Omgång 51, Det är nu hockeyfansen börjar be till hockeyguden, det är nu det ska avgöras!

Omgång 51 är nu här, i morgon smäller det både norrut och söderut och lite var som helst, och ne det är inte nyårsafton och det kommer inte smällas fyrverkerier.. Det som det däremot kommer att göra är att det kommer att smällas i landets hockeyarenor.. arenor som...Coop arena, Läkerol arena, Hovet i Stockholm, Axa sport Center, Cloetta Center och till slut Kinnarps arena. Det är där det kommer att hända saker.. det är det som kallas Elitseriehockey! som nu går mot säsongens slut, iallafall grundserieomgångarna. Och det är spännande, spännande i bottenstriden. Och den stora frågan när det gäller mitt kära lag Brynäs, på vilken slutspelsplats hade ni tänkt sluta på? fjärdeplatsen som var sååå nära för ett tag sen är nu 6 poäng bort.. men två 3 poängare och Brynäs är där... då måste såklart Linköping som har platsen nu förlora två matcher i rad också.. hm.. nja det blir väl antagligen plats 7, 6 eller 5. Hoppas på den sistnämda.. lika bra att vi skriver upp hela tabellen på en gång.. eller vi tar från 4:e platsen där det gäller något.. vilka som blir seriesegrare bryr jag mig inte så mycket om..

Tabellen inför omgång 51 (från plats 4:a)

4. Linköping...............81
5. Luleå.....................78
6. Djurgården............78
7. Brynäs..................75
8. Timrå....................68
__________________________
9. AIK........................66
10. Modo....................64
_________________________
11. Frölunda...............64
12. Södertälje.............63

Det var tabellen det.. och ni ser själva hur jämt det är alltså ! det är ett litet hopp mellan Brynäs och Timrå, vilket kan bli större eller mindre efter morgondagens omgång. Sen känns det som om AIK kommer att knipa sista slutspelsplatsen.. men ingen kan säga hur det här kommer att sluta. Man kan inget annat än att be till Hockeyguden att sitt älskade lag ska spela slutspel.. eller i värsta fall att laget ska klara av kvalserien och spela ES säsongen 11/12.

Så här ser omgång 51 ut:

Luleå - Skellefteå (ett sista norrlandsderby, där jag själv hoppas att Skellefteå vinner så att inte Luleå drar ifrån sin 5:e plats)

Brynäs - Timrå (en match som gäller oerhört mycket, tar Timrå poäng minskar antal poäng ner till sista slutspelsplatsen, tar Brynäs poäng ökar poängavståndet och man är nästan klar för slutspel. Snacka om att man kommer vara nervös.. slaget om södra Norrland ska avgöras!)

AIK - Färjestad (AIK jagar också en slutspelsplats, vinst mot FBK och Timrå förlorar sin match mot Brynäs så tar sig AIK upp på en slutspelsplats. Jag tror dock att FBK tar en bortaseger)

Södertälje - Djurgården (Södertälje behöver verkligen poängen i den här matchen, Djurgården vill såklart säkra slutspelsplatsen.. men det vill inte vi Brynäsfans.. vi vill inte att de ska dra ifrån.. därför hejar jag på SSK i den här matchen, känns dock som om Djurgården kommer vinna)

Linköping - Modo (I den här matchen är det Modo som behöver poängen mest, de vann senast mot HV71 så ingenting är omöjligt att de ska kunna ta poäng av Linköping. Dock vet jag att Linköping är riktigt starka i Cloetta Center så tror inte Modo har en chans att vinna där nere)

HV71 - Frölunda (inge snack om saken vilket lag som behöver poängen bäst, HV71 är klara för slutspel, men kämpar om serieledningen, medans Frölunda kämpar för liv och död för att undvika kvalserien. Den här matchen vinner HV. Frölunda kommer inte kunna ta HV i Kinnarps)

Det var alla matcher det.. snacka om spännande matcher att se fram emot.. dock kommer man bara följa en intressant match ! Brynäs - Timrå (Läkerol arena 19.00) :) Tar Brynäs 3 poäng där, kryper man närmare den där 4:e platsen.. men det finns inget annat än att hoppas att grabbarna gör det dom ska i morgon och kämpar och krigar till 10000 procent och att de gör det 60 min !!! gör dom inte det så finns det bara ett alternativ kvar, det är att be till hockeyguden som ser till att puckarna studsar åt rätt håll och i rätt mål! HEJA BRYNÄS !!! <3


Järnkrok kan få sätta en puck i morgon !


Det är bara att be til hockeyguden...








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0