Kändes som om man var på Gröna Lund och åkte kaffekopparna, 3 poäng till Brynäs!

I förra inlägget skrev jag så här "Det finns inget annat än att hoppas att grabbarna gör det dom ska i morgon och kämpar och krigar 10000 procent och att de gör det 60 min!! gör dom inte det så finns det bara ett alternativ kvar, det är att be till hockeyguden som ser till att puckarna studsar åt rätt håll och i rätt mål!"
Om vi säger så här, hockeyguden var nog med mig och Brynäs idag! puckarna studsade rätt väg och in i rätt mål! men spelet var ingen njutning direkt.. det var som att åka kaffekopparna på Gröna lund, det svängde både hit och dit och fram och tillbaka.. ingen visste hur det skulle sluta.. det som saknades var bara en kopp Gevalia i handen..

Att gå till matchen 18.00 är för mig helt knasigt, jag brukar ju gå tillsammans med Catarina vid 17.00.. men stackare hade drabbats av magsjuka och kunde inte följa matchen på plats.. :/ så jag kom till Läkerol lagom till matchuppvärmningen, helt sjukt knasigt..

Ne nu går vi vidare till matchen.. Första perioden rivstartar med ett skott av Nordqvist 4 min in på perioden.. som går i mål eller?? publiken jublade målsignalen gick.. men domaren lät spelet fortsätta. Dock efter nästa avblåsing så videogranskar domaren målet.. och publiken fick fortsätta jubla och målsignalen fick köras igång igen! härligt med
1 - 0  direkt! men det härliga försvann rätt snart.. Timrå kvitterar nämligen till 1 - 1, efter ett solonummer av någon fjant.. det slår iallafall inte snyggare än Anderséns solonummer!
Det delas ut många tacklingar i början av matchen, jag bara älskar att se när Alexander Sundström trycker till en spelare så de antingen flyger rakt in i sargen eller flyger åt skogen.. i ena sarghörnet sa det bara pang!!.. och rakt in med Timråspelaren i sargen.. sen sa det pang! igen och då är han framme igen och tacklar så grymt snyggt! och jag slår vad om att han var framme en tredje gång också om inte fjärde, för oj så han tacklade, förlänger inte Brynäs med honom så ska de inte förlänga med någon annan heller.. han är kung på isen! En annan liten retsticka på isen är Granström, det var någon situation i början av första perioden då någon Timrå fjant retade upp Granström eller något.. så ser man Granströms underbara hånflin tillbaka ! haha det flinet skulle man bra gärna vilja få på bild.. :) ne men nu går vi vidare.. nästa mål kommer från hemmalaget. Brynäs gör 2 - 1 genom Magnus Kahnberg! som strax efter blir 3 - 1 då Lars Jonsson dundrar in pucken i nätet!  då kändes det rätt så bra..men Timrå kom tillbaka och gör  3 - 2 i pp. Period nummer 1 slutar 3 - 2 till hemmalaget och fem mål i första perioden var ju kul att se !

det är underhållande att se Sundström tacklas!

Andra perioden börjar med att Timrå kvitterar till 3 - 3, Brynäs hade alltså 3 - 1 men Timrå kommer tillbaka och gör 3 - 3. Då tar Czarnecki timeout. Det ger resultat! Kahnberg framme igen och sätter 4 - 3 viktigt mål det ! 19.59 i andra perioden kommer det ett mål till... hemmalaget som gör det, Mads Hansen sätter pucken i nät! snacka om psykologiskt viktigt mål ! snacka om målkalas i denna match.. 5 - 3 alltså inför tredje perioden.

målkalaset var inte slut vid andra perioden, i den tredje gör Eero Somervuori mål i öppen kasse när det återstår någon minut av matchen. Timrå lyckas få in en reducering.. men slutresultatet skrevs till 6 - 4 ! 10 mål i en och samma match, dock 6 snygga mål!

Här har vi alla Brynäs målskyttar denna kväll !

Magnus Kahnberg tvåmålsskytt igår!

Härligt med mycket mål i matchen, men ibland undrade man vart försvarsspelet var någonstans.. försvaret har annars varit bra i de senaste matcherna men igår var det väldigt slarvigt. Hoppas att det blir bättre tills på lördag då Brynäs möter Skellefteå på bortaplan. Tuff match men Brynäs ska upp dit och plocka iallafall 1 poäng så är laget helt klart för slutspel!  men det är faktiskt bara 3 poäng upp till fjärde platsen, så ja det är uppåt Brynäs siktar just nu! Spännande match i morgon att se fram emot alltså.

Här kommer alla målen, om ni vill se....