Fredagsmys....lördagsmys och söndagsmys med världens bästa!

Ja i fredags var det fredagsmys i Läkerol arena, Brynäs mötte Färjestad. En match som skulle visa sig bli tuff. En match där Färjestads målvakt tog allt och allting! Brynäs förlorar matchen med 0-1. Men kanske i verkligheten Brynäs skulle ha vunnit med 6-1 eller något, för Brynäs var det bättre laget och hade MÅNGA fler chanser än vad Färjestad hade. Men pucken ville bara inte in en sån här härlig fredagsmyskväll!

Men förlusten var dock inte så jobbig, just för att Brynäs spelade en sån oerhört bra hockey men att Färjestads målvakt var riktigt bra i den här matchen tyvärr. Brynäs hade vunnit matchen om inte det där "målvaktsmonstret" stod i vägen.

Men fredagsmyset fortsatte sen hela kvällen! fast hemma hos en riktig galning ;) hehe ne men hemma hos Cattis! vi åkte och hyrde film på hemmakväll som vi på lördagen skulle se. På kvällen vart det bara bus vid datorerna och sen sovdags, och inge mer med det.

På lördagen hade vi en riktig heldag med bara filmtittande, jättemysigt! man kan säga att det var en heldag med lördagsmys. vi började med första filmen vid ca 10.00 och den sista hade vi ungefär sett klart vid 23.00. Vi tog såklart lite paus mellan filmerna också, eller vi såg två filmer sen tog paus och sen två filmer till och blablabla....när vi hade sett ett antal filmer så kom vi på att det är någonting som saknas här....joo popcorn! att se på film utan popcorn går ju inte, så vi tog en promenad till ICA och köpte våra popcorn. Filmerna vi såg var: Farsan, Bombay Dreams, Vi hade iallafall tur med vädret igen, masjävlar, Freaky friday, I rymden finns inga känslor, smurfarna och Ace Ventura 2. Det var en hel del filmer det!


här är sex av filmerna vi såg!

Det var inte slut här heller...söndagsmys skulle vi också ha! 11.00 var Cattis och jag i Läkerol arena för att spana in Brynäsgrabbarna på träning. Det var en riktig fartfylld träning, men undra ja hur mycket vi såg av träningen för oj så vi skrattade! haha skitroligt hade vi. Känslan av att skratta så mycket så att magen värker är underbart, det är så det verkligen ska kännas, för då vet man, ja då vet man att man har helt underbart jäkla roligt! precis som du och jag! efter träningen tog vi en liten promenad innan vi tittade på de två sista filmerna, för vi orkade inte med alla på lördagen, så vi tog de två sista idag. Sen var den här myshelgen över...en helg som började lite deppigt när Brynäs förlorade men som blev någonting jäkligt bra tillslut!

Ja, ibland kan man undra vad man egentligen gör på helgerna...ibland blir det lite plugg, ibland är det såklart hockey, ibland är man bara där man är och bara tar det lungt. Den här helgen fick bli en riktig myshelg tillsammans med världens bästa vän! ibland ska man ha sådana här helger också, när man bara sätter sig i soffan och glor på film hela dagen, det är ingenting som jag brukar göra men den här helgen var det verkligen underbart skönt att bara få vara...ja, bara få vara med bästa Cattis och titta på film. Sen att man har så otroligt roligt tillsammans...det finns inget, och då menar jag INGET som är bättre än att skratta tillsammans så man gråter! då har man roligt kan jag lova....och jag vet en som gör mig tårögd till skratt! och det är du!

Tack för underbara dagar tillsammans med dig! det här SKA vi göra om fler gånger kan jag lova!


<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0