En match som började med rysningar och slutade med total lycka! var bara att njuta!

Det var upplagt för en riktig hockeyfest i Läkerol arena igår! det bjöds på glögg utanför arenan, och inomhus fanns det massor av aktiviteter att göra om man nu var intresserad. Brynäs tog alltså emot Frölunda i en fullsatt Läkerol arena....nje inte riktigt men nästan! 8000 personer hade hittat till Sveriges bästa plats.

Ståplats var såklart proppfullt av förväntasfulla Brynässupportrar som har åkt från hela Sverige för att se sitt älskade lag, jo visst är det häftigt! själv är det bara att ta en 20 minuters promenad så är man på plats....men det är ingenting att skryta om, jag hade gärna sätt att alla Brynäsare bodde i Gävle och att det var ett sånt grymt tryck i klacken varje match!

för jooo...visst var det tryck på klacken igår! redan när introt på isen började dra igång så tog klackledaren tag i saken och körde en klassiker! alla 1000 personer eller hur många det nu är sträcker upp sina händer i luften och klappar i takt och skriker BRYNÄS! där var det nästan som om hårstråna på huden ville resa sig, för vilket tryck det var! en otrolig härlig känsla som bara rusar igenom kroppen...ja jag skulle vilja säga att det är precis som när barnen väntar på tomten på julafton, det är förväntasfullt och man är mycket lycklig och glad....varför kan det inte vara så varje match för? och inte bara på de här underbara lördagarna! men man får ta in varje sekund och njuta när väl de här matcherna kommer!

När spelarna skrinnar ut på isen så hörs ett jublande, ja typ som om laget redan hade tagit SM-guld! ne men det var ett grymt jubel....och Mats Lavander var så grymt cool att han skrinnar förbi klacken och slår klubban i plexit och visar att gör allt ni kan nu klacken, för vi på isen kommer göra allt vi kan! han är häftig den där Lavander alltså!

Men nu til matchen.....chanser skapas för båda lagen men det är faktiskt Brynäs som får jubla först! i powerplay är det Sebastian Lauritzen som sätter 1-0 och det maffiga spelet i powerplay verkar fortsätta att fungera strålande! men glädjen varade inte så länge förrän Frölunda dyker upp och skapar en chans som de sätter och 1-1. 12 minuter in i period nummer ett är det Jesper Ollas som hittar nätet och snyggt gör han det! 2-1! men innan den första perioden är slut så gör Frölunda 2-2...de dyker upp ibland och skapar lite halvbra chanser som de gör mål på, men annars en bra första period.

Den andra perioden är det Brynäs som tar ledningen igen! 3-2 gör Mads Hansen! rakt upp i krysset, riktigt snyggt. Sen får Brynäs chans i powerplay igen och där gör Brynäs mål igen...det är Jonathan Granström som gör 4-2 och nästan så taket i Läkerolen tog fart och skulle lyfta! Men taket la sig ganska snabbt, för Frölunda skulle reducera till 4-3 innan perioden var över.

Den tredje perioden var spännande, spännande och läskigt spännande! Frölunda pressar på i slutet och tar ut målvakt...men men de skapar som tur var inte så jättefarliga chanser och 3 poäng till mitt underbara, kära Brynäs! Underbar seger måste jag säga! jag glädjs med de Brynässupportrar som har åkt över 60 mil för att se laget! och så får de se en vinst....ja det var en riktig underhållande match och föööör spännande..men det är underbart när Brynäs klarar av det och vinner!

Nu är det ett litet juluppehåll som gäller för Brynäs. Nästa match är den 20 december borta mot Linköping. Nästa hemmamatch är faktiskt den 30 december...och ni vet väl om vad det innbär? jo invigning på 100 års jubileumet! ännu en match med fullsatt arena och bra stämning! läääängtar!!

Brynäs placerar sig på en tredje plats i tabellen nu under uppehållet...de är alltså kvar i toppen! där ska de vara säsongen ut också! Det är bara Skellefteå och HV71 som ligger före Brynäs...det är verkligen topplagen den här sösongen känns det som....men det kan ändras fort...huvudsaken ett lag finns kvar där...men nu tar vi lite julledigt...GOD JUL på er BRYNÄSARE!

Bilder från Brynäs - Frölunda:

Vi hade gjort oss riktigt julfina...men luciaglitter i håret...dessutom GULDglitter! :)

Gävles lucia var på plats i arenan!

"Basse" har hittat en riktig het form !

Ett gäng av bara Kärlek ! <3

Kommentarer
Postat av: Mackan

Nästa hemmamatch är jag på plats ;)

2011-12-11 @ 18:47:13
Postat av: Alexandra

Härligt !!

2011-12-11 @ 23:12:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0