Ingen alkohol = färre besökare = ingen stämning !



När man slog upp Gefle Dagblad på eftermiddagen.. så får man se denna artikel.. men hallå! Brynäs får alltså inte servera alkohol på matcherna efter den 28 februari. Pga av att det sköts inte tillräckligt bra. Och att de under 18 år har fått komma in i barerna som de egentligen inte får.

Jag själv har aldrig suttit i någon bar och tagit nått att dricka, så jag kan själv inte säga hur det hat sköts, men det är inget man har märkt av direkt..
Men får ingen alkohol serveras i Läkerol arena kommer det inte heller några besökare, så är samhället idag, Alkoholen lockar för mycket tyvärr... Som Brynäs klubbdirektör Hans - Göran Karlsson säger, att om de nu har gjort något fel så kan de väl iallafall få en chans att rätta till problemet innan de säger att all alkohol förbjuds i Läkerol arena.. hm.. När alkohol inte bör serveras är när Djurgårdssupportrar kommer till Läkerolen för då blir det kaos.. men annars så varför ska inte alkohol få serveras?? Ja en sak som är positiv är väl att man kanske slipper få en ramlande gubbe över sig på hemmastå som knappt kan stå på benen.. men det handlar om att man ska kunna dricka med måtta och inte hälla i sig flera liter öl eller vad det nu är. Tydligen kan inte den här stan hantera det där med alkohol..enligt Gävle Kommun då..

Serveras det ingen alkohol i Läkerol arena... kommer det färre besökare... stämningen blir sämre...ja.. det kommer sluta med att jag, Catarina och Eva står där på ståplats i en alldeles öde arena och hejar på vårt kära Brynäs! ne men detta tycker jag är sjukt.. punkt slut...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0