Det sa bara pang....sen var han tillbaka ! den där Mattias Ekholm

Först ett jubel, sen ett större jubel, sen ett måljubel, sen ett ajförlåtmig och sist men inte minst "HAN ÄR TILLBAKA" !
Så kan man sumera Mattias Ekholms första match i Brynäs efter resan till NHL. För igår var han nämligen med när Brynäs vann efter straffar! Och snacka om händelserik match!

Det är Timrå som tar ledningen i den här matchen 0-1 efter ca 3 minuter. Timrå kommer i två mot ett läge och Timråspelaren fick helt öppet mål. Det ska sägas att här spelade Brynäs i Powerplay, och har ligans bästa powerplay, men ibland kan det också bli såhär, att motståndarna gör mål istället. Men Brynäs kom tillbaka, och det var just det där med seriens bästa powerplaylag...Ryan Gunderson skjuter ett skott från blå och pang där satt den! och 1-1. Men Timrå tar ledningen igen i matchen 2-1 till dom....men innan den första perioden var slut så skulle faktiskt nr 14 få presentera sig i Brynäströjan igen! i powerplay på blålinjen skjuter Ekholm ett skott och det säger både pang, tjong, ding MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL !! Nu lät det som om den gick i stolpen, men nej nej den går rakt upp i nättaket, precis där Ekholms skott ska sitta! och Brynäsklacken skrek "Han är tillbaka!!" jo visst är han tillbaka det tror jag att hela Läkerolen har sett.... och 2-2 efter en period.

Den andra perioden börjar med att Brynäs tar ledningen! och här hör man ett klingljud...för den tar i ribban och in, eller hur det nu var..men in i mål gick den iallafall! och 3-2 till Brynäs. Sen får Timrå en straff, det är Jesper Ollas som hakar och rör Timråspelaren för mycket tycker domaren...och inga misstag 3-3. Sen tar Timrå ledningen igen...snacka om svängigt värre..4-3 till Timrå men som såå många gånger förut så kom en kvittering till 4-4 och det är Jonas Nordqvist som gör det! ett mål som videograskas, men som hela Läkerol arena ser på reprisen så går pucken in i mål och ett stort måååljubel hörs igen! Den andra perioden slutade 4-4.

En tredje period där man som Brynässupporter bara tänkte en sak...hur sjutton kommer den här matchen att sluta? det var verkligen ingen som kunde säga det, ja inte ens experten Tomas Roos som fanns på plats i arenan kunde säga hur den här matchen skulle sluta...för den svängde både hit och dit....Den tredje perioden började riktigt kanonbra Daniel Widing skjuter ett dåligt skott, men som letar sig in bakom Timrås målvakt...och kanske var det ett mål som gud skänkte till Widing! för oj som han har slitit och kämpat för det första målet som aldrig har kommit...men igår satt den och det resulterade alltså i att Brynäs tog ledningen igen 5-4. Man såg verkligen hur glad Widing blev! och i båset kom alla och klappade om honom! ja till och med på läktaren såg man hur sköönt det var för Daniel Widing ! Men det var härligt och rooligt då....när det återstår typ 1 minut av matchen så kvitterar Timrå till 5-5, en sån där skitäckelpuck som egentligen inte ska få gå in i mål, den går över Svedberg och in....men de målen räknas också tyvärr....

5-5 efter 60 min och förlängning väntade....och sen blev det straffar av allt.

Straffläggningen:
Petr Vampola TIK - mål (skiiiit)
Sebastian Wännström BIF - MÅÅÅÅÅÅÅÅL (ojoj vad snyggt!!)
Martin Röymark TIK - miss (jaaaaaaaaaaaaaa)
Jonas Nordqvist BIF - MÅÅÅÅÅÅÅÅÅL (ojoj ännu en jättesnygg straff)
Jonathan Hedström TIK - miss (JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA)

6-5 och två poäng till Brynäs efter en svängig match! Jag läste i dagens tidning, att Tommy Jonsson har sagt att hade jag haft hår hade jag inte haft något kvar efter den här mathen...alltså så tyckte han att det här var en skitmatch, men att 2 poäng är riktigt bra !

Publiken fick iallafall bjudas på 10 mål under 60 min och sen några straffmål också. så det var en riktigt underhållande match att titta på! Och kanske det allra bästa att Ekholm var tillbaka och gjorde mål dessutom!

Nästa match för Brynäs är redan i morgon. Då laget ska till Scandinavium och möta Frölunda. Snälla låt Honken stå den matchen! han kommer att göra en kanonmatch, jag lovar!