Förfest igår....nu kör den riktiga festen igång !

Efter all julskinka och julmat så var det dags igen för Brynäs att kämpa till sig 3 poäng ! Igår gästade laget Ö-vik och Modo. Ett Brynäs som inte har vunnit mot Modo uppe i Ö-vik sen 2007....då var det väl ändå dags för en vinst!?

Full fart i början på matchen, det var Modo som började piggast och hade några vassa chanser att sätta ledningspucken, men emellan stod en stor och bra Honken. Men tre minuter in i matchen var det Brynäs och Calle Järnkrok som skulle hitta målet...det säger bara PANG och pucken rakt upp i nätet och ledning för Brynäs, det var inte slut där, utan Brynäs utökar sin ledning till 2-0 ca sju minuter in i matchen. Det är Mads Hansen som gör det, trodde vi alla, dock tar skottet tydligen på Granström framför mål och in....men tack för den säger hon som älskar nr 31 ! dock gillar jag Hansen mycket också, och för att komma in på Mads Hansen så var det just igår 28 december för ett år sedan som en Modospelare krossade okbenet på Hansen, dock inga fula smällar på honom igår.
Innan period 1 var slut så skulle Modo få en reducering också till 1-2, en viktig sådan för Modoiterna.

Period 2 bjöd på ett mål och det var såklart snygglaget som gjorde det! Sebastian Wännström skjuter ett riktigt KANONskott som går rakt i mål! mycket snyggt måste jag säga! och pang 3-1 till Brynäs.

Period 3 skulle bli mycket spännande, när först Modo reducerar till 2-3 och sedan får de skott på skott på skott mot stackars Honken. Ja frågan var bara när Modos kvittering skulle komma......ne den kom aldrig! Brynäs tar ÄNTLIGEN med sig tre poäng från Ö-vik hem till Gävle. Men det var ruskigt spännande på slutet! men Honken gjorde en riktig kanonmatch! Det gjorde hela Brynäs föressten! en krigarinsats av hela laget. Det här var bara förfesten det.....alla vet vad som händer på fredag!......

Vinnarglädje i Brynäs igen !  <3

Nu laddar vi inför morgondagen ! ÄNTLIGEN är det den 30 december och Brynäs ska inviga att klubben fyller 100 år nästa år, alltså om bara 2 dagar ! Det här kommer bli en skithäftig inramning! en fullsatt arena med förväntasfulla Brynäsare! Ja, jag lovar att det kommer bli den häftigaste matchen 2011!

Innan nedsläpp kommer det vara en invigningscermoni på isen, som startar ca 18.45. Där kommer bland annat Jacob Silfverberg få äran att sätta på sig en matchtröja med nr 100 som ska bäras hela 2012. Såklart är det egentligen Andreas Dackell som ska ha den på sig, men under tiden han är skadad så får Silfverberg den äran!

Silfverberg får ta på sig tröja nr 100 innan morgondagens match !

Det här kommer bli en fest vi Brynäsare aldrig kommer att glömma ! Ni som inte kan vara på plats kommer tyvärr missa något riktigt häftigt, men lugn lugn det kommer att komma mera! 2012 har inte ens startat!

Ja hur laddar man upp inför en sån här match då? såklart finns det en spänning inför matchen hos oss Brynäsare, lite mer än vanligt faktiskt! men den där känslan av ren GLÄDJE finns där också...en fullsatt arena ca 8000 personer som bara vill se en sak......ATT BRYNÄS VINNER ! Här nedanför kommer en låt som får mig att tagga till rejält! Att bara blunda och föreställa sig en fullsatt Läkerol, där bara glädje finns! när laget skrinnar ut på isen inför en jublande storpublik....jaaaaaaaaaaaaaaaaaa...jag säger bara såhär! var på plats i morgon! det här kommer bli så jävla grymt! NUUU KÖÖÖÖR VIII !!!! BRYNÄS IF 100 ÅR!!!!