Kvartsfinal 4, Det var bara att blunda och hoppas på det bästa.. men pucken ville annat..

Nu lite kort om kvartsfinal 4. Tänker inte skriva vad som sker i varje period, men att Brynäs var beredda på att kvittera den här matchserien till 2 - 2 såg man direkt! de var laddade till tusen. Men efter 3 min i första perioden är det faktiskt Färjestad som tar ledningen med 1 - 0. Dock kan inte Greiss lastas för det målet! han var helt chanslös.

Någonting som inte fungerar för Brynäs i matchen är powerplayet, det är någonting som har fungerat de förgående matcherna men inte igår.. varför?? ja det kan nog bero en hel del på Calle Järnkrok.. men man vet aldrig det kan vara någonting annat också men jag tror att en del beror just på Järnkroks frånvaro..
Brynäs skapar ganska många farliga lägen men sätter inte pucken i mål..pucken vill liksom inte studsa Brynäs väg på något sätt..vilket den aldrig vill göra känns det som :/
Andra perioden blir mållös, det vill säga att det står 1 - 0 till bortalaget Färjestad.

I den tredje perioden kvitterar Brynäs rätt så snabbt genom Eero Somervuori! vilket kändes suveränt härligt! för nu skulle väl ändå Brynäs ta över matchen lite eller? jo visst blev det så men samtidigt kändes det farligt när Färjestad kom in i Brynäs zon också..sen kommer läget i slutet av matchen då Brynäs får powerplay, med ungefär 3 min kvar. Men inte då heller lyckas man peta in pucken, fast det var nära några gånger.. men NÄRA räcker inte tyvärr...
Sen kom det läget då båda lagen väntar på varandras misstag och bara väntar ut tiden tills det blir förlängning, båda lagen spelar stabilt och ger inte bort något...just det där sista jag skrev "ger inte bort något.." det var precis det man inte skulle göra..när Simon Bertilsson får ett felskär och ramlar på isen och då tar förstårs Rickard Wallin pucken och kommer fri mot Thomas Greiss..i detta läge när målet är alldeles nedanför ståplats så vill man inget annat än att blunda och hoppas på det bästa, antingen att Greiss tar pucken eller att Wallin äckel missar pucken eller målet eller vad som helst! men när man ser den där svarta jäkliga gummisaken glida in i mål mellan benen på Thomas Greiss så får en känsla av tomhet och besvikelse och ja ett och ett annat ord hoppar ur munnen på en...det var INTE RÄTTVIST den här gången heller !!! men varför ska pucken alltid studsa Färjestads väg egentligen?? de är ju inte ALLS mycket bättre än Brynäs!


fy fan för detta äckliga skitlag!


pucken ville inte studsa Brynäs väg den här gången heller...

Nåja, matchen var ju inte slut än.. typ 1 min kvar av matchen.. men orkar Brynäs kvittera igen?? svaret är nej...Greiss lämnar kassen och Brynäs spelade 6 mot 5 men ingenting hände absolut INGENTING... tror nog luften och energin och allt bara försvann efter Färjestads 2 - 1 mål :/ matchen slutar också 2 - 1 och Färjestad gick ifrån till 3 - 1 i den här matchserien, och nu ska det mycket till om Brynäs ska vända den här serien! tyvärr blir det nog semester redan på onsdag..då man firar sin 20 årsdag genom att åka ner till Karlstad och heja fram Brynäs.. som kan bli den sista matchen man får se den här säsongen. vilken 20 årsdag det kan bli alltså! antingen åt ........ eller åt ...... bra ! :) hehe ne då ska försöka att hålla humöret uppe hur det än går för Brynäs.. jag sa att jag ska försöka! åker faktiskt med mina allra bästa vänner så det kan bli hur skoj som helst ändå! :)

Efter matchen när Färjestadsspelarna åker ut från isen kastar dom blickar upp mot Brynäsklacken och hånflinar ! vilka idioter! det finns idioter men det finns också Färjestadsidioter! är så jäkla onödigt att håna motståndarklacken! såklart att dom var glada över att ha vunnit här i Gävle, men fira med er egna fans för sjutton! och inte med oss Brynäsfans som hatar er ! men skratta mest som skratta sist, jag vill se Brynäs kämpa som om det vore sista matchen för alltid i morgon ! jag vill se Brynäs vinna i Karlstad!

I morgon kan det vara Czarneckis sista match för Brynäs IF !


kan vara hans sista match för Brynäs i morgon i Karlstad..där han sedan kommer att fortsätta sin karriär eller??


Den här banderollen hölls upp under uppvärmningen...och ja såklart man vill att Eero som stanna! men lutar åt finland för honom tyvärr :/






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0