Växjö imponerar ännu mera...medans i Ö-vik gråter både Foppa och fans,"det ser inte ljust ut för Modo"

SM - slutspelet tågar vidare genom Sverige..Där tåget har lagt av i vissa städer...Tågen går inte längre i Jönköping,Stockholm,Gävle och Linköping...men i Luleå och Skellefteå går tågen...samtidigt i Karlstad väntar tåget på att bli målat i guldfärg..ett finallag är klart..Färjestad väntar på en motståndare uppe från norr. Blir det Luleå eller blir det Skellefteå, det är frågan?

Matchserien mellan Skelleteå - Luleå är nämligen så jämn den kan bli ! 2 - 2 står det i matcher inför morgondagens drabbning i Skellefteå..Alla fyra matcher har gått till förlängning..kan det bli jämnare..det går inte att säga vilket lag som tar tåget ner till karlstad..

Samtidigt som SM - slutspelet ska utse ett norrlandslag som ska till final så hettar det till rejält i kvalserien för Elitserielagen..

Dagens resultat:
Växjö - Södertälje
5 -1 (Växjö krossade verkligen Södertälje sportklubb,darrar SSK nu tro?)
Örebro - Mora 1 - 4 (Örebro har nog givit upp hoppet om en ES plats, Mora har nog ingen chans dom heller dock)
Modo - Rögle 1 - 2 (oj så dåligt av Modo på hemmaplan..Ö - vik skakas rejält nu alltså..KRIS är bara förnamnet)

Ja det här är spännande, just nu ligger Växjö och Södertälje på en Elitserieplats..det är endast 4 omgångar kvar..Heja Växjö!

Det var läget just nu i hockeyns värld det..inga nyförvärv att presentera än för Brynäs IF, Sundlöv är så där hemlig som bara han kan vara verkar det som.. snart kanske det dyker upp någon jättestjärna i Brynäsdressen.. vem vet med Sundlöv?.. mest spännande tycker jag att det är vem som blir målvaktspartner tillsammans med Svedberg..Ridderwall ?? som lämnar Djurgården? ingen aning men ett alternativ kanske? spännande är det iallafall att se vad som händer...

Ridderwall en målvakt för Brynäs??

Men nu koncentrerar vi oss på Kvalserien och SM - slutspelet...Guldet ska till Norrland, gärna Skellefteå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0