Luleå - Brynäs 5-6....snacka om målkalas! sen 16 straffar och 1 mål!

Förra gången Brynäs spelade mot Luleå, det var hemma i Läkerol arena då blev det en väldigt målsnål match. Luleå vann matchen med 1-0.

Gårdagens match mot Luleå vart inte målsnål direkt! det vart målfyverkeri från båda lagen. Det var en rolig match att se på kan jag säga.

Det är Luleå som startar matchen bäst, Brynäs är inte alls med i början, och inte så konstigt så tar Luleå ledningen med 1-0 men i samma period kvitterar Brynäs till 1-1 och det är Ryan Gunderson som får sätta sitt första mål i Brynäströjan! 19.43 i första perioden slår Brynäs till igen och tar ledningen med 2-1, det är Johan Larsson som sätter pucken i mål.

I den andra perioden utökar Brynäs ledningen och Jonas Nordqvist sätter 3-1. Här trodde jag att det skulle rinna iväg för mitt kära Brynäs, men icke sa nicke...Luleå gör mål bakom dagens burväktare Niklas Svedberg 2-3 alltså, men sen gör Brynäs 4-2 och då känns det väl som om de ska kunna hålla det...men nje...Luleå gör 3-4 innan andra perioden är över. Och det gör att det är match igen..

Den tredje perioden börjar med att Luleå kvitterar till 4-4..suck och sen sätter en Luleåjäkel 5-4 också! det bara sprutade in mål i den här matchen tror jag. Och Brynäs hade tappat en 4-2 ledning...inte bra. Men då dyker Leksandsstjärnan upp och sätter kvitteringen! han jag pratar om heter såklart Jesper Ollas! 5-5 efter 60 min.

I förlängningen skapades inte så mycket...kändes som om båda lagen väntade på straffar....och just straffar blev det. Och hade vi fått sett målfyverkeri i matchen så var det inget vi fick se i straffläggningen direk, så här gick det.