Inför Brynäs - Timrå.....Ekholm är tillbaka och Anders Huss skickas upp i taket!

I morgon är det dags för en ny hemmamatch! Timrå gästar Läkerol arena. Tabelljumbon Timrå har bara skrapat ihop 11 poäng än så länge, så de är nog sugna på att ta 3 viktiga poäng i morgon. Men det ska tabellsexan Brynäs sätta stopp för. Brynäs har skrapat ihop 22 poäng än så länge och har börjat säsongen bra. Jag hoppas Brynäs fortsätter med sitt fina spel man hade i förra matchen mot Modo, iallafall den första perioden, för den var riktigt underhållande och bra ishockey av Brynäs. Fortsätter Brynäs som i den första perioden förra matchen så kan jag lova att vi tar hem trepoängaren i morgon! Låt oss Brynäsare få se en riktig höjdarmatch!

En riktig höjdarnyhet är ju att Mattias Ekholm har återvänt till Brynäs igen..efter 2 matcher i NHL. Han vill utvecklas ännu mera för att nästa säsong kunna ta en plats i NHL. Men Ekholm hoppar direkt in i hetluften och spelar troligtvis morgondagens match mot Timrå! Det får mig att le en aning, Ekholm är den back Brynäs behöver! det här kan bli mycket spännande! Väkommen tillbaka till Brynäs Mattias !

Han är tillbaka !

Innan matchen
kommer Anders Huss att hyllas! En vepa med hans namn och nummer kommer att skickas upp i Läkerol arenas tak. Anders Huss har spelat hela 15 säsonger i Brynäs IF. Han tog 2 SM - guld med Brynäs, 1993 och 1999. Han har även 2 VM-medaljer på medaljhyllan. Anders Huss var lagkaptenen som alltid gav allt för laget, och spelade med ett otroligt stort hjärta för märket på bröstet. Totalt gjorde han 642 matcher, 403 poäng (205 mål och 198 assist) i Brynäs IF. Efter SM-guldet 1999 slutade Anders Huss i Brynäs och fortsatte sin karriär i Timrå IK.


Anders Huss kommer att hyllas !

En annan intressant sak är att Pavel Brendl gärna vill komma tillbaka till Brynäs igen! han trivdes tydligen väldigt bra här i Gävle och vill nu spela för Gävlelaget igen. Men frågan är om Brynäs behöver ha in en spelare som Brendl i laget? Ja det är alltid bra med mycket målskyttar i laget, men vem ska Brynäs flytta på? ska Sundlöv slå till? har Brynäs pengar för en Brendl i laget? ja jag har ingen aning....men visst skulle det vara coolt att få hit honom igen!

Ja, han vill spela för Brynäs igen! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0