Lars Jonsson hade ingen bra kväll...Brynäs sämsta insats på hemmaplan

Vinst borta mot Timrå i lördags! men vinsttrenden fick inte vara länge, igår var det återigen dags för hemmamatch i Läkerol arena. Men det blev ingen höjdarmatch alls! Skellefteå tog med sig 3 poäng i bagaget och reste hem dom, medans Brynäs fick skämmas.

3-2 till Skellefteå blev slutresultatet. Brynäs mål gjordes av Martin Johansson och sen var Mads Hansen tillbaka och han stänkte in en puck, men det räckte inte den här kvällen..Brynäs hade inte den fart de kan och ska ha, passningarna gick inte på klubbladen, ne det var helt enkelt inte Brynäs kväll det här!

Det var inte Lars Jonssons kväll heller, inte för fem öre....första målet för Skellefteå får han ta på sig, han slarvade nämligen på offensiv blå linje. Andra målet för Skellefteå styr han in själv, alltså Lars Jonsson...Kan inte ha varit någon rolig kväll för stackars Jonsson. Man kan inget annat än att tycka synd om honom...Men visst har han varit lite för slarvig och dålig de här första matcherna? för dålig för att vara en landslagsback...ne skärpning Lars Jonsson, det är lite knepigt att Tommy Jonsson ger honom forsatt förtroende när han är så usel i matcherna..jag hoppas för hans skull att han skärper till sig....Annars är Lars Jonsson en viktig back för Brynäs!

En annan spelare man kan kasta lite kritik över är Daniel Widing. Man ser att han jobbar,jobbar,jobbar men målproduktionen har inte kommit igång för honom. Igår kom han iallafall till riktigt bra lägen...men pucken ska IN i mål bara, det är det som saknas. Men sen är det riktigt bra att han kommer till målchanser, för skulle han inte göra det då skulle det vara ännu värre...men man ser att han kämpar och tar i..men man bara undrar när målen ska komma..skulle kunna tro att han gör ett mål på lördag då hockeyfesten är på plats! det tror jag!

Om vi ska lyfta fram de spelare som var bra igår så var det fjärdekedjan som var strålande, de stod för de både målen! en kedja med Ollas, Johansson och Hansen! Det var kvällens bästa kedja det, de andra såg man inte mycket av...sen får vi inte glömma bort att "Honken" gör en till riktigt stabil insats!

Ne nya tag nu Brynäs och bättre spel! bortaspelet har sett riktigt bra ut, men hemmaspelet verkar de ha tappat lite tycker jag...så vi kommer alltså få se en riktigt bra match imorgon mot Modo i Ö-vik då? jo det tror jag! sen är nästa hemmamatch på lördag då det är dags för Hockeyfesten! det är någonting alla vill vara med och uppleva! för vilken stämning!

Men alltså...jag kom att tänka på en sak, Alla lördagsmatcher Brynäs har spelet, så har de vunnit! hör bara på det här..Brynäs - HV71 3-1....Färjestad-Brynäs 1-4....Brynäs-AIK 4-3....Timrå-Brynäs 1-3...Innebär det en RIKTIG Hockeyfest på Lördag !!??

Nje ingen höjdarmatch av dessa grabbar igår....

Lars Jonsson hade ingen rolig kväll igår

Martin Johansson hade en bättre kväll med 1-0 målet !

Kommentarer
Postat av: Anonym

lars jonsson platsar inte i brynäs totalt värdelös

2012-03-26 @ 22:21:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0