Måndag - en stöld.....tack för den Morgan Johansson! Torsdag - en usel inledning..

Två matcher...en stöld och en dålig insats! så lyder denna veckans hockeymatcher för Brynäs, fast den bästa matchen är kvar till sist. På lördag gästas Brynäs av Frölunda inför en fullsatt Läkerol! det blir en höjdare det...men nu lite kort om veckans två matcher.

Brynäs inledde veckan med en hemmamatch mot Luleå. En match som började väldigt segt och det var inte alls någon första period att lägga på minnet, inga mål fick vi se heller i den första perioden. I den andra började båda lagen åka mer skridskor och Luleå drar på sig en utvisning och det innebar pp för Brynäs...och som så många gånger förut så gör Brynäs måååål ! 1-0 till hemmalaget och det är så viktiga Jakob Silfverberg som gör det! Det målet ser länge ut att bli det matchavgörande målet....men idiot till domare, ursäkta mitt språk, men så hittar Morgan Johansson en utvisning på Granström för att han blockerar pucken vid sarghörnet, han blockerar inte ens den utan pucken är hela tiden i rörelse men domaren dömer det som "fördröjning av spelet" hela Läkerolen får fnatt och ja det vart nästan barnförbjudet där ett tag för alla var grymt förbannde...och inte blev det bättre av att Luleå utnyttjar det powerplayet, de tar ut sin målvakt och spelar 6 mot 4 och sätter pucken i mål och förlängning väntade.

Där tar det inte lång tid innan Luleå avgör matchen...tycker domarn iallafall...för målet videogranskas efter att det såg ut att vara en sparkrörelse. Men ut kommer domaren och pekar på mål....jo tack och bock domaren Morgan Johansson!

Jag kan ta att målet vart godkänt för tydligen får spelaren vinkla skridskon och styra pucken i mål, så länge som inte spelaren lyfter skridskon från isen tydligen...ja, jag vet inte men så kanske det är men det handlar om utvisningen, det är ju där matchen avgörs..Sjukt låg nivå av domaren i den här matchen tyvärr...ja du man kan ju undra om Morgon Johansson vågar sig till Gävle nå mer efter den här skandalmatchen. Domaren avgör den här matchen till Luleå. Grattis Luleå men den där Morgan Johansson skulle jag vilja ha ett snack med!

Brynäs var det klart bättre laget över hela matchen...

Handskakning efter matchen....

Veckans andra match spelades igår på Hovet mot Djurgården. En chockstart av Djurgården kolla in det här bara...
1-0 (01.46)
2-0 (04.04)
3-0 (04.51)
4-0 (10.04)

Så alltså efter 10 min var den här matchen redan avgjord tyvärr...:/ Man kan ju undra vart Brynäsgrabbarna var någonstans? satt "stöldförlusten" kvar sen i måndags tro? ne jag vet inte men det såg allt annat än bra ut.
Silfverberg sätter ändå en reducering till 4-1 innan den första perioden var över. Den andra perioden bestod inte av något mål alls...matchen stod och vägde lite i den andra perioden, för skulle Brynäs få in en till reducering så skulle Djurgården börja "darra" lite kanske, men samtidigt om Djurgården skulle göra nästa mål så är den här matchen avgjord.

Den tredje perioden gör faktiskt Brynäs 2-4 och kanske skapas det lite nerv i djurgården iallafall? nje tyvärr...Djurgården gör 5-2 i öppen kasse i slutet av matchen och 3 poäng till skansen.

Den här matchen avgörs under de första 10 minutrarna på den här matchen. Brynäs är helt enkelt inte med...och visst är det för dåligt. Men Brynäs måste också ha de här matcherna när de spelar dåligt, alla lag har sånna matcher någongång också...det är bara att glömma den här förlusten så snabbt som möjligt och skrinna ut inför en fullsatt Läkerol arena på lördag och visa vad Brynäs IF kan !

jo för visst blir det fullsatt på lördag ! och två fulla bussar kommer från Sveriges alla orter och ska heja fram laget till en seger! en fullsatt arena är verkligen det bästa som finns och på lördag får det upplevas....sanningen är också att nästa hemmamatch efter lördagen är den 30 december, alltså invigning på 100 årsfirandet och till den matchen är det redan över 8000 biljetter sålda, så två hemmamatcher i rad med en fullsatt Läkerol...det kan alltså inte bli så mycket bättre! Hockey ska upplevas LIVE, då är den som bäst !

Ne, det blev en tung kväll för Sunken och alla Brynäsare....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0