Återigen dags för en himmel eller Helvetes match... svettigt värre Brynäs..

I morgon är det åter igen dags för ett sånt där läskigt möte mellan två lag som ligger och svajar mellan slutspel och den nedre regionen. hm.. lagen jag pratar om är Brynäs och AIK. AIK kommer till Läkerol arena i morgon! det läskiga är att de kommer från en vinst mot topplaget HV71.. Hmm. AIK hur gick det till? HV skulle ju vinna den kampen.. men men Brynäs får någontig extra att bita i alltså.. dessutom är det ett bottelag och hur har det gått mot dom den här säsongen? ne den statestiken skiter vi fullständigt i ! det är morgondagen som gäller ! 3 poäng till Brynäs och det skiljer 12 poäng ner till AIK.. det skulle sitta lika fint som en plats i slutspelet det...

Jag är ärligt talat rädd för AIK.... de är inte alls så dumma som de ser ut, de spelar en bra hockey, och tränarna heter inge mindre än, Roger Melin och Gunnar Persson.. någon som kommer ihåg vad som hände när de senast var i Brynäs?? för de som inte vet så kan jag berätta att då vart det SM - guld till BIF. Därför ska man ha en jäkla respekt för dom... känns det som iallfall..


Respekt ska man nog ha över dessa två herrar..

Men allt kan hända! Brynäs har några riktigt heta namn just nu.. vad sägs om Niklas Svedberg, eller Jacob Silfverberg eller ännu bättre Sebastian Lauritzen ! :) Brynäs kommer såklart vara favoriter i den här matchen.. men just det där med ordet "favorit" är INTE Brynäs grej alltså.. ne Brynäs är ett lag som gillar att slå i underläge! så ne inge favorit i morgon !

Varje match just nu känns som om det är dö-eller-leva-match, typ.. men egentligen är det väl sånna matcher som spelarna gillar att spela? eller.. borde vara det iallafall.. I morgon vill jag se 3 poäng ! jag tror även att Sebastian Lauritzen sätter det avgörade målet ! han är grym den grabben just nu! :)


Lauritzen är stekhet för tillfället ! :)

Övriga matcher i morgon...

Luleå - Timrå
Modo - Färjestad
Södertälje - Skellefteå
Linköping - HV71

HEJA BRYNÄS!


ska klossen sjunka lite eller ska den fortsätta att sväva på vatten?? det är frågan..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0