Frölunda - Brynäs 5-1....Får inte sova i början av perioderna Brynäs!

Match i Scandinavium igår. Ett formstarkt Frölunda, som har imponerat så här i början av serien. Men Brynäs har spelat bra dom också, men så var det matchen igår då...hmm..

Honken var tillbaka i Scandinavium och stod från start i Brynäskassen. Frölunda rivstartade den första perioden genom att efter ca 2 minuter sätta 1-0 till hemmalaget, så var det den där jäkliga Magnus Kahnberg som fick näta. 2-0 kom ganska snabbt efter. Brynäs hade fått en mardrömsstart på den här matchen. Frölunda var bättre i den här perioden helt klart.

Andra perioden är bara 19 sekunder gammal när den så kallade "dragkejdan" slår till igen! pang och 3-0 till hemmalaget, nu var det Joel Lundqvist som nätade. Jag som tänkte att nästa mål måste Brynäs ha, så slår Frölunda till efter bara 19 sekunder...tungt tungt för Brynäsarna! Efter deras 3-0 mål så tycker jag ändå att Brynäs börjar få igång skridskoåkningen och visst skapar de målchanser men det gäller att sätta dom också. Det är precis vad Jacob Silfverberg gör ca 5 minuter i på period två. Det var ett viktigt mål, för får Brynäs in en till puck så kanske det kan skapa lite nervositet i Frölunda. Men andra perioden slutar 3-1 till Frölunda.

Som i de andra perioderna så startar även den här med ett väldigt tidigt mål, och det är Frölunda som gör 4-1 bara 46 sekunder in på perioden! för dåligt av Brynäs! man måste ju vara med från start! nu var det verkligen uppförsbacke...och ja den där Magnus Kahnberg avslutar kvällens målkalas....5-1 slutar matchen och nje Brynäs, det här håller inte!

Det är absolut förbjudet att inte vara med i början av perioderna....det är där hela matchen kan avgöras, det var precis vad den här matchen gjorde, avgjordes i början av perioderna. Annars spelade Brynäs stundtals mycket bra, det var mycket stolpe ut i den här matchen...tyvärr! men men det är bara att ladda för match i morgon! när Brynäs ska möta AIK på Hovet! Brynäs brukar spela riktigt bra matcher på Hovet, så hoppas verkligen att det stämmer i morgon också. Jag ser gärna att Svedberg står i morgon. Men det återstår att se men 3 poäng vill jag ha! KÄMPA BRYNÄS!