4 dagar kvar....sju mål och sju olika målskyttar, laget är redo för premiär!

Då var den sista träningsmatchen avklarad då innan allvaret drar igång på torsdag! Ja och man kan ju säga att det vart en riktig tigerkross, mot Södertälje...hela 7-0 ! ja det är sant...men Södertälje bjöd inte upp till hårt motstånd, visst kan det laget bättre. Men samtidigt gjorde Brynäs södertälje dåliga. För spelet de visade upp var av klass! sen starten kan man inte klaga på direkt...

Efter 17 sekunder in i matchen kommer första målet, det är Brynäs som gör det och Calle Järnkrok, vi på läktaren var inte alls med, utan vi stod mest och småpratade men rätt som det var var det bara upp med händerna och jubla...och det var inte slut där utan vi fick jubla när matchuret stod på 32 sekunder också! men den här gången var det Sebastian Lauritzens tur att göra mål...Södertälje var inte alls med i matchen. Sen yttligare någon minut senare så var det dags igen! Nu var det Jacob Silfverbergs tur att få göra ett riktigt kanonmål, alltså ett riktigt hårt härligt skott som satt rakt i mål! alltså 3-0 efter inte ens 3 minuter in i matchen, och jo visst önskade man att detta hade varit elitseriepremiären, men nej den får vänta till torsdag. Sen skulle det dröja enda till 15.28 innan nästa Brynäsmål skulle komma, 4-0 gjordes av Johan Larsson, en riktig snygg backhand upp i krysset! Det var inte slut där, utan ett till mål innan lagen gick till periodpaus..Daniel Widing satte den pucken och 5-0 var ett faktum...

det går fort i hockey....

Brynäs var överlägset bäst under hela matchen

Period nummer två, så kom Södertälje ut lite mer taggade kanske, eller? nja det var Brynäs som ägde matchen totalt..och 6-0 gjordes av favoriten Granström! han gjorde mål där han ska göra mål också...framför målet och slå in returerna, hoppas verkligen han gör det i serien sen också!

Period nummer 3 är det Brynäs som äger matchen också...kanske lite mer tryck från Södertäljes sida, men det är väldigt lite. och 7-0 kommer från Mats Lavander...när han skjuter in pucken riktigt snyggt på volley. Det blev slutresultatet det!

Så här bekvämt kunde Svedberg stå ibland, för han hade inte mycket att göra, 44-10 i skottstatistiken.

Bra genrep Brynäs! spelet var riktigt bra i 60 minuter. Och jag tror jag aldrig har sett Brynäs spela så fysiskt som de gjorde i den här matchen..Andersén tacklade en efter en, Rhodin tacklade som en galning, det var många fler som verkligen spelade fysiskt! det kommer alltså bli ett mer fysiskt Brynäs kommande säsong. Och ett Brynäs med riktigt bra fart under skridskorna...och ett lag som jobbar stenhårt under 60 min ! det här låter som ett lag som har alla chanser i världen att vinna SM-guld i vår. Det här var alltså sista matchen innan premiären på torsdag! jag säger bara tre ord nu och det får sluta detta inlägg!