Det är läskigt jämt nu Brynäs ! 1 poäng i Timrå kan visa sig vara guld värd senare...

Ja det var ju bortamatch för Brynäs del i kväll borta mot Timrå. Jag börjar så här... det vart inte ens ETT mål i den här matchen efter ordinare speltid.. hm.. ja det var ju seriens sämsta hemmalag som mötte seriens sämsta bortalag.. det syndes långa vägar. Ändå fanns det lite målchanser här och där men det var två bra målvakter som stod i vägen.
Matchen kunde ju inte sluta 0 - 0 men efter förlängning stod det fortfarande 0 - 0 så den här matchen skulle avgöras på straffar.. då visste jag redan innan Lauritzen klev ut på isen för att sätta första straffen, att det här vinner Timrå, Brynäs kan inte avgöra en match på straffar tyvärr... och så sant som jag sa, så var det Timrå som fick bonuspoängen.. suck.. men Brynäs tog iallafall 1 poäng och det är bättre än inget det!

Men Brynäs bortaspel är något som måste förbättras! man kan inte bara vinna hockeymatcher på hemmaplan! Man märker direkt att Brynäs inte har något riktigt stabilt bortaspel, utan de försöker spela mer deffensiv hockey på bortaplan, inte ta några chanser och spela på motståndarnas misstag.. men det räcker inte i längden.. det var okej i dagens match när det endast skiljde fem poäng mellan lagen.. nu skiljer det dock 4 bara men det var en viktig match idag... och det kommer det bli framöver också.. men att bara spela deffensivt går inte.. man måste skapa ett anfallsspel också.. Jag är helt övertygad  om att matchen på lördag mot Djurgården på Hovet blir en motsats effekt än vad det var idag, det kommer bli målchanser åt båda håll och lite mera mål tack.. iallafall från Brynäs sida.. !

Egentligen tycker jag att Brynäs borde prova att spela med sina svarta tröjor på bortaplan, det kanske inte skulle hjälpa iallafall, men kanske värt ett försök? hemmaplan fungerar de jäkligt bra!

Det är alltså 14 omgångar kvar nu av elitseriens grundserie..

Kolla in bottenstriden alltså...!

7. Modo...............55
8. Brynäs.............55
-------------------------------------
9. Frölunda...........54
10. Timrå.............51
-------------------------------------
11. Södertälje.......50
12. AIK.................46

Det är sjukt hur jämt det ska vara.. Brynäs ska inte vara där nere ju! varje jäkla liten poäng kommer nog vara avgörande för vilka lag som kommer till slutspel och vilka lag som får spela kvalserie... Det här är LÄSKIGT! fast det är underbart också om det går vägen... för Brynäs del då! Men det är för JÄVLIGT om det skulle bli ingemansland eller ks, men det är det här som är SPORT! en dag kan man ha ett väldigt brett leende, nästa dag är det nästan så att tårarna vill komma...
Men jag tror på Brynäs! jag vet att dom kommer fixa det här!

VI KAN, VI VILL, VI SKA TILLSAMMANS MOT SLUTSPEL!





Ja Järnkrok, nu kommer det bli tufft framöver...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0