey kvar att spela...ja FÖR mycket hockey! men Brynäs spelade ett bra försvarsspel, men som Brynäsare var man riktigt nervös, för vi vet att Brynäs har tappat förut och ett mål i ishockey är ingenting! men men det här var en sån här kväll då det bara var UNDERBART att vara Brynäsare! Brynäs fick göra ett mål till...eller göra och göra, Dackell kommer fri mot det tomma målet och blir fälld av en Djurgårdare och domaren dömde mål.., konstig regel det där, men mål blev det och 4-2 till Brynäs! efter en sån här kväll så kan man inget annat än att gå och lägga sig med ett fett stort leende på läpparna!

Och faktiskt vaknade jag med ett stort fett leende på läpparna också! Brynäs gör en riktig laginsats, alla i laget jobbar hundra procent hela jäkla matchen! och det är därför man vinner! Djurgården var bra i första perioden, sen tappade laget ALLT....och det är så man inte får göra...utan under matchen ska ALLA jobba för varandra och göra allt 100 procent! det gjorde BRYNÄS IF igår! nog för att första tio minutrarna var djurgårdens match men Brynäs kommer tillbaka och gör det starkt! Järnkrok som gjorde värsta missen på Djurgårdens 1-0 mål fick stänka in en riktig rackarrökare, som vart det matchvinnande målet! skönt för Järnkrok det! matchens lirare var absolut Martin Johansson, vilken skridskoåkning den karl har alltså! sen var Andreas Dackell absolut en av Brynäs bästa spelare! i den här matchen var ALLA bra spelare! finns ingen som var dålig!

Nu tar vi nya tag och nya trepoängare!! nästa match för Brynäs är på lördag ! ÄNTLIGEN hemma i Läkerol arena igen! BRYNÄS - AIK 16.00...jag hoppas verkligen att vi ses! kom och fyll Läkerolen nu och gör den här lördagen till en riktig hockeyfest! Jag slår vad om att Brynäsklacken kommer vara laddad som aldrig förr och ta i för kung och fosterland mot 3 nya härliga poäng Brynäs IF !!