28 dagar kvar.....och nu kom första förlusten..men krigaren gjorde mål!

Då var det dags för den andra träningsmatchen för Brynäs del. Självklart var man på plats med bästa Cattis! Fast denna gång var vi inte i Uppsala utan resan gick vidare till Märsta. Det var AIK - Brynäs som var kvällens underhållning.

Väl inne i arenan, eller föressten arena!? nje det var en kall ishall..fast lite publik gick det i minsann...publiksiffran ikväll var faktiskt 1 300, inte illa alls. Ja vi var lite tidiga men med rätt sällskap går tiden mycket fort.. sen kom det en kille som ville dela ut reklam till oss..han fråga vilka som vinner ikväll, och jag svarade förstårs Brynäs..Nej, säger han, AIK vinner med 4-2 och så puffar han mig lätt på axeln lite kaxigt. Hm..ja vi får väl se.

När väl matchen var igång var det AIK som hade det mesta av spelet..de hade mer fart och de såg riktigt pigga ut, tyvärr. Men det var faktiskt Brynäs som tog ledningen med 1 - 0..och här fick ännu ett nyförvärv presentera sig, nämligen Jesper Ollas! hans första mål i Brynäströjan! Den första perioden slutade 1-0 till Brynäs. Den andra perioden kvitterar AIK..men inte långt efter deras kvitteringsmål sätter Brynäs 2-1 och nu är det Järnkrok som får näta! men AIK kvitterar ganska snabbt till 2-2 och så slutar den andra perioden. Det väntades alltså en spännande tredje period. I den tredje perioden tar AIK ledningen med 3-2..och sedan i slutet av matchen tar Brynäs ut Svedberg som var målvakt för kvällen..och då gör AIK 4-2 i tom kasse....Jävla reklamgubbe som skulle ha rätt då! han hoppades vi att vi INTE skulle träffa på vid matchens slut! vilket vi inte gjorde heller som tur var! men lite läskigt att han skulle ha rätt då..men men som tur var så var det bara en träningsmatch och inga poäng stod på spel.

Vad tycker jag om Brynäs spel då? Nja Tommy Jonsson hade ändrat ganska rejält i formationerna..och nja det tycker jag inte fungerade så himla bra..passningsspelet var inte det bästa, de hittade liksom inte varandra. Men samtidigt är det bra att de prövar olika formationer så ser dom vilka som fungerar tillsammans och vilka som inte gör det. Det är bara bra! Visst fanns det vissa spelare som var lite hetare än de andra, Lavander var en av spelarna som var het..han åkte mycket skridskor och slängde sig och täckte puck. Sen såklart Ollas som gjorde ett mål..och han kriga på bra! Niklas Svedberg såg också bra ut..stabil och lugn..det var väl en puck som han kanske skulle ha tagit..den bara gled mellan benen och in i mål, men annars såg han riktigt stabil ut. Johan Larsson var också en av de heta ikväll!

Sen tycker jag att domarna i den här matchen var lite väl petiga......ja man ska inte klaga på domaren men ikväll var de inte rättvist! tur att det bara var en träningsmatch! Nästa träningsmatch för vårt kära Brynäs är på måndag mot Skellefteå i Hudiksvall..Cattis och jag är på plats såklart..och då vill vi se Honken i mål! Bra kämpat idag Brynäs fast det inte räckte till en seger! vi tar råttorna i Serien sen istället! :D

PS: Bilder från matchen kommer imorgon